Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Droge cacaobestanddelen
Extractiestoffen
Totale droge stof
Vetvrije droge cacaobestanddelen

Vertaling van "totale droge cacaobestanddelen " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
droge cacaobestanddelen

matière sèche totale de cacao






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De toegevoegde hoeveelheid mag niet meer bedragen dan 5 % van het eindprodukt, na aftrek van het totale gewicht van de andere voor menselijke consumptie geschikte stoffen die daarin, overeenkomstig deel B van de bijlage, eventueel zijn verwerkt en zonder dat het minimumgehalte aan cacaoboter of aan totale droge cacaobestanddelen daardoor wordt verminderd.

Cette addition ne peut dépasser 5 % rapportée au produit fini, après déduction du poids total des autres matières comestibles éventuellement utilisées conformément au point B de l'annexe, sans que soit réduite la teneur minimale en beurre de cacao ou de matière sèche totale de cacao.


De toegevoegde hoeveelheid mag niet meer bedragen dan 5 % van het eindprodukt, na aftrek van het totale gewicht van de andere voor menselijke consumptie geschikte stoffen die daarin, overeenkomstig deel B van de bijlage, eventueel zijn verwerkt en zonder dat het minimumgehalte aan cacaoboter of aan totale droge cacaobestanddelen daardoor wordt verminderd.

Cette addition ne peut dépasser 5 % rapportée au produit fini, après déduction du poids total des autres matières comestibles éventuellement utilisées conformément au point B de l'annexe, sans que soit réduite la teneur minimale en beurre de cacao ou de matière sèche totale de cacao.


3. De etikettering van de in deel A, punten 1, 2, 3 en 4, van de bijlage omschreven cacao- en chocoladeproducten moet het totale gehalte aan droge cacaobestanddelen aangeven door de vermelding : « cacao : min% ».

3. L'étiquetage des produits de cacao et de chocolat, définis aux points A : 1, 2, 3 et 4 de l'annexe, doit indiquer la teneur en matière sèche totale de cacao par la mention : « cacao : .% min».


3. De etikettering van de in deel A, punten 1, 2, 3 en 4, van de bijlage omschreven cacao- en chocoladeproducten moet het totale gehalte aan droge cacaobestanddelen aangeven door de vermelding : « cacao : min% ».

3. L'étiquetage des produits de cacao et de chocolat, définis aux points A : 1, 2, 3 et 4 de l'annexe, doit indiquer la teneur en matière sèche totale de cacao par la mention : « cacao : .% min».


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Voor de producten bedoeld in artikel 1, § 2, 3°, 4°, 6°, 7°, 8°, 12° en 13°, moet het totale gehalte aan droge cacaobestanddelen aangeduid worden, door de vermelding : " ten minste .% cacaobestanddelen" .

Pour les denrées visées à l'article 1, § 2, 3°, 4°, 6°, 7°, 8°, 12° et 13°, la teneur en matière sèche totale de cacao doit être indiquée par la mention : " cacao : .% minimum" .


Art. 2. Aan de in artikel 1, § 2, onder 6° tot 9°, 12° en 13° omschreven chocoladeproducten mogen andere plantaardige vetten dan cacaoboter worden toegevoegd tot een maximum van 5 % van het eindproduct, na aftrek van het totale gewicht van alle andere voor men-selijke consumptie geschikte stoffen die daarin overeenkomstig artikel 3, §§ 1 en 2 zijn verwerkt. Het minimumgehalte aan cacaoboter of het totaalgehalte aan droge cacaobestanddelen mag daarbij niet worden verminderd.

Art. 2. Des matières grasses végétales, autres que le beurre de cacao, peuvent être ajoutées dans les produits de chocolat définis dans l'article 1, § 2, points 6° à 9°, 12° et 13°, jusqu'à 5 % du produit fini au maximum, après déduction du poids total de toute autre matière comestible utilisée conformément à l'article 3, §§ 1 et 2, sans que soit réduite la teneur minimale en beurre de cacao ou en matière sèche totale de cacao.


3. In de etikettering van de in deel A, punt 2, onder c) en d), en de punten 3, 4, 5, 8 en 9 van bijlage I omschreven cacao- en chocoladeproducten moet het totale gehalte aan droge cacaobestanddelen worden aangegeven met de vermelding: "ten minste .% cacaobestanddelen".

3) L'étiquetage des produits de cacao et de chocolat définis à l'annexe I, partie A, points 2 c) et d), 3, 4, 5, 8 et 9, doit indiquer la teneur en matière sèche totale de cacao par la mention: "cacao: .% minimum".


Deze toegevoegde hoeveelheid mag na aftrek van het totale gewicht van de andere voor menselijke consumptie geschikte stoffen die daarin eventueel overeenkomstig deel B van bijlage I zijn verwerkt, niet meer bedragen dan 5 % van het eindproduct en het minimumgehalte aan cacaoboter of het totaalgehalte aan droge cacaobestanddelen mag daarbij niet worden verminderd.

Cette addition ne peut dépasser 5 % du produit fini, après déduction du poids total de toute autre matière comestible utilisée conformément à la partie B de l'annexe I, sans que soit réduite la teneur minimale en beurre de cacao ou en matière sèche totale de cacao.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'totale droge cacaobestanddelen' ->

Date index: 2022-08-22
w