Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Additief voor levensmiddelen
Bederfelijke levensmiddelen
Bederfelijke voedingsmiddelen
Bederfelijke waar
Bijtende insecten
Campylobacteriose
Door levensmiddelen overgedragen ziekte
Door levensmiddelen veroorzaakte ziekte
Door voedsel overgedragen ziekte
Door voedsel overgedragen zoönose
Door voedsel veroorzaakte ziekte
E. coli-infectie
Escherichia coli-infectie
Geen gekende allergie voor insecten
Graan inspecteren op insecten
Levensmiddelenadditief
Listeriose
Salmonellose
Sensorieel toevoegingsmiddel
Stekende insecten
Technisch additief
Werkzaamheid met betrekking tot verdelging van insecten

Vertaling van "insecten en levensmiddelen " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
directoraat 2- Gezondheid, Consumentenzaken, Levensmiddelen, Onderwijs, Jeugdzaken, Cultuur, Audiovisuele Sector en Sport | directoraat 3 -Werkgelegenheid en Sociaal Beleid, Gezondheid en Levensmiddelen | directoraat 4 - Werkgelegenheid, Sociaal Beleid, Gezondheid en Levensmiddelen | directoraat Gezondheid, Consumentenzaken, Levensmiddelen, Onderwijs, Jeugdzaken, Cultuur, Audiovisuele Sector en Sport

Direction 3 - Emploi et politique sociale, santé et denrées alimentaires | Direction 4 - Emploi, politique sociale, santé et denrées alimentaires


bijtende insecten | stekende insecten

insectes piqueurs


levensmiddelenadditief [ additief voor levensmiddelen | sensorieel toevoegingsmiddel | technisch additief ]

additif alimentaire [ additif sensoriel | additif technique ]


werkzaamheid met betrekking tot verdelging van insecten

opération de désinsectisation


geen gekende allergie voor insecten

pas d'allergie connue aux insectes


door ionisatie behandelde levensmiddelen en ingrediënten van levensmiddelen

denrées et ingrédients alimentaires traités par ionisation


door voedsel overgedragen ziekte [ Campylobacteriose | door levensmiddelen overgedragen ziekte | door levensmiddelen veroorzaakte ziekte | door voedsel overgedragen zoönose | door voedsel veroorzaakte ziekte | E. coli-infectie | Escherichia coli-infectie | listeriose | salmonellose ]

maladie d'origine alimentaire [ campylobactériose | infection à E. coli | infection à Escherichia coli | listériose | salmonellose | zoonose d'origine alimentaire ]


bederfelijke levensmiddelen [ bederfelijke voedingsmiddelen | bederfelijke waar ]

denrée périssable [ aliment périssable | marchandise périssable | produit périssable ]


temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken monitoren | temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken volgen

surveiller la température dans la production d’aliments et de boissons


graan inspecteren op insecten

rechercher la présence d’insectes dans des céréales entières
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Ik wil in dit kader vermelden dat het FAVV reeds in mei 2014 een omzendbrief heeft opgesteld en verspreid betreffende het kweken en in de handel brengen van insecten en levensmiddelen op basis van insecten voor humane consumptie.

Je souhaite signaler dans ce cadre qu'en mai 2014, l'AFSCA a déjà rédigé et diffusé une circulaire relative à l'élevage et la commercialisation d'insectes et de denrées alimentaires à base d'insectes destinés à la consommation humaine.


6. a) en b) Momenteel zijn er geen specifieke wettelijke maatregelen om een waarschuwing voor allergische kruisreacties bij consumptie van levensmiddelen op basis van insecten te verplichten.

6. a) et b) Pour l'instant, il n'y a pas de mesures légales spécifiques qui imposent un avertissement concernant des réactions allergiques croisées en cas de consommation de denrées alimentaires à base d'insectes.


Met deze zogenoemde gentechnologie wordt het genetische materiaal kunstmatig gemodificeerd om het een nieuwe eigenschap te geven (bv. ter verbetering van de weerstand van een plant tegen een ziekte, insecten of droogte, de herbicidetolerantie van een plant, de kwaliteit of de voedingswaarde van levensmiddelen of de productiviteit van gewassen).

Le matériel génétique est modifié artificiellement dans le but de lui conférer une nouvelle propriété (par exemple, la résistance d'une plante à une maladie, à un insecte ou à la sécheresse, ou sa tolérance à un herbicide, l’amélioration de la qualité ou de la valeur nutritionnelle des denrées alimentaires, ou encore l’accroissement de la productivité des cultures).


w