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Gerookt product
Gerookt produkt
Gerookt voedingsmiddel
Gerookte forel
Gerookte zalm
Productie van gerookte tabaksproducten
Sprot
Sprot en sardine in olie
Sprot en sardine in tomatensaus

Traduction de «gerookte sprot » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
gerookt product [ gerookt produkt | gerookt voedingsmiddel ]

produit fumé [ aliment fumé ]




sprot en sardine in tomatensaus

esprot et sardine en sauce aux tomates






productie van gerookte tabaksproducten

fabrication de produits du tabac à fumer




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Derhalve moet voor gerookte kleine Oostzeeharing en conserven van gerookte kleine haring hetzelfde maximumgehalte worden vastgesteld als voor gerookte sprot en conserven van gerookte sprot.

Il convient dès lors de fixer, pour le petit hareng de la Baltique fumé, en conserve ou non, une teneur maximale identique à celle qui est fixée pour les sprats fumés, en conserve ou non.


Derhalve moet voor gerookte kleine Oostzeeharing en conserven van gerookte kleine haring hetzelfde maximumgehalte worden vastgesteld als voor gerookte sprot en conserven van gerookte sprot.

Il convient dès lors de fixer, pour le petit hareng de la Baltique fumé, en conserve ou non, une teneur maximale identique à celle qui est fixée pour les sprats fumés, en conserve ou non.


Gerookte sprot en conserven van gerookte sprot (sprattus sprattus); tweekleppige weekdieren (vers, gekoeld of bevroren) ; warmtebehandeld vlees en warmtebehandelde vleesproducten die aan de consument worden verkocht

Sprat et sprat en conserve (sprattus sprattus) fumés ; mollusques bivalves (frais, réfrigérés ou congelés) ; viandes traitées thermiquement et produits à base de viande traités thermiquement vendus au consommateur final


Voor gerookte sprot en conserven van gerookte sprot moeten specifieke maximumgehalten worden vastgesteld die zijn afgestemd op wat haalbaar is voor deze levensmiddelen.

Il convient d’établir des teneurs maximales spécifiques pour le sprat fumé et le sprat fumé en conserve afin de prendre en compte les teneurs qu’il est possible d’atteindre pour ces aliments.


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Voor gerookte sprot en conserven van gerookte sprot moeten specifieke maximumgehalten worden vastgesteld die zijn afgestemd op wat haalbaar is voor deze levensmiddelen.

Il convient d’établir des teneurs maximales spécifiques pour le sprat fumé et le sprat fumé en conserve afin de prendre en compte les teneurs qu’il est possible d’atteindre pour ces aliments.


Gerookte sprot en conserven van gerookte sprot (Sprattus sprattus); gerookte Oostzeeharing van niet meer dan 14 cm lang en conserven van gerookte Oostzeeharing van niet meer dan 14 cm lang (Clupea harengus membras); katsuobushi (gedroogde bonito, Katsuwonus pelamis); tweekleppige weekdieren (vers, gekoeld of bevroren) ; warmtebehandeld vlees en warmtebehandelde vleesproducten die aan de consument worden verkocht

Sprats fumés et sprats fumés en conserve (Sprattus sprattus); harengs de la Baltique ≤ 14 cm de long fumés et harengs de la Baltique ≤ 14 cm de long fumés en conserve (Clupea harengus membras).katsuobushi (bonite séchée, Katsuwonus pelamis); mollusques bivalves (frais, réfrigérés ou congelés) ; viandes traitées thermiquement et produits à base de viande traités thermiquement vendus au consommateur final


Gerookte sprot en conserven van gerookte sprot (Sprattus sprattus); gerookte Oostzeeharing van niet meer dan 14 cm lang en conserven van gerookte Oostzeeharing van niet meer dan 14 cm lang (Clupea harengus membras); katsuobushi (gedroogde bonito, Katsuwonus pelamis); tweekleppige weekdieren (vers, gekoeld of bevroren) ; warmtebehandeld vlees en warmtebehandelde vleesproducten die aan de consument worden verkocht

Sprats fumés et sprats fumés en conserve (Sprattus sprattus); harengs de la Baltique ≤ 14 cm de long fumés et harengs de la Baltique ≤ 14 cm de long fumés en conserve (Clupea harengus membras).katsuobushi (bonite séchée, Katsuwonus pelamis); mollusques bivalves (frais, réfrigérés ou congelés) ; viandes traitées thermiquement et produits à base de viande traités thermiquement vendus au consommateur final


Het gaat hier om jonge haringen (maatjes) die rauw geconsumeerd worden, haringen, makreel, sprot, wilde Atlantische of Pacifische zalm die koud gerookt wordt aan een temperatuur lager dan 60 oC, en gemarineerde en/of gezouten haringen wanneer de behandelingen die ze hebben ondergaan onvoldoende is om de larven van de nematoden te doden.

Il s'agit des jeunes harengs (maatjes) à consommer crus, des harengs, maquereaux, sprats, saumons sauvages de l'Atlantique ou du Pacifique traités par fumage à froid à une température inférieure à 60 oC, et des harengs marinés et/ou salés quand le traitement subi est insuffisant pour tuer les larves de nématodes.




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'gerookte sprot' ->

Date index: 2023-04-15
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