Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Deskundige plantaardige producten
Drankrecepten met botanische ingrediënten bedenken
Drankrecepten met botanische ingrediënten creëren
Drankrecepten met plantaardige ingrediënten bedenken
Drankrecepten met plantaardige ingrediënten creëren
Gehydrogeneerde isomaltulose
Gehydrogeneerde klapperolie
Gehydrogeneerde kokosolie
Gehydrogeneerde palatinose
Isomalt
Kokosnotenvet
Plantaardig product
Plantaardig produkt
Plantaardig vet
Plantaardige oliën en vetten
Plantaardige productie
Plantaardige reproductie
Plantaardige reproduktie
Plantaardige vetstof
Plantenteelt
Specialist plantaardige producten
Technicus plantaardige producten
Zetmeelrijke plantaardige levensmiddelen

Traduction de «gehydrogeneerde plantaardige » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
gehydrogeneerde isomaltulose | gehydrogeneerde palatinose

isomaltulose hydrogéné | palatinose hydrogéné


gehydrogeneerde klapperolie | gehydrogeneerde kokosolie | kokosnotenvet

huile de coco hydrogénée


gehydrogeneerde isomaltulose | gehydrogeneerde palatinose | isomalt

isomalt | isomaltitol | isomaltulose hydrogéné | palatinose hydrogéné


plantaardig vet [ plantaardige oliën en vetten | plantaardige vetstof ]

corps gras végétal [ graisse végétale | matière grasse végétale ]


deskundige plantaardige producten | specialist plantaardige producten | technicus plantaardige producten

ingénieur en botanique | ingénieure en botanique | opérateur en botanique | spécialiste en botanique


plantaardige reproductie [ plantaardige reproduktie ]

reproduction végétale [ multiplication végétale ]


plantaardige productie [ plantaardig product | plantaardig produkt | plantenteelt ]

production végétale [ culture des plantes | culture végétale | produit végétal ]


drankrecepten met botanische ingrediënten bedenken | drankrecepten met botanische ingrediënten creëren | drankrecepten met plantaardige ingrediënten bedenken | drankrecepten met plantaardige ingrediënten creëren

créer des recettes de boissons à base de plantes


Begrotingsfonds voor de productie en de bescherming van planten en plantaardige producten

Fonds budgétaire pour la production et la protection des végétaux et des produits végétaux


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Op de ingrediëntenlijst van voedingsmiddelen waarin transvetzuren voorkomen, staat meestal "gehydrogeneerd plantaardig vet" of "gehard plantaardig vet".

Ces acides gras trans figurent généralement dans la liste des ingrédients des aliments sous le nom de "graisse végétale hydrogénée" ou "graisse végétale solidifiée".


Dierlijke en plantaardige vetten en oliën, alsmede fracties daarvan, geheel of gedeeltelijk gehydrogeneerd, veresterd, opnieuw veresterd of geëlaïdiniseerd, ook indien geraffineerd, doch niet verder bereid

Graisses et huiles animales ou végétales et leurs fractions, partiellement ou totalement hydrogénées, interestérifiées, réestérifiées ou élaïdinisées, même raffinées, mais non autrement préparées


Dierlijke en plantaardige vetten en oliën, alsmede fracties daarvan, geheel of gedeeltelijk gehydrogeneerd, veresterd, opnieuw veresterd of geëlaïdiniseerd, ook indien geraffineerd, doch niet verder bereid, met uitzondering van de producten bedoeld bij onderverdeling 1516 20 10

Graisses et huiles animales ou végétales et leurs fractions, partiellement ou totalement hydrogénées, interestérifiées, réestérifiées ou élaïdinisées, même raffinées, mais non autrement préparées, à l’exception des produits relevant de la sous-position 1516 20 10


De « (gedeeltelijk) gehydrogeneerde plantaardige oliën », die dus transvetzuren worden genoemd, komen echter op natuurlijke wijze in lage hoeveelheid voor in vlees of in zuivelproducten (tussen 3 en 6 % van het totaal aan vetzuren).

Les « huiles végétales (partiellement) hydrogénées », appelées donc acides gras trans, existent cependant naturellement en faibles quantités dans la viande ou les produits laitiers (entre 3 et 6 % par rapport aux acides gras totaux).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Wanneer plantaardige oliën gedeeltelijk werden gehydrogeneerd en dus transvetzuren kunnen bevatten moet deze behandeling bovendien ook worden vermeld in de benaming van het ingrediënt.

Par ailleurs, lorsque des huiles végétales ont été partiellement hydrogénées et sont donc susceptibles de contenir des acides gras trans, ce traitement doit également être mentionné dans la dénomination de l'ingrédient.


ex 1516 ­ Dierlijke en plantaardige vetten en oliën, alsmede fracties daarvan, geheel of gedeeltelijk gehydrogeneerd, veresterd, opnieuw veresterd of geëlaïdinieerd, ook indien geraffineerd, doch niet verder bereid, andere dan gehydrogeneerde ricinusolie (zogeheten « opal wax »)

ex 1516 ­ Graisses et huiles animales ou végétales et leurs fractions, partiellement ou totalement hydrogénées, interestérifiées, réestérifiées ou élaïdinisées, même raffinées, mais non autrement préparées, à l'exclusion des huiles de ricin hydrogénées dites « opalwax »


- producten die zijn vervaardigd met gehydrogeneerde plantaardige vetten of margarine en die een aanzienlijke concentratie trans-vetzuren bevatten (Denemarken heeft in 2003 een wet aangenomen die de blootstelling aan trans-vetzuren beperkt)

- les produits fabriqués avec des graisses végétales hydrogénées ou de la margarine et comportant une concentration importante d'acides gras trans (le Danemark a adopté en 2003 une loi réduisant l'exposition aux acides gras trans).


15.12 | Gehydrogeneerde dierlijke of plantaardige vetten en oliën, ook indien gezuiverd doch niet verder bereid |

15.12 | Graisses et huiles animales ou végétales hydrogénées, même raffinées mais non préparées |


Een vermindering van het verbruik van verzadigde vetzuren vraagt om een vermindering van de consumptie van dierlijke vetten (met uitzondering van die van vis), maar ook van eetwaren die bepaalde plantaardige vetten bevatten (gehydrogeneerde vetten, palmolie, ...).

La réduction de l'apport en acides gras saturés implique une diminution de la consommation des sources de graisses animales (à l'exception de celles du poisson), mais aussi de denrées riches en certaines graisses d'origine végétale (graisses hydrogénées, huile de palme ...).


Dierlijke en plantaardige vetten en oliën, alsmede fracties daarvan, geheel of gedeeltelijk gehydrogeneerd, veresterd, opnieuw veresterd of geëlaïdiniseerd, ook indien geraffineerd, doch niet verder bereid, met uitzondering van de producten bedoeld bij code 1516 20 10

Graisses et huiles animales ou végétales et leurs fractions, partiellement ou totalement hydrogénées, interestérifiées, réestérifiées ou élaïdinisées, même raffinées, mais non autrement préparées, à l'exclusion des produits du no


w