Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Botten van gevogelte
Rood vlees
Samosa met vlees
Verwerkt vlees
Vlees
Vlees van wild

Traduction de «vlees gevogelte » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous










TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Is dit zo bedoeld? Wat is het precieze verschil tussen de sectoren “vers vlees gevogelte”, “vers vlees van gevogelte” en “pluimveevlees”?

Quelle est la différence exacte entre les secteurs “viandes fraîches de volailles” et “viandes de volailles”?


kazen, rauw vlees, gevogelte, schaal- en schelpdieren, groenten, paté, vlees en gerookte vis, koolsalade.

viande crue, volaille, fruits de mer, légumes, pâté, viande et


(g/d) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Appelen en peren (norm 50) 244,3 0,005 1,22 8,55 2,04 Aardbeien (norm 50) 66,6 0,001 0,07 0,47 0,11 Groenten (norm 50) 318,5 0,0105 3,34 23,41 5,57 Groenten (norm 100) 146,5 0,044 6,45 45,12 10,74 Groenten (norm 200) 128,4 0,045 5,78 40,45 9,63 Aardappelen 315,6 0,0385 12,15 85,05 20,25 Graan 250 0,023 5,75 40,25 9,58 Vlees (gevogelte uitgezonderd) 205 0,01 2,05 14,35 3,42 Nieren 22,5 1,54 34,65 242,55 57,75 Lever 37 0,36 13,32 93,24 22,20 Zeevis NB NB NB NB NB Zoetwatervis NB 0,005 NB NB NB Schaaldieren, tweekleppige weekdieren, cephalopoden NB 0,136 NB NB NB

Tableau 20 : Estimation de la quantité ingérée de cadmium et du pourcentage atteint de la Dose Hebdomadaire Tolérable Provisoire pour la Belgique- données extrêmes de consommation Quantité Teneur en Cd Dose journalière Dose hebdomadaire Denrée consommée dans la denrée ingérée ingérée % PTWI (g/j) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Pommes et poires (norme 50) 244,3 0,005 1,22 8,55 2,04 Fraises (norme 50) 66,6 0,001 0,07 0,47 0,11 Légumes (norme 50) 318,5 0,0105 3,34 23,41 5,57 Légumes (norme 100) 146,5 0,044 6,45 45,12 10,74 Légumes (norme 200) 128,4 0,045 5,78 40,45 9,63 Pommes de terre 315,6 0,0385 12,15 85,05 20,25 Céréales 250 0,023 5,75 40,25 9,58 Viande (excepté volaille) 205 0,01 2,05 14,35 3,42 Reins 22,5 1,54 34,65 242,55 57,75 Fo ...[+++]


Hou de maaltijden evenwichtig, met één portie eiwitten (mager vlees, gevogelte, vis, mager broodbeleg, magere kaas, enz.), één portie zetmeelhoudende producten en één portie groenten.

Il est conseillé de manger des repas équilibrés composés d’une portion de protéines (viande maigre, volaille, poisson, charcuterie maigre, fromage maigre, etc.), de féculents et de légumes au quotidien.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!


specifieke maatregelen voor bepaalde voedingsmiddelen (vlees, gevogelte, vis en schaaldieren, zuivelproducten, eieren ...)

des mesures spécifiques à certains types de produits (viande, volaille, produits de la pêche, produits laitiers, œufs ..).


Vlees, gevogelte, wild, fijne vleeswaren, verse bereide gerechten, zuivelproducten (bijvoorbeeld verse gepasteuriseerde melk, yoghurt), vis,…

Viandes, volailles, gibier, charcuteries, plats cuisinés frais, produits laitiers (ex : lait frais pasteurisé, yaourts), poissons,…


Aardbeien (norm 50) 66,6 0,016 1,07 7,46 1,78 1,67 Groenten (norm 50) 318,5 0,0103 3,28 22,96 5,47 -0,11 Groenten (norm 100) 146,5 0,13 19,05 133,32 31,74 20,75 Groenten (norm 200) 128,4 0,277 35,57 248,97 59,28 49,86 Aardappelen 315,6 0,052 16,41 114,88 27,35 7,10 Graan 250 0,023 5,75 40,25 9,58 0,00 Vlees (gevogelte uitgezonderd) 205 0,01 2,05 14,35 3,42 0,00

(1) (2) (3) (4) (5) Pommes et poires (norme 50) 244,3 0,005 1,22 8,55 2,04 0,00 Fraises (norme 50) 66,6 0,016 1,07 7,46 1,78 1,67 Légumes (norme 50) 318,5 0,0103 3,28 22,96 5,47 -0,11 Légumes (norme 100) 146,5 0,13 19,05 133,32 31,74 20,75 Légumes (norme 200) 128,4 0,277 35,57 248,97 59,28 49,86 Pommes de terre 315,6 0,052 16,41 114,88 27,35 7,10 Céréales 250 0,023 5,75 40,25 9,58 0,00 Viande(excepté volaille) 205 0,01 2,05 14,35 3,42 0,00 Reins 22,5 2,90 65,25 456,75 108,75 51,00 Foie 37 0,51 18,87 132,09 31,45 9,25 Poisson de mer ND ND ND ND ND ND Poisson d’eau douce ND 0,005 ND ND ND ND Crustacés, bivalves, céphalopodes ND 0,136 ND ND ...[+++]


Tabel 23: Raming van de ingenomen hoeveelheid lood en van het bereikte percentage van de tijdelijk te verdragen dosis per week voor België- extreme consumptiegegevens Geconsumeerde Pb-gehalte in Ingenomen Ingenomen Product hoeveelheid product dosis per dag dosis per week % PTWI (g/d) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Fruit (norm 100) 244,3 0,052 12,70 88,93 5,93 Aardbeien (norm 200) 66,6 0,01 0,67 4,66 0,31 Groenten (norm 100) 408 0,04 16,32 114,24 7,60 Groenten (norm 300) 185,4 0,051 9,46 66,19 4,41 Aardappelen 315,6 0,051 16,10 112,67 7,51 Graan 250 NB NB NB NB Vlees (gevogelte uitgezonderd) 205 0,01 2,05 14,35 0,96 Nieren 22,5 0,23 ...[+++]

Tableau 23: Estimation de la quantité ingérée de plomb et du pourcentage atteint de la Dose Hebdomadaire Tolérable Provisoire pour la Belgique- données extrêmes de consommation Quantité Teneur en Pb Dose journalière Dose hebdomadaire Denrée consommée dans la denrée ingérée ingérée % PTWI (g/j) (µg/g) (µg) (µg) (1) (2) (3) (4) (5) Fruits (norme 100) 244,3 0,052 12,70 88,93 5,93 Fraises (norme 200) 66,6 0,01 0,67 4,66 0,31 Légumes (norme 100) 408 0,04 16,32 114,24 7,60 Légumes (norme 300) 185,4 0,051 9,46 66,19 4,41 Pommes de terre 315,6 0,051 16,10 112,67 7,51 Céréales 250 ND ND ND ND Viande (excepté volaille) 205 0,01 2,05 14,35 0,96 Reins 22,5 0,23 5,18 36,23 2,42 Foie 37 0,17 6,29 44,03 2,94 Poisson de mer ND ND ND ND ND Poisson d’eau dou ...[+++]


(1) (2) (3) (4) (5) Fruit (norm 100) 244,3 0,052 12,70 88,93 5,93 0,00 Aardbeien (norm 200) 66,6 0,02 1,33 9,32 0,62 0,31 Groenten (norm 100) 408 0,044 17,95 125,66 8,38 0,76 Groenten (norm 300) 185,4 0,02 3,71 25,96 1,73 -2,68 Aardappelen 315,6 0,02 6,31 44,18 2,95 -4,57 Graan 250 NB NB NB NB NB Vlees (gevogelte uitgezonderd) 205 0,013 2,67 18,66 1,24 0,29 Nieren 22,5 0,272 6,12 42,84 2,86 0,44 Lever 37 0,173 6,40 44,81 2,99 0,05 Zeevis NB NB NB NB NB NB Zoetwatervis NB 0,04 NB NB NB NB Schaaldieren, tweekleppige weekdieren, cephalopoden NB NB NB NB NB NB

(1) (2) (3) (4) (5) Fruits (norme 100) 244,3 0,052 12,70 88,93 5,93 0,00 Fraises (norme 200) 66,6 0,02 1,33 9,32 0,62 0,31 Légumes (norme 100) 408 0,044 17,95 125,66 8,38 0,76 Légumes (norme 300) 185,4 0,02 3,71 25,96 1,73 -2,68 Pommes de terre 315,6 0,02 6,31 44,18 2,95 -4,57 Céréales 250 ND ND ND ND ND Viande (excepté volaille) 205 0,013 2,67 18,66 1,24 0,29 Reins 22,5 0,272 6,12 42,84 2,86 0,44 Foie 37 0,173 6,40 44,81 2,99 0,05 Poisson de mer ND ND ND ND ND ND Poisson d’eau douce ND 0,04 ND ND ND ND Crustacés, bivalves, céphalopodes ND ND ND ND ND ND Lait 666 0,004 2,66 18,65 1,24 0,00




D'autres ont cherché : botten van gevogelte     rood vlees     samosa met vlees     verwerkt vlees     vlees van wild     vlees gevogelte     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vlees gevogelte' ->

Date index: 2021-01-29
w