Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Brie
Camembert
Chaource
Coulommiers
Livarot
Neufchâtel
Pont-l'évêque
Saint-Marcellin
Zachte kaas

Vertaling van "bob-kaas „pont-l’évêque " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
zachte kaas [ Brie | Camembert | Chaource | Coulommiers | Livarot | Neufchâtel | Pont-l'évêque | Saint-Marcellin ]

fromage à pâte molle [ brie | camembert | chaource | coulommiers | livarot | munster (fromage) | neufchâtel | pont-l'évêque | saint-marcellin ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De in het Publicatieblad van de Europese Unie bekendgemaakte wijziging van het productdossier met betrekking tot de benaming „Pont-l'Evêque” (BOB) wordt goedgekeurd.

La modification du cahier des charges publiée au Journal officiel de l'Union européenne concernant la dénomination «Pont-l'Évêque» (AOP) est approuvée.


Elke in de handel gebrachte BOB-kaas „Pont-l’Évêque” moet voorzien zijn van een afzonderlijk etiket met de oorsprongsbenaming die is geschreven in letters van ten minste twee derde van het formaat van de grootste tekens op het etiket, evenals de woorden „Appellation d’Origine Protégée” of „AOP” en het BOB-logo van de Europese Unie.

Chaque fromage AOP «Pont-l’Évêque» commercialisé est muni d’un étiquetage individuel comportant le nom de l’appellation d’origine inscrit en caractères de dimension au moins égale au deux tiers de celle des caractères les plus grands figurant sur l’étiquetage, la mention «Appellation d’Origine Protégée» ou «AOP» et le symbole AOP de l’Union européenne.


De naam „Pont-l’Évêque” is gereserveerd voor zachte kaas van koemelk met een schimmellaag die geborsteld of gewassen kan worden, vierkant of rechthoekig van vorm is, en na volledige droging ten minste 45 g vet per 100 g kaas bevat.

Le «Pont-l’Évêque» est réservée aux fromages au lait de vache, à pâte molle, à croûte fleurie, pouvant être brossée ou lavée, de forme carrée ou rectangulaire et renfermant au minimum 45 grammes de matière grasse pour 100 grammes de fromage après complète dessiccation.


Geleidelijk aan, in een poging om „Pont-l’Évêque” van andere kaas te onderscheiden, kreeg de kaas zijn vierkante vorm toen aan het begin van de 18e eeuw houten vormen in gebruik kwamen.

C’est ainsi que le Pont l’Évêque, dès le début du XVIIIe siècle, dans un souci de différenciation, a pris sa forme carrée avec l’utilisation de moules en bois.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Lijst van kantons en gemeenten in het geografische gebied van productie van de BOB „Pont-l’Évêque”.

Liste des cantons et communes de l’aire géographique de production de l’AOP «Pont-l’Évêque».




Anderen hebben gezocht naar : camembert     chaource     coulommiers     livarot     neufchâtel     pont-l'évêque     saint-marcellin     zachte kaas     bob-kaas „pont-l’évêque     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'bob-kaas „pont-l’évêque' ->

Date index: 2021-11-06
w