Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardappelen gekookt in gezouten water
Aardappelen in gezouten water uit blik
Droog gezouten huid
Droog gezouten vel
Gepekeld levensmiddel
Gepekeld product
Gepekeld produkt
Gezouten
Gezouten levensmiddel
Gezouten ongelooid vel
Gezouten ongelooide huid
Gezouten popcorn
Gezouten product
Met pekel gezouten huid
Met pekel gezouten vel
Nat gezouten huid
Nat gezouten vel

Traduction de «pekelbad gezouten » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
met pekel gezouten huid | met pekel gezouten vel | nat gezouten huid | nat gezouten vel

peau salée au moyen de la saumure


gezouten product [ gepekeld levensmiddel | gepekeld product | gepekeld produkt | gezouten levensmiddel ]

produit sa [ aliment en saumure | aliment salé | produit en saumure ]


droog gezouten huid | droog gezouten vel

peau salée à sec


gezouten ongelooid vel | gezouten ongelooide huid

peau brute salée






aardappelen gekookt in gezouten water

pomme de terre bouillie dans l'eau salée


aardappelen in gezouten water uit blik

pomme de terre à en boite dans de l'eau salée
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Categorie 08. 3.4.1 „Traditionele in een pekelbad gezouten producten (vleesproducten die in een pekeloplossing van nitrieten en/of nitraten, zout en andere bestanddelen worden gedompeld)” wordt als volgt gewijzigd:

la catégorie 08.3.4.1 «Produits traditionnels saumurés par immersion (produits à base de viande qui ont été immergés dans une saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants)» est modifiée comme suit:


Traditionele in een pekelbad gezouten producten (vleesproducten die in een pekeloplossing van nitrieten en/of nitraten, zout en andere bestanddelen worden gedompeld)

Produits traditionnels saumurés par immersion (produits à base de viande qui ont été immergés dans une saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants)


Traditionele in een pekelbad gezouten producten (vleesproducten die in een pekeloplossing van nitrieten en/of nitraten, zout en andere bestanddelen worden gedompeld)”

Produits traditionnels saumurés par immersion (produits à base de viande qui ont été immergés dans une saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants)»


Categorie 08. 3.4.3 „Overige traditioneel vervaardigde gezouten producten (combinatie van zouten in een pekelbad en droogzouten, of waarbij nitrieten en/of nitraten bestanddeel zijn van een samengesteld product of waarbij de pekeloplossing in het product wordt ingespoten voordat het wordt gekookt)” wordt als volgt gewijzigd:

la catégorie 08.3.4.3 «Autres produits saumurés de manière traditionnelle (Processus de salaison par immersion ou à sec utilisés en combinaison ou lorsque les nitrites et/ou les nitrates sont contenus dans un produit composé ou lorsque la saumure est injectée dans le produit avant la cuisson.)» est modifiée comme suit:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Overige traditioneel vervaardigde gezouten producten (combinatie van zouten in een pekelbad en droogzouten, of waarbij nitrieten en/of nitraten bestanddeel zijn van een samengesteld product of waarbij de pekeloplossing in het product wordt ingespoten voordat het wordt gekookt)”

Autres produits saumurés de manière traditionnelle (Processus de salaison par immersion ou à sec utilisés en combinaison ou lorsque les nitrites et/ou les nitrates sont contenus dans un produit composé ou lorsque la saumure est injectée dans le produit avant la cuisson.)»


(1.5) Het vlees wordt in een pekelbad gezouten gedurende 4-5 dagen bij 5-7 °C, waarna het rijpt gedurende normaliter 24-40 uur bij 22 °C, eventueel wordt het gerookt gedurende 24 uur bij 20-25 °C en wordt bewaard gedurende 3-6 weken bij 12-14 °C.

(1.5) Le produit est immergé dans la saumure pendant 4 à 5 jours à une température de 5 à 7 °C, soumis à une maturation habituellement pendant 24 à 40 heures à une température de 22 °C, éventuellement fumé pendant 24 heures à une température de 20 à 25 °C et entreposé pendant 3 à 6 semaines à une température de 12 à 14 °C.


(1.3) In een pekelbad gezouten gedurende ten minste 4 dagen en voorgekookt.

(1.3) Immersion dans la saumure pendant au moins 4 jours et précuisson.


(1.1) Het vlees wordt ingespoten met een pekeloplossing en vervolgens gedurende 3-10 dagen in een pekelbad gezouten.

(1.1) Une saumure est injectée dans la viande qui est ensuite immergée dans la saumure pendant 3 à 10 jours.


In een pekelbad gezouten gedurende ten minste vier dagen en voorgekookt.

Immersion dans la saumure pendant au moins 4 jours et précuisson.


Het vlees wordt ingespoten met een pekeloplossing en vervolgens gedurende drie à tien dagen in een pekelbad gezouten.

Une saumure est injectée dans la viande qui est ensuite immergée dans la saumure pendant 3 à 10 jours.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'pekelbad gezouten' ->

Date index: 2023-11-27
w