Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Rood vlees
Samosa met vlees
Verwerkt vlees
Vlees
Vlees van wild

Vertaling van "vlees en slachtafval " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE








IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Interpretatie : de wettelijk vastgelegde maximale inwendige temperaturen en de koudeketen moeten worden gerespecteerd en gecontroleerd tijdens het transport (vers vlees en slachtafval van pluimvee, 4°C ; slachtafvallen, 3°C ; ander vers vlees, 7°C ; gehakt vlees en separatorvlees, 2°C ; vleesbereidingen, 4°C ; diepgevroren vlees, -18°C).

Interprétation : les températures maximales légales et la chaîne du froid doivent être respectées et contrôlées au cours du transport (viande fraîche de volailles et abats de volaille, 4°C ; abats, 3°C ; autres viandes fraîches, 7°C ; viandes hachées et VSM, 2°C ; préparations de viandes, 4°C ; viande surgelée, -18°C).


onmiddellijk na het slachten plaatsvinden en moet het versneden vlees onmiddellijk na het uitsnijden worden gekoeld (vers vlees en slachtafval van pluimvee, 4°C, diepgevroren vlees, -18°C°).

s’effectuer immédiatement après l’abattage et le refroidissement des viandes découpées doit être réalisé immédiatement après la découpe (viandes fraîches et abats de volaille, 4°C, ,viande surgelée, -18°C°).


c) de karkassen moeten onmiddellijk nadat het slachtproces beëindigd is, worden gekoeld op de vereiste temperatuur (+4°C voor vers vlees en slachtafval, -18°C voor diepgevroren vlees) en dit zo snel mogelijk (behalve bij warm uitsnijden), d) het bedrijf moet de temperaturen zo beheersen dat het koelcircuit

température requise (+4°C pour les viandes fraîches et pour les abats, -18°C pour les viandes surgelées) une fois le processus d’abattage terminé et ce le plus rapidement possible, sauf en cas de découpe à chaud, d) l’entreprise doit maîtriser les températures de telle sorte que la


In bijlage II, sectie I, C van de vermelde verordening stelt men dat «in geval de verpakking uitgesneden vlees of slachtafval bevat, het merk moet worden aangebracht op een etiket dat op de verpakking is bevestigd, dan wel op de verpakking worden gedrukt, en wel zodanig dat het bij het openen wordt vernietigd».

A l’annexe II, section I, C du règlement précité, Il est précisé notamment que «lorsque l’emballage contient des viandes découpées ou des abats, la marque doit être apposée sur une étiquette fixée ou imprimée sur l’emballage de telle sorte qu’elle soit détruite à l’ouverture».


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
EU/2/09/101/002 ZOLVIX 25 mg/ml Orale oplossing Schaap Oraal Fles (HDPE) 1 fles 0,25 l Vlees en slachtafval: 7 dagen

EU/2/09/101/002 ZOLVIX 25 mg/ml Solution buvable Ovins Orale Flacon (PEHD) 1 flacon 0.25 l Viande et abats : 7 jours


EU/2/09/101/003 ZOLVIX 25 mg/ml Orale oplossing Schaap Oraal Zak (aluminium) 1 zak 0,5 l Vlees en slachtafval: 7 dagen

EU/2/09/101/003 ZOLVIX 25 mg/ml Solution buvable Ovins Orale Sachet (aluminium) 1 sachet 0.5 l Viande et abats : 7 jours


EU/2/09/101/001 ZOLVIX 25 mg/ml Orale oplossing Schaap Oraal Zak (aluminium) 1 zak 0,25 l Vlees en slachtafval: 7 dagen

EU/2/09/101/001 ZOLVIX 25 mg/ml Solution buvable Ovins Orale Sachet (aluminium) 1 sachet 0.25 l Viande et abats : 7 jours


Tabel 6. Gemiddelde dagelijkse consumptiehoeveelheden (g/dag) in België, Frankrijk en Nederland volgens SCOOP Vlees 143 Slachtafval 1,8 Eieren 20 Melk 305

Tableau 5. Quantité moyenne journalière consommée (g/j) en Belgique, France et Pays- Bas selon SCOOP Viande 143 Abats 1,8 Œuf 20 Lait 305


Het FAVV heeft geen bezwaar tegen het realiseren van deze verplichting via het gebruik van sluitbanden voor verpakkingen met versneden vlees of slachtafval waarop het identificatiemerk is (vooraf)gedrukt, voor zover het systeem dezelfde garanties biedt als deze voorzien door de verordeningen en voor zover het identificatiemerk leesbaar is.

L’AFSCA n’a pas d’objection à ce que cette obligation soit réalisée par l’utilisation des rubans de scellage des emballages de découpe de viandes ou d’abats, sur lesquels la marque d’identification est (pré)imprimée pour autant que le système offre les mêmes garanties que celles prévues par le règlement et que la marque d’identification soit lisible .


1. De aard (vlees, vleesafval,slachtafval, vis of visafval) 1

1. La nature (viande,déchets de viande, déchets d'abattage, poisson ou déchets de poisson) 1




Anderen hebben gezocht naar : rood vlees     samosa met vlees     verwerkt vlees     vlees van wild     vlees en slachtafval     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vlees en slachtafval' ->

Date index: 2021-01-07
w