Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analysator voor Holter-elektrocardiogram
Analysator voor cornea-topografiesysteem
Analysator voor implanteerbare pacemaker
Analysator voor uitwendige pacemaker
Rood vlees
Samosa met vlees
Systeem voor tandpulpa-analyse
Verwerkt vlees
Vlees
Vlees van wild

Vertaling van "vlees voor analyse " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE










analysator voor Holter-elektrocardiogram

analyseur enregistreur ambulatoire électrocardiographique à long terme








IN-CONTEXT TRANSLATIONS
D: omzendbrief « microbiologische analyses in vleeswinkels » I: Het volstaat dat één monster wordt genomen per jaar van één door de slager vervaardigd product (gehakt vlees of vleesbereiding op basis van gehakt vlees) voor analyse bepaling van Salmonella, E. coli en aëroob kiemgetal.

D : circulaire « analyses microbiologiques dans les débits de viandes » I : Il suffit de prélever un échantillon par an d’un produit fabriqué par le boucher (viande hachée ou préparation de viande à base de viande hachée) pour une analyse portant sur salmonelle, E. coli et le nombre de germes aérobies.


15. Gehakt vlees: de analyse van het jaarlijks verplicht monster van gehakt of vleesbereiding op basis van gehakt vlees werd uitgevoerd en correct opgevolgd.

15. L'analyse annuelle obligatoire d'un échantillon de viande hachée ou préparation de viande à base de viande hachée a été faite et suivi correctement.


13. Gehakt vlees: de analyse van het jaarlijks verplicht monster van gehakt of vleesbereiding op basis van gehakt vlees werd uitgevoerd en correct opgevolgd.

13. L'analyse annuelle obligatoire d'un échantillon de viande hachée ou préparation de viande à base de viande hachée a été faite et suivi correctement.


Ook bij de relevantie van de geplande analyse voor Listeria monocytogenes en Salmonella op 2 kreeften worden vragen gesteld, als ook bij de analyse van Shigella op vlees van everzwijnen.

La pertinence de l’analyse prévue pour Listeria monocytogenes et Salmonella sur 2 homards, ainsi que l’analyse de Shigella sur de la viande de sanglier est également remise en question.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Dit sluit aan bij de verklaring van Europees Commissaris Mw. Bonino (1977) dat de keuring van vlees en afgeleide producten moet hervormd worden op basis van een risico-analyse en in overeenstemming met de “van riek tot vork” principes.

Ceci rejoint la déclaration du Commissaire européen Mme Bonino (1977), selon laquelle l'expertise des viandes et produits dérivés doit être réformée sur base d'une analyse du risque et en conformité avec les principes 'de la fourche à la fourchette'.


e) indien relevant voor de bescherming van de volksgezondheid, de resultaten van de analyses van de bij de dieren genomen monsters of van andere voor het diagnosticeren van ziekten die de veiligheid van vlees in het gedrang brengen, genomen monsters, met inbegrip van monsters die in het kader van de bewaking en de bestrijding van zoönoses en residuen worden genomen;

e) les résultats, s’ils revêtent une importance pour la protection de la santé publique, de toute analyse d’échantillons prélevés sur des animaux ou d’autres échantillons prélevés pour diagnostiquer des maladies pouvant influencer la sécurité des viandes, y compris les échantillons prélevés dans le cadre de la surveillance et du contrôle des zoonoses et des résidus;


d) Wanneer de exploitant van een levensmiddelenbedrijf analyses heeft uitgevoerd waaruit blijkt dat het separatorvlees voldoet aan de microbiologische criteria voor gehakt vlees van Verordening (EG) nr. 852/2004, mag het gebruikt worden in vleesbereidingen die duidelijk niet bestemd zijn om te worden geconsumeerd zonder eerst een hittebehandeling te hebben ondergaan, en in vleesproducten.

d) si l’exploitant du secteur alimentaire a effectué des analyses qui démontrent que les VSM respectent les critères microbiologiques régissant la viande hachée adoptés conformément au règlement (CE) n° 852/2004, elles peuvent être utilisées dans des préparations à base de viande dont il est clair qu’elles ne sont pas destinées à être consommées avant d’avoir subi un traitement thermique et dans les produits à base de viande;




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vlees voor analyse' ->

Date index: 2022-10-03
w