Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bacon
Chef distributie vlees en vleesproducten
Controle van vlees
Corned beef
Customs manager vlees en vleesproducten
Distributiemanager vlees en vleesproducten
Ganzenlever
Ham
Import-exportmanager vlees en vleesproducten
Kikkerbilletjes
Logistiek planner vlees en vleesproducten
Manager import-export vlees en vleesproducten
Product op basis van vlees
Ruimte voor het uitsnijden van vlees
Specialist im- en export van vlees en vleeswaren
Specialist import en export van vlees en vleeswaren
Specialiste im- en export van vlees en vleeswaren
Specialiste import en export van vlees en vleeswaren
Spek
Supervisor import-export vlees en vleesproducten
Uitsnijden van vers vlees
Uitsnijderij
Vers vlees
Verwerkt product op basis van vlees
Vlees van wild
Vleesextract
Vleespastei
Vleesproduct
Vleesprodukt
Vleeswaren
Worstje

Vertaling van "uitsnijden van vlees " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
afsnijdsels die ontstaan bij het trancheren en uitsnijden van vlees

résidus frais de découpe et de parage des viandes


ruimte voor het uitsnijden van vlees | uitsnijderij

atelier de découpage | atelier de découpe | établissement de découpage | local de découpe | salle de découpage


uitsnijden van vers vlees

découpage des viandes fraiches


customs manager vlees en vleesproducten | manager import-export vlees en vleesproducten | import-exportmanager vlees en vleesproducten | supervisor import-export vlees en vleesproducten

responsable import-export de viandes et de produits à base de viande


specialist im- en export van vlees en vleeswaren | specialiste import en export van vlees en vleeswaren | specialist import en export van vlees en vleeswaren | specialiste im- en export van vlees en vleeswaren

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


logistiek planner vlees en vleesproducten | verantwoordelijke distributielogistiek vlees en vleesproducten | chef distributie vlees en vleesproducten | distributiemanager vlees en vleesproducten

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


vleesproduct [ bacon | corned beef | ganzenlever | ham | kikkerbilletjes | product op basis van vlees | spek | verwerkt product op basis van vlees | vleesextract | vleespastei | vleesprodukt | vleeswaren | worstje ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
- slachthuizen en werkplaatsen voor het uitsnijden van vlees

- abattoirs et ateliers de découpage de viande


- toepassingsgebied : - slachthuizen en werkplaatsen voor het uitsnijden van vlees - onderwerp : loon- en arbeidsvoorwaarden - vervanging van overeenkomst nummer 119852 van 18/12/2013 - geldigheidsduur : van 01/01/2016 tot 31/12/2016, met verlengingsbeding - registratienummer : 131582/CO/1180000.

- champ d'application : - abattoirs et ateliers de découpage de viande - objet : conditions de travail et de rémunération - remplacement de la convention numéro 119852 du 18/12/2013 - durée de validité : du 01/01/2016 au 31/12/2016, avec clause de reconduction - numéro d'enregistrement : 131582/CO/1180000.


c)als een uitsnijderij is erkend voor het uitsnijden van vlees van verschillende diersoorten, voorzorgen worden genomen om kruisverontreiniging te voorkomen, indien nodig door de werkzaamheden naar gelang van de diersoort op een andere plaats of op een ander tijdstip uit te voeren.

c)lorsque les locaux sont agréés pour la découpe de viandes issues de différentes espèces animales, des précautions soient prises pour éviter toute contamination croisée, le cas échéant en séparant dans le temps ou dans l'espace les opérations exécutées sur les différentes espèces.


als een uitsnijderij is erkend voor het uitsnijden van vlees van verschillende diersoorten, voorzorgen worden genomen om kruisverontreiniging te voorkomen, indien nodig door de werkzaamheden naar gelang van de diersoort op een andere plaats of op een ander tijdstip uit te voeren.

lorsque les locaux sont agréés pour la découpe de viandes issues de différentes espèces animales, des précautions soient prises pour éviter toute contamination croisée, le cas échéant en séparant dans le temps ou dans l'espace les opérations exécutées sur les différentes espèces.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
1.17. Uitsnijderij: een inrichting voor het uitbenen en/of uitsnijden van vlees.

1.17. «atelier de découpe»: un établissement de désossage et/ou de découpe de la viande.


Uitsnijderij: een inrichting voor het uitbenen en/of uitsnijden van vlees.

«atelier de découpe»: un établissement de désossage et/ou de découpe de la viande.


Uitsnijderij: een inrichting voor het uitbenen en/of uitsnijden van vlees.

"atelier de découpe": un établissement de désossage et/ou de découpe de la viande;


als een uitsnijderij is erkend voor het uitsnijden van vlees van verschillende diersoorten, voorzorgen worden genomen om kruisverontreiniging te voorkomen, indien nodig door de werkzaamheden naar gelang van de diersoort op een andere plaats of op een ander tijdstip uit te voeren.

lorsque les locaux sont agréés pour la découpe de viandes issues de différentes espèces animales, des précautions soient prises pour éviter toute contamination croisée, le cas échéant en séparant dans le temps ou dans l'espace les opérations exécutées sur les différentes espèces.


1. 17 Uitsnijderij: een inrichting voor het uitbenen en/of uitsnijden van vlees, met inbegrip van de aan verkooppunten grenzende ruimten waar die bewerkingen worden uitgevoerd met het oog op levering aan de consument of aan andere verkooppunten.

1. 17 "atelier de découpe": un établissement de désossage et/ou de découpe de la viande, y compris les locaux adjacents aux points de vente où ces opérations sont effectuées aux fins d’approvisionnement du consommateur ou à d’autres points de vente;


1. 17 Uitsnijderij: een inrichting voor het uitbenen en/of uitsnijden van vlees.

1. 17 "atelier de découpe": un établissement de désossage et/ou de découpe de la viande;


w