Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
40+ kaas
Blauw-groen geaderde kaas
Blauwschimmelkaas
Geaderde kaas
Gefermenteerde melk
Gegiste melk
Gerechten op basis van eieren of zuivel bereiden
Gevulde aubergine met groenten en kaas
Gezuurde melk
Kaas
Kaas raspen
Kaas snijden
Kaas stremmen
Kaas van koeiemelk
Kaas van koeienmelk
Petit Suisse
Rijpproces van kaas
Verse kaas
Volvette kaas

Vertaling van "gefermenteerde kaas " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


kaas van koeienmelk [ kaas van koeiemelk ]

fromage de vache


gerechten op basis van eieren of zuivel bereiden | kaas snijden | eieren en zuivel bereiden om in een gerecht te gebruiken | kaas raspen

confectionner des plats avec des produits laitiers et des produits à base d’œuf | confectionner des produits laitiers et des produits à base d’œufs à utiliser dans des plats | préparer des plats avec des produits laitiers et des produits à base d’œuf | préparer des produits laitiers et des produits à base d’œufs à utiliser dans des plats




blauw-groen geaderde kaas | blauwschimmelkaas | geaderde kaas

fromage à pâte bleue | fromage à pâte persillée | fromage bleu


verse kaas [ Petit Suisse ]

fromage frais [ petit-suisse ]


gefermenteerde melk | gegiste melk | gezuurde melk

lait fermenté


gevulde aubergine met groenten en kaas

aubergine farcie de légumes et de fromage




rijpproces van kaas

affinage de fromage | maturation de fromage
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
— de vloeistof geen water is en stoffen bevat die (met name door oplossing) de structuur van het plastic aantasten (olie, vet, melk, alcohol, detergenten, emulgatoren, azijn, gefermenteerde kaas, bicarbonaat, ...).

— le liquide n'est pas de l'eau et contient des substances qui altèrent (notamment par dissolution) la structure du plastique (huile, graisse, lait, alcool, détergents, émulsifiants, vinaigre, fromage fermenté, bicarbonate ...).


— de vloeistof geen water is en stoffen bevat die (met name door oplossing) de structuur van het plastic aantasten (olie, vet, melk, alcohol, detergenten, emulgatoren, azijn, gefermenteerde kaas, bicarbonaat, ...).

— le liquide n'est pas de l'eau et contient des substances qui altèrent (notamment par dissolution) la structure du plastique (huile, graisse, lait, alcool, détergents, émulsifiants, vinaigre, fromage fermenté, bicarbonate ...).


d)kaas, boter, gefermenteerde melk en gefermenteerde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, voedingsenzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.

d)les fromages, le beurre, les laits et crèmes fermentés pour autant que n’aient pas été ajoutés d’autres ingrédients que des produits lactés, des enzymes alimentaires et des cultures de micro-organismes nécessaires à la fabrication ou, dans le cas des fromages autres que frais ou fondus, que le sel nécessaire à leur fabrication.


d)kaas, boter, gefermenteerde melk en gefermenteerde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, voedingsenzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.

d)les fromages, le beurre, les laits et crèmes fermentés pour autant que n’aient pas été ajoutés d’autres ingrédients que des produits lactés, des enzymes alimentaires et des cultures de micro-organismes nécessaires à la fabrication ou, dans le cas des fromages autres que frais ou fondus, que le sel nécessaire à leur fabrication.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Stomen: de gefermenteerde natuurlijke kaas wordt eerst in stukjes gesneden, die worden geraspt en in warm water gestoomd bij een temperatuur van 70-95 °C; de kaas wordt geroerd met behulp van een houten spatel of een mechanisch roertoestel totdat hij een compacte, elastische massa vormt, parenina genoemd.

Étuvage: le fromage naturel affiné est d'abord découpé en morceaux plus petits, que l'on râpe et passe à la vapeur dans de l'eau bouillante (la température de l'eau est comprise entre 70 et 95 °C), le fromage est pétri à l'aide d'une spatule en bois ou d'un pétrin mécanique jusqu'à l'obtention d'une masse plastique compacte appelée parenina.


Stomen: de gefermenteerde natuurlijke kaas wordt eerst in stukjes gesneden, die worden geraspt en in warm water gestoomd bij een temperatuur van 70-95 °C; de kaas wordt geroerd met behulp van een houten spatel of een mechanisch roertoestel totdat hij een compacte, elastische massa vormt, „parenina” genoemd.

Étuvage: le fromage naturel affiné est d'abord découpé en morceaux plus petits, que l'on râpe et passe à la vapeur dans de l'eau bouillante (la température de l'eau est comprise entre 70 et 95 °C), le fromage est pétri à l'aide d'une spatule en bois ou d'un pétrin mécanique jusqu'à l'obtention d'une masse plastique compacte appelée parenina.


Op de lijst staan melk en gearomatiseerde melk (met inbegrip van lactosevrije melkdrank), een groter aantal kaassoorten (waaronder kaas met een laag vetgehalte), yoghurt en gefermenteerde zuivelproducten zoals karnemelk en kefir.

En font partie: le lait et ses variantes aromatisées (y compris les boissons lactées sans lactose), une plus grande variété de fromages (y compris les fromages allégés), les yaourts et produits laitiers fermentés tels que le babeurre ou le kéfir.


De EU zal van nu af aan meer zuivelproducten subsidiëren, gaande van traditionele drinkmelk en kaas tot sommige gefermenteerde zuivelproducten, zoals yoghurt, karnemelk, kefir, enz., al dan niet met toegevoegd fruit.

La subvention de l'Union européenne couvrira dorénavant un éventail plus large de produits laitiers allant du lait de consommation traditionnel aux fromages, en passant par certains produits laitiers fermentés nature ou fruités, tels que le yaourt, le babeurre, le kéfir etc.


2. Microbiële culturen die worden gebruikt om gefermenteerde producten te produceren (bijv. yoghurt, kaas, worsten, zuurkool) moeten niet worden gezien als enzymen of additieven, hoewel zij - van nature - in staat zijn die te produceren.

2. Les cultures microbiennes utilisées pour la production de produits fermentés (yaourts, fromages, saucisses, choucroute, etc.) ne doivent pas être considérées comme des enzymes ou des additifs même si, de par leur nature, elles sont en mesure de les produire.


d) kaas, boter, gefermenteerde melk en gezuurde room voor zover aan deze voedingsmiddelen geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, enzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de fabricage en voor andere kaas dan verse kaas of smeltkaas het voor de fabricage noodzakelijke zout;

d) les fromages, le beurre et les laits et crèmes fermentés pour autant qu'à ces denrées n'aient été ajoutés d'autres ingrédients que les produits lactés, des enzymes et des cultures de microorganismes nécessaires à la fabrication et pour les fromages autres que frais ou fondus le sel nécessaire à la fabrication;




Anderen hebben gezocht naar : + kaas     petit suisse     blauw-groen geaderde kaas     blauwschimmelkaas     geaderde kaas     gefermenteerde melk     gegiste melk     gezuurde melk     kaas raspen     kaas snijden     kaas stremmen     kaas van koeiemelk     kaas van koeienmelk     rijpproces van kaas     verse kaas     volvette kaas     gefermenteerde kaas     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'gefermenteerde kaas' ->

Date index: 2021-04-23
w