Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aanbevolen prijs van de producent
Aansprakelijkheid van de producent
Adviesprijs van de producent
Gegrild kalfsvlees
Gezinsconsumptie van de producent
Gezinsverbruik van de producent
Handelsgarantie
Kalfsvlees
Producent van databanken
Producent van gegevensbanken
Productaansprakelijkheid
Productiesteun
Produktiesteun
Richtprijs van de producent
Steun voor de producent

Vertaling van "producent van kalfsvlees " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE








aanbevolen prijs van de producent | adviesprijs van de producent | richtprijs van de producent

prix recommandé par le fabricant


richtlijnen van de producent volgen bij het gebruik van luchthavenapparatuur | richtlijnen van de producent volgen bij het gebruik van luchthavenmateriaal

suivre les directives du fabricant concernant l'utilisation des équipements aéroportuaires


producent van databanken | producent van gegevensbanken

producteur de base de données


gezinsconsumptie van de producent | gezinsverbruik van de producent

consommation familiale du producteur


aansprakelijkheid van de producent [ handelsgarantie | productaansprakelijkheid ]

responsabilité du producteur [ garantie commerciale | responsabilité du fait du produit | responsabilité du produit ]


productiesteun [ produktiesteun | steun voor de producent ]

aide à la production [ aide au producteur ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
gerechtsdeurwaarder infectieziekte politie voorgeschreven prijs wegverkeer bestedingen voor gezondheid opslag van koolwaterstoffen verjaring van de vordering veiligheid van het product tabak nicotineverslaving rundvlees rundvee veiligheidsnorm hypotheek invaliditeitsverzekering officiële statistiek remgeld Federaal Dienstencentrum Kind en Gezin handelscontract vogelgriep kind migrantenkind Nederland archief paramedisch beroep prijsregeling goederenverzekering stookolie medisch en chirurgisch materiaal administratieve sanctie postdienst schuldvordering intellectuele eigendom beleggingsmaatschappij strategische reserve universele dienst so ...[+++]

huissier maladie infectieuse police prix imposé circulation routière dépense de santé stockage des hydrocarbures prescription d'action sécurité du produit tabac tabagisme viande bovine bovin norme de sécurité hypothèque assurance d'invalidité statistique officielle ticket modérateur Centre de Services fédéral Kind en Gezin contrat commercial grippe aviaire enfant enfant de migrant Pays-Bas archives profession paramédicale réglementation des prix assurance des biens fioul matériel médical sanction administrative service postal créance propriété intellectuelle société d'investissement réserve stratégique service universel cotisation social ...[+++]


In Nederland - tweede Europese producent van kalfsvlees - bestaan beide methoden naast elkaar. De traditie van het "wit kalfsvlees", het leeuwendeel van de productie (ongeveer 85% van het totaal), valt onder de eerste fokmethode, en het in geringere hoeveelheid geproduceerde "rosé kalfsvlees", dat begin jaren '80 op de markt is verschenen, valt onder de tweede methode.

Aux Pays-Bas - 2ème producteur européen de viande de veau - les deux filières coexistent en parallèle. Il y a la filière du "veau blanc", largement majoritaire (environ 85 % du total) et qui relève du premier type d'élevage, et celle, minoritaire, du "veau rosé", apparue au début des années 80, et qui relève du second.


Als we het vlees van een dier van minder dan zes à acht maanden, dat is grootgebracht op melk, gelijkstellen aan het vlees van een dier van veertien of zestien maanden, dat eet, graast en herkauwt, en het allebei kalfsvlees noemen, dan kan noch de consument, noch de producent bepalen wat hij werkelijk eet.

Or, mettre sur un pied d’égalité et appeler veau de la viande provenant d’un animal de moins de six à huit mois qui a été élevé au lait et de la viande provenant d’un animal qui a 14 ou 16 mois et qui mange, broute, rumine, ne permet ni au consommateur ni au producteur de retrouver la réalité de ce qu’il mange.


Deze harmonisering, waarmee een onderscheid gemaakt kan worden tussen kalfsvlees en jong rundvlees – zonder dat dit ook maar iets afdoet aan de kwaliteit van elk van beide vleessoorten – vormt een belangrijke vooruitgang binnen de Europese ruimte als het gaat om het respect voor de consument en de producent, en sluit aan bij onze zorg voor een gezondere, evenwichtigere voeding voor verantwoordelijkere consumenten.

Au sein de l’espace européen, cette harmonisation qui permet de différencier la viande de veau de celle du jeune bovin, et ceci sans préjuger aucunement de la qualité de l’une ou de l’autre, est un pas important pour le respect du consommateur et des producteurs et exprime notre souci d’une alimentation plus saine et plus équilibrée pour des consommateurs plus responsables.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'producent van kalfsvlees' ->

Date index: 2024-01-12
w