Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
De werkstroom organiseren
Een gestandaardiseerde reeks handelingen ontwikkelen
Een standaard werkstroom voorbereiden
Gestandaardiseerd elektronisch gegevensverkeer
Gestandaardiseerd handbediend blok
Gestandaardiseerd handbediend blokstelsel
Gestandaardiseerde medewerking
Melkvet
Watervrij melkvet
Werkprocedures ontwikkelen

Vertaling van "gestandaardiseerde melkvet " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
gestandaardiseerd handbediend blok | gestandaardiseerd handbediend blokstelsel

block manuel unifié




gestandaardiseerde medewerking

coopération standardisée


gestandaardiseerd elektronisch gegevensverkeer

flux électronique standardisé de données




melkvet

matière grasse du lait | matière grasse lactique | matière grasse laitière




een gestandaardiseerde reeks handelingen ontwikkelen | een standaard werkstroom voorbereiden | de werkstroom organiseren | werkprocedures ontwikkelen

cer des procédures de travail | développer de procédures de travail | concevoir des procédures de travail | élaborer des procédures de travail
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
de massafractie, uitgedrukt als percentage, van elk TG of cholesterol in het gestandaardiseerde melkvet;

est la fraction massique, exprimée en pourcentage, de chaque TG ou cholestérol contenu dans la matière grasse lactique de référence;


Gebruik de laatste analyse van het gestandaardiseerde melkvet voor de bepaling van de responsfactoren RFSi (massafractie/oppervlakfractie) van de TG's en van cholesterol en gebruik deze responsfactoren bij de daaropvolgende monsters (zie 9.1):

La dernière analyse permettra de déterminer les coefficients de réponse, RFsi (fraction massique/fraction de surface) des TG et du cholestérol et de les appliquer aux échantillons d’essai suivants (voir le point 9.1):


Voer voor de kalibratie van de monsters aan het begin van elke dag twee of drie analyses van gestandaardiseerd melkvet uit.

Pour étalonner les échantillons d’essai, analyser deux à trois fois la matière grasse lactique de référence au début de chaque journée.


Standaardvetten voor de bereiding van gestandaardiseerd melkvet volgens punt 7.3.3.

Étalons de matières grasses pour définir un étalon de matière grasse lactique conformément au point 7.3.3.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Het gestandaardiseerde melkvet heeft bij een bewaartemperatuur van maximaal -18 °C een houdbaarheid van verscheidene maanden en kan derhalve als norm worden gehanteerd.

Les matières grasses lactiques de référence peuvent être conservées pendant plusieurs mois à une température de - 18 °C au maximum et donc être utilisées comme références.


w