Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
0.0
Hulp bij persoonlijke hygiëne
Normen voor persoonlijke hygiëne handhaven
Persoonlijke anamnese met slechte persoonlijke hygiëne
Persoonlijke hygiëne
Persoonlijke hygiëne onderhouden
Verwaarlozing van persoonlijke hygiëne
Voor de normen voor persoonlijke hygiëne zorgen
Zeer geringe persoonlijke-hygiëne

Vertaling van "persoonlijke hygiëne levensmiddelen " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
persoonlijke hygiëne onderhouden | voor de normen voor persoonlijke hygiëne zorgen | 0.0 | normen voor persoonlijke hygiëne handhaven

respecter des normes d’hygiène personnelle | se conformer aux normes d’hygiène personnelle | adhérer aux normes d'hygiène personnelle | respecter les normes d’hygiène personnelle


persoonlijke anamnese met slechte persoonlijke hygiëne

Antécédents personnels de mauvaise hygiène personnelle


verwaarlozing van persoonlijke hygiëne

négligence de l'hygiène personnelle


hulp bij persoonlijke hygiëne

assistance lors de l'hygiène personnelle


zeer geringe persoonlijke-hygiëne

Hygiène personnelle très défectueuse


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
6. In gevallen van uitzonderlijke noodzaak kan de bevoegde overheid een dispensatie verlenen op grond waarvan een niet volledig gekwalificeerde kok op een specifiek schip gedurende een specifiek tijdvak werkzaam mag zijn, tot de volgende geschikte aanloophaven of voor een tijdvak van ten hoogste een maand, mits de persoon ten aanzien van wie de dispensatie is verleend, een opleiding heeft genoten of instructies heeft gekregen op het gebied van voeding en persoonlijke hygiëne, alsmede de behandeling en opslag van levensmiddelen aan boord ...[+++]

6. Dans des circonstances d'extrême nécessité, l'autorité compétente peut délivrer une dispense autorisant un cuisinier qui n'est pas pleinement qualifié à servir sur un navire donné et pour une période déterminée, jusqu'au port d'escale approprié suivant ou pour une période ne dépassant pas un mois, à condition que la personne à qui la dispense est accordée ait reçu une formation ou une instruction dans des domaines incluant l'hygiène alimentaire et personnelle ainsi que la manipulation et le stockage des aliments à bord.


4. De vereisten ingevolge paragraaf 3 van deze norm omvatten de voltooiing van een door de bevoegde overheid goedgekeurde of erkende opleiding, die betrekking heeft op praktische kookvaardigheden, voeding en persoonlijke hygiëne, opslag van levensmiddelen, voorraadcontrole, milieubescherming en gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voor catering.

4. Les prescriptions visées au paragraphe 3 de la présente norme incluent la nécessité de suivre avec succès un cours de formation agréé ou reconnu par l'autorité compétente, portant sur l'aptitude pratique à faire la cuisine, l'hygiène personnelle et l'hygiène alimentaire, le stockage des vivres, la gestion des stocks, et la protection de l'environnement et la santé et la sécurité dans le service de cuisine et de table.


In 2007, 2008 en 2009 hebben de tekortkomingen voornamelijk betrekking op de ontvangst en stockage van levensmiddelen, het reinigings- en ontsmettingsplan en op de persoonlijke hygiëne en opleiding.

En 2007, 2008 et 2009, les manquements se rapportent essentiellement à la réception et au stockage des denrées alimentaires, au plan de nettoyage et de désinfection, et à l'hygiène personnelle et à la formation.


6. In gevallen van uitzonderlijke noodzaak kan de bevoegde overheid een dispensatie verlenen op grond waarvan een niet volledig gekwalificeerde kok op een specifiek schip gedurende een specifiek tijdvak werkzaam mag zijn, tot de volgende geschikte aanloophaven of voor een tijdvak van ten hoogste een maand, mits de persoon ten aanzien van wie de dispensatie is verleend, een opleiding heeft genoten of instructies heeft gekregen op het gebied van voeding en persoonlijke hygiëne, alsmede de behandeling en opslag van levensmiddelen aan boord ...[+++]

6. Dans des circonstances d'extrême nécessité, l'autorité compétente peut délivrer une dispense autorisant un cuisinier qui n'est pas pleinement qualifié à servir sur un navire donné et pour une période déterminée, jusqu'au port d'escale approprié suivant ou pour une période ne dépassant pas un mois, à condition que la personne à qui la dispense est accordée ait reçu une formation ou une instruction dans des domaines incluant l'hygiène alimentaire et personnelle ainsi que la manipulation et le stockage des aliments à bord.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
4. De vereisten ingevolge paragraaf 3 van deze norm omvatten de voltooiing van een door de bevoegde overheid goedgekeurde of erkende opleiding, die betrekking heeft op praktische kookvaardigheden, voeding en persoonlijke hygiëne, opslag van levensmiddelen, voorraadcontrole, milieubescherming en gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voor catering.

4. Les prescriptions visées au paragraphe 3 de la présente norme incluent la nécessité de suivre avec succès un cours de formation agréé ou reconnu par l'autorité compétente, portant sur l'aptitude pratique à faire la cuisine, l'hygiène personnelle et l'hygiène alimentaire, le stockage des vivres, la gestion des stocks, et la protection de l'environnement et la santé et la sécurité dans le service de cuisine et de table.


Chemische specialiteiten zijn dure merkproducten die in kleine hoeveelheden aan specifieke klanten worden geleverd, in het bijzonder in de sectoren coating, cosmetica en persoonlijke hygiëne, levensmiddelen en diervoeders, farmaceutica en gezondheidszorg.

Les spécialités sont des produits chimiques de marque, à prix très élevés, distribués en petite quantité à une sélection de clients qui exercent des activités notamment dans le domaine des enduits, des cosmétiques et des produits d’hygiène corporelle, des aliments et de l'alimentation, ainsi que des produits pharmaceutiques et de santé.


Als de burgers zich houden aan de elementaire regels voor de hygiëne, zorgen voor hun persoonlijke hygiëne en levensmiddelen wassen of verhitten is dat voldoende om infectie te voorkomen.

Si les gens suivent des règles de base en matière d’hygiène, s’ils surveillent leur hygiène personnelle et s’ils lavent ou cuisent leurs aliments, cela suffira à les protéger de cette infection.


- kunnen koken met strikte naleving van de regels voor persoonlijke hygiëne en de normen voor hygiëne en veiligheid (HACCP, Eurofood, FAVV, Interne dienst voor preventie en bescherming op het werk, verwerking van levensmiddelen, ..) en de normen voor het gebruik van beroepsuitrusting, onderhoudsproducten,.

- capacité à cuisiner dans le respect strict des règles d'hygiène personnelle et des normes d'hygiène et de sécurité (HACCP, Eurofood, Afsca, Sippt, manipulation des denrées alimentaires,..) ainsi que des normes d'utilisation des équipements professionnels, des produits d'entretien,.


Op schepen die worden geëxploiteerd met een voorgeschreven bemanningssterkte van minder dan tien, ten aanzien waarvan de bevoegde autoriteit uit hoofde van de bemanningssterkte of het soort vaart, niet verlangt dat deze een volledig gediplomeerde kok aan boord hebben, moet eenieder die in de kombuis levensmiddelen verwerkt een opleiding hebben genoten of instructies hebben gekregen op het gebied van voeding en persoonlijke hygiëne alsmede de behandeling en opslag van levensmiddelen aan boord v ...[+++]

À bord des navires opérant avec un effectif prescrit de moins de dix personnes qui, en raison de la taille de l’équipage ou du mode d’exploitation, peuvent ne pas être tenus par l’autorité compétente d’avoir à bord un cuisinier pleinement qualifié, quiconque prépare la nourriture dans la cuisine a reçu une formation ou une instruction dans des domaines incluant l’hygiène alimentaire et personnelle ainsi que la manipulation et le stockage des aliments à bord.


De vereisten ingevolge het derde lid van deze norm omvatten de voltooiing van een door de bevoegde autoriteit goedgekeurde of erkende opleiding, die betrekking heeft op praktische kookvaardigheden, voeding en persoonlijke hygiëne, opslag van levensmiddelen, voorraadcontrole, milieubescherming en gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voor catering.

Les prescriptions visées au paragraphe 3 de la présente norme incluent la nécessité de suivre avec succès un cours de formation agréé ou reconnu par l’autorité compétente, portant sur l’aptitude pratique à faire la cuisine, l’hygiène personnelle et l’hygiène alimentaire, le stockage des vivres, la gestion des stocks, la protection de l’environnement et la santé et la sécurité dans le service de cuisine et de table.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'persoonlijke hygiëne levensmiddelen' ->

Date index: 2024-05-29
w