Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Allergisch contacteczeem door kleurstoffen
Direkt toegankelijk geheugen
Geheugen met rondom toegang
Kleurbaar met neutrale kleurstoffen
Kleurstoffen voor voedingswaren
Kleurstoffen voor voedsel
Neutrofiel
Recepten voor kleurstoffen correct toepassen
Rondomgeheugen
Sequentieel toegankelijk geheugen
Serieel toegankelijk geheugen
Uniform toegankelijk geheugen
Voor het publiek toegankelijk
Vrij toegankelijke informatie

Vertaling van "kleurstoffen die toegankelijk " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
kleurstoffen voor voedingswaren | kleurstoffen voor voedsel

colorants alimentaires


neutrofiel | kleurbaar met neutrale kleurstoffen

neutrophile (a et sm) | ?


sequentieel toegankelijk geheugen | serieel toegankelijk geheugen

mémoire à accès séquentiel


direkt toegankelijk geheugen | geheugen met rondom toegang | rondomgeheugen | uniform toegankelijk geheugen

mémoire à accès aléatoire | mémoire à accès direct | mémoire à accès sélectif


openbaar/vrij toegankelijke informatie | vrij toegankelijke informatie

information du public


gezondheidsvoorzieningen niet beschikbaar of toegankelijk

Centres médicaux non disponibles et non accessibles


andere hulpverlenende-instanties niet beschikbaar of toegankelijk

Autres organisations d'aide non disponibles et non accessibles




allergisch contacteczeem door kleurstoffen

Dermite allergique de contact due aux teintures


recepten voor kleurstoffen correct toepassen

appliquer correctement des formules de teinture
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Textiel - Methoden voor de bepaling van bepaalde aromatische amines afgeleid van azo kleurstoffen - Deel 1 : Detectie van het gebruik van bepaalde azo kleurstoffen die toegankelijk zijn met of zonder extractie (2e uitgave)

Textiles - Méthodes de détermination de certaines amines aromatiques dérivées de colorants azoïques - Partie 1 : Détection de l'utilisation de certains azo-colorants accessibles avec ou sans extraction (2 édition)


Textiel - Methoden voor de bepaling van bepaalde aromatische amines afgeleid van azo kleurstoffen - Deel 1 : Detectie van het gebruik van bepaalde azo kleurstoffen die toegankelijk zijn zonder extractie (1 uitgave)

Textiles - Méthodes de détermination de certaines amines aromatiques dérivées de colorants azoïques - Partie 1 : Détection de l'utilisation de certains colorants azoïques accessibles sans extraction (1 édition)


Textiel - Methoden voor de bepaling van bepaalde aromatische amines afgeleid van azo kleurstoffen - Deel 2 : Detectie van het gebruik van bepaalde azo kleurstoffen toegankelijk door extractie van de vezels (1 uitgave)

Textiles - Méthodes de détermination de certaines amines aromatiques dérivées de colorants azoïques - Partie 2 : Détection de l'utilisation de certains colorants azoïques accessibles par l'extraction des fibres (1 édition)


(4) Richtlijn 79/693/EEG moet worden aangepast aan de algemene Gemeenschapswetgeving inzake levensmiddelen, en met name de wetgeving met betrekking tot etikettering, kleurstoffen, zoetstoffen en andere toegestane additieven en moet ter wille van de duidelijkheid geheel worden herzien, om de voorschriften betreffende de voorwaarden voor de productie en het in de handel brengen van voor menselijke voeding bestemde vruchtenjam of -confituur, -gelei en -marmelade, alsmede kastanjepasta, toegankelijker te maken.

(4) Il convient d'adapter la directive 79/693/CEE à la législation communautaire générale applicable aux denrées alimentaires, notamment à celle relative à l'étiquetage, aux colorants, aux édulcorants et aux autres additifs autorisés et de procéder à sa refonte afin de rendre plus accessibles les règles relatives aux conditions de production et de commercialisation des confitures, gelées et marmelades de fruits et de la crème de marrons sucrée destinées à l'alimentation humaine.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(5) Richtlijn 73/437/EEG moet volledig worden herzien teneinde de regels betreffende de samenstelling en het in de handel brengen van bepaalde voor menselijke voeding bestemde suikers toegankelijker te maken, alsmede met het oog op de aanpassing van die richtlijn aan de algemene Gemeenschapswetgeving inzake levensmiddelen, met name de wetgeving inzake etikettering, toegestane kleurstoffen en andere additieven, extractiemiddelen en analysemethoden.

(5) Il convient de procéder à la refonte de la directive 73/437/CEE afin de rendre plus accessibles les règles relatives aux conditions de fabrication et de commercialisation de certains sucres destinés à l'alimentation humaine et, en outre, de les aligner ainsi sur la législation communautaire générale applicable aux denrées alimentaires, notamment celle relative à l'étiquetage, aux colorants et autres additifs autorisés, aux solvants d'extraction et aux méthodes d'analyse.


w