Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "vleesbereidingen en separatorvlees moeten over " (Nederlands → Frans) :

vleesbereidingen en separatorvlees moeten over een lokaal beschikken voor de verzending en een lokaal voor de verpakking van de voedingsmiddelen.

de viandes et VSM doivent disposer d’un local d’expédition et d’un local d’emballage des denrées.


1. De zendingen vlees van runderen, varkens en pluimvee, inclusief gehakt vlees, maar met uitzondering van vleesbereidingen en separatorvlees, moeten vergezeld gaan van een handelsdocument dat voldoet aan het model in bijlage 4 van de Verordening 1688/2005 van 14 oktober 2005.

1" . Les expéditions de viandes bovines, porcines ou de volailles, y compris la viande hachée, mais à l'exception des préparations de viandes et des viandes séparées mécaniquement, sont accompagnés d’un document commercial conforme au modèle établi à l’annexe 4 du Rèlement (CE) N° 1688/2005 du 14 octobre 2005" .


Exploitanten van levensmiddelenbedrijven waar gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees worden geproduceerd, moeten erop toezien dat de gebruikte grondstoffen aan onderstaande eisen voldoen:

Les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des viandes hachées, des préparations de viandes et des VSM doivent veiller à ce que les matières premières utilisées répondent aux exigences mentionnées ci-après:


Interpretatie : de wettelijk vastgelegde maximale inwendige temperaturen en de koudeketen moeten worden gerespecteerd en gecontroleerd tijdens het transport (vers vlees en slachtafval van pluimvee, 4°C ; slachtafvallen, 3°C ; ander vers vlees, 7°C ; gehakt vlees en separatorvlees, 2°C ; vleesbereidingen, 4°C ; diepgevroren vlees, -18°C).

Interprétation : les températures maximales légales et la chaîne du froid doivent être respectées et contrôlées au cours du transport (viande fraîche de volailles et abats de volaille, 4°C ; abats, 3°C ; autres viandes fraîches, 7°C ; viandes hachées et VSM, 2°C ; préparations de viandes, 4°C ; viande surgelée, -18°C).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vleesbereidingen en separatorvlees moeten over' ->

Date index: 2024-08-31
w