Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardappelen gekookt in gezouten water
Aardappelen in gezouten water uit blik
Concentratie gedurende lange tijd behouden
Droog gezouten huid
Droog gezouten vel
Gebruikskosten van softwareproducten beheersen
Gedurende lange tijd geconcentreerd blijven
Gepekeld levensmiddel
Gepekeld product
Gepekeld produkt
Gezouten
Gezouten levensmiddel
Gezouten ongelooid vel
Gezouten ongelooide huid
Gezouten product
Kosten van softwareproducten evalueren
Met pekel gezouten huid
Met pekel gezouten vel
Nat gezouten huid
Nat gezouten vel
Softwareproducten aanschaffen

Traduction de «gezouten gedurende » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
met pekel gezouten huid | met pekel gezouten vel | nat gezouten huid | nat gezouten vel

peau salée au moyen de la saumure


gezouten product [ gepekeld levensmiddel | gepekeld product | gepekeld produkt | gezouten levensmiddel ]

produit salé [ aliment en saumure | aliment salé | produit en saumure ]


droog gezouten huid | droog gezouten vel

peau salée à sec


gezouten ongelooid vel | gezouten ongelooide huid

peau brute salée


concentratie gedurende lange tijd behouden | gedurende lange tijd geconcentreerd blijven

rester concentré pendant de longues périodes




aardappelen gekookt in gezouten water

pomme de terre bouillie dans l'eau salée


aardappelen in gezouten water uit blik

pomme de terre à en boite dans de l'eau salée


kwaliteit van leer beheren gedurende het productieproces

gérer la qualité du cuir tout au long du processus de production


gebruikskosten van softwareproducten beheersen | kosten van softwareproducten gedurende de levenscyclus evalueren | kosten van softwareproducten evalueren | softwareproducten aanschaffen

évaluer les coûts des logiciels
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Om het effect van de beschikbaarheid van nat gezouten vis op de productie van bacalhau verder te beoordelen, zal de Commissie gedurende drie jaar toezicht houden op het gebruik van polyfosfaten in de landen waar veel gezouten kabeljauw wordt geproduceerd.

Afin de mieux évaluer les conséquences sur la disponibilité de poisson salé en saumure pour la production de bacalao, la Commission surveillera pendant trois ans l’utilisation de polyphosphates dans les principaux pays producteurs de morue salée.


(1.5) Het vlees wordt in een pekelbad gezouten gedurende 4-5 dagen bij 5-7 °C, waarna het rijpt gedurende normaliter 24-40 uur bij 22 °C, eventueel wordt het gerookt gedurende 24 uur bij 20-25 °C en wordt bewaard gedurende 3-6 weken bij 12-14 °C.

(1.5) Le produit est immergé dans la saumure pendant 4 à 5 jours à une température de 5 à 7 °C, soumis à une maturation habituellement pendant 24 à 40 heures à une température de 22 °C, éventuellement fumé pendant 24 heures à une température de 20 à 25 °C et entreposé pendant 3 à 6 semaines à une température de 12 à 14 °C.


(1.3) In een pekelbad gezouten gedurende ten minste 4 dagen en voorgekookt.

(1.3) Immersion dans la saumure pendant au moins 4 jours et précuisson.


Het vlees wordt in een pekelbad gezouten gedurende vier à vijf dagen bij 5‐7 oC, waarna het rijpt gedurende normaliter 24 à 40 uur bij 22 oC, eventueel wordt het gerookt gedurende 24 uur bij 20-25 oC en wordt bewaard gedurende drie à zes weken bij 12-14 oC.

Le produit est immergé dans la saumure pendant 4 à 5 jours à une température de 5 à 7 oC, soumis à une maturation habituellement pendant 24 à 40 heures à une température de 22 oC, éventuellement fumé pendant 24 heures à une température de 20 à 25 oC et entreposé pendant 3 à 6 semaines à une température de 12 à 14 oC.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(1.5) Het vlees wordt in een pekelbad gezouten gedurende 4-5 dagen bij 5-7ºC, waarna het rijpt gedurende normaliter 24-40 uur bij 22ºC, eventueel wordt het gerookt gedurende 24 uur bij 20-25ºC en wordt bewaard gedurende 3-6 weken bij 12-14ºC.

(1.5) La viande est immergée dans la saumure pendant 4 à 5 jours à une température de 5 à 7ºC, soumise à une maturation pendant 24 à 40 heures à une température de 22ºC, éventuellement fumée pendant 24 heures au maximum à une température de 20 à 25ºC et entreposée pendant 3 à 6 semaines à une température de 12 à 14ºC.


(1.3) In een pekelbad gezouten gedurende ten minste 4 dagen en voorgekookt.

(1.3) La viande est immergée dans la saumure pendant au moins 4 jours et précuite.


nat of droog zijn gezouten gedurende minimaal 14 dagen vóór de verzending ,

salées à sec ou en saumure pendant au moins 14 jours avant expédition ,


(b) nat of droog zijn gezouten gedurende minimaal 14 dagen vóór de verzending;

salées à sec ou en saumure pendant au moins 14 jours avant expédition,


- hetzij zijn gezouten gedurende zeven dagen met zeezout waaraan 2 % natriumcarbonaat is toegevoegd,

- soit ont été soumises à un salage pendant 7 jours au sel de la mer additionné de 2 % de carbonate de soude,


- hetzij nat of droog zijn gezouten gedurende minimaal 14 dagen vóór de verzending,

- soit été salées à sec ou en saumure pendant au moins 14 jours avant d'être


w