Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Eerste rijping
Fysische rijping
Gerechten op basis van eieren of zuivel bereiden
Kaas
Kaas raspen
Kaas snijden
Kaas stremmen
Kaas van koeiemelk
Kaas van koeienmelk
Kristallijne rijp
Ostwald-rijping
Petit Suisse
Rijp
Rijpe kaas
Rijping
Rijpproces van kaas
Verse kaas

Vertaling van "rijpe kaas " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE




eerste rijping | fysische rijping | ostwald-rijping

maturation d'ostwald | maturation physique | premiere maturation


kaas van koeienmelk [ kaas van koeiemelk ]

fromage de vache






verse kaas [ Petit Suisse ]

fromage frais [ petit-suisse ]


gerechten op basis van eieren of zuivel bereiden | kaas snijden | eieren en zuivel bereiden om in een gerecht te gebruiken | kaas raspen

confectionner des plats avec des produits laitiers et des produits à base d’œuf | confectionner des produits laitiers et des produits à base d’œufs à utiliser dans des plats | préparer des plats avec des produits laitiers et des produits à base d’œuf | préparer des produits laitiers et des produits à base d’œufs à utiliser dans des plats


rijpproces van kaas

affinage de fromage | maturation de fromage


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Door menging van de rijpe kaas met boter en verse kaas en eventueel room en/of melk krijgt de „Obazda”/„Obatzter” zijn zachte smaak.

Le fait de mélanger le fromage affiné avec du beurre et du fromage frais et éventuellement avec de la crème et/ou du lait, lui confère sa saveur douce.


Deze kaas maakt in het gebied deel uit van talloze traditionele gerechten. Er bestaan talloze gelegenheden om deze kaas te nuttigen, bijvoorbeeld als voorgerecht, samen met vleeswaren en groenten in olie, als geraspte kaas over pasta’s met een saus op basis van vlees of, afhankelijk van de mate van rijping, als kaas voor op tafel of om te raspen voor gebruik in soepen en gevulde pasta’s uit de oven (bijvoorbeeld voor „ceci in magro”).

Les occasions pour consommer ce fromage ne manquent pas, tant comme entrée, accompagné de charcuteries et de légumes à l’huile, que comme fromage râpé sur les plats de pâtes avec une sauce à base de viande ou, en fonction de son affinage, comme fromage de table ou à râper dans la préparation de potages et de pâtes fourrées cuites au four (par exemple pour les «ceci in magro»).


Mede dankzij de specifieke rijping van de kaas, die traditioneel plaatsvindt in natuurlijke grotten of daarvoor geschikte omgevingen waarin de vochtigheid zeer hoog is, blijft ook in deze fase de zachte structuur van de kaas behouden.

En outre, la spécificité de son affinage, qui se déroule traditionnellement dans des grottes naturelles ou dans des milieux appropriés, caractérisés par une humidité très élevée, permet de conserver, également durant cette phase, le moelleux de la pâte.


— structuur van het kaasdeeg: van de variëteit met volle melk: zachte kaas met enkele kleine gaatjes; van de halfvette variëteit: elastische of halfstevige kaas (afhankelijk van de mate van rijping) met enkele kleine gaatjes,

— structure de la pâte: pour le type au lait entier: pâte souple présentant de petites ouvertures diffuses; pour le type demi-gras: pâte élastique ou semi-ferme (évoluant au fil de l’affinage), avec de petites ouvertures,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De kaas „Spressa delle Giudicarie” onderscheidt zich van de andere kazen door zijn zachte tot pittige smaak, met een lichtjes bittere bijsmaak afhankelijk van de rijping en de consistentie van de kaasmassa, die nogal elastisch is voor een dergelijke jonge kaas.

Le fromage «Spressa delle Giudicarie» se distingue des autres fromages grâce à sa saveur, qui varie de douce à prononcée, son goût légèrement amer qui s'affirme au fur et à mesure de l'affinage et la consistance de sa pâte, particulièrement élastique pour ce qui est du produit «jeune».


- toevoeging aan de traditionele voedselproductie van nieuwe technologische middelen voor standaardisatie/optimalisatie-doeleinden (b.v. gebruikmaking van nieuwe biotechnologische instrumenten, zoals uit het gistingsproces voortkomende stollingsenzymen of non-fermentatieve micro-organismen bij de rijping en de productie van kaas);

l'intégration de la production traditionnelle d'aliments et des nouveaux outils technologiques de normalisation/optimisation (par exemple: utilisation de nouveaux instruments biotechnologiques tels que des enzymes de coagulation d'origine fermentante, ou des micro-organismes freinant la maturation des fromages lors de la fabrication),




Anderen hebben gezocht naar : petit suisse     eerste rijping     fysische rijping     kaas raspen     kaas snijden     kaas stremmen     kaas van koeiemelk     kaas van koeienmelk     kristallijne rijp     ostwald-rijping     rijpe kaas     rijping     rijpproces van kaas     verse kaas     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'rijpe kaas' ->

Date index: 2021-02-22
w