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Rood vlees
Samosa met vlees
Veer van pluimvee
Verwerkt vlees
Vlees
Vlees van wild

Vertaling van "vlees en pluimvee " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE










IN-CONTEXT TRANSLATIONS
- Uitsnijden van vlees van pluimvee en lagomorfen : 32405226 o uitsnijden van vlees van pluimvee : 32405217 o uitsnijden van vlees van lagomorfen :32405218

- La découpe de viande de volaille et de lagomorphe :32405226 o la découpe de viande de volailles : 32405217 o la découpe de viande de lagomorphe :32405218


overeenkomstig artikel 7 van Richtlijn 71/118/EEG (richtlijn inzake vlees van pluimvee), slachthuizen die minder dan 150 000 stuks pluimvee per jaar verwerkten;

en vertu de l’article 7 de la directive 71/118/CEE (directive sur la viande de volaille), les abattoirs traitant moins de 150 000 oiseaux par an;


b) vlees van pluimvee van de volgende diersoorten: kippen, kalkoenen, parelhoenders, eenden en ganzen, inclusief gehakt vlees, doch met uitzondering van vleesbereidingen en separatorvlees,

b) les viandes de volaille des espèces suivantes: poules d’élevage, dindes, pintades, canards et oies, y compris les viandes hachées, mais à l’exclusion des préparations de viandes et des VSM,


Vers slachtafval, vers vlees van pluimvee, van gekweekte loopvogels, van lagomorfen en klein vrij wild, gehakt vlees, vleesbereidingen: 0°C +4°C

Abats frais, viandes fraîches de volailles, de ratites d’élevage, de lagomorphes et de petit gibier sauvage, viandes hachées, préparations de viande. 0°C +4°C


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regelmatig doen controleren van de algemene hygiëne door exploitanten in inrichtingen overeenkomstig Richtlijn 64/433/EEG betreffende de gezondheidsvoorschriften voor de productie en het in de handel brengen van vers vlees en Richtlijn 71/118/EEG inzake gezondheidsvraagstukken op het gebied van de productie en het in de handel brengen van vers vlees van pluimvee (2001/471/EG).

régulier de l'hygiène générale effectué par les exploitants dans les établissements conformément à la directive 64/433/CEE relative aux conditions de production et de mise sur le marché de viandes fraîches et à la directive 71/118/CEE relative à des problèmes sanitaires en matière d'échanges de viandes fraîches de volaille (2001/471/CE).


in alle productiestadia worden nageleefd, vervoer inbegrepen (vb: 7°C, vers vlees van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren; 4°C, vers vlees van pluimvee; 3°C, slachtafvallen; - 18°C, diepgevroren producten,…), behalve wanneer om technologische redenen specifieke temperatuursomstandigheden noodzakelijk zijn, c) het bedrijf moet de temperaturen zo beheersen dat de

respectées à toutes les étapes de la production, transport inclus (par exemple, 7°C pour la viande fraîche d’ongulé domestique, 4°C pour la viande fraîche de volaille, 3°c pour les abats, -18°C pour les produits surgelés,…), sauf quand, pour des raisons technologiques, des températures spécifiques sont nécessaires,


2. a) Bij vlees van runderen en varkens alsmede vlees van pluimvee worden in de inrichting van verzending monsters van de partij genomen, die overeenkomstig de Gemeenschapswetgeving een microbiologische test hebben ondergaan met negatief resultaat.

2. a) En ce qui concerne les viandes d’animaux des espèces bovine et porcine et les viandes de volaille, les échantillons des lots doivent avoir été prélevés dans l’établissement d’expédition et soumis à un test microbiologique, dont les résultats doivent être négatifs, conformément à la législation communautaire.


gekoeld vers vlees van pluimvee en konijnen: + 4°C

les viandes fraîches réfrigérées de volaille et de lapin: + 4°C


Voornamelijk te wijten aan de contact met excreterende dieren en de consumptie van besmet vlees (vooral pluimvee), en via kruiscontaminatie besmet voedsel of water.

Surtout lié aux contacts avec des animaux excréteurs et à la consommation de viande contaminée (surtout de volaille) et d’aliments ou d’eau ayant été l’objet de contaminations croisées.


Het eerste is van dierlijke (vlees, pluimvee, vis) en het tweede van plantaardige oorsprong (groenten, peulgewassen, granen, fruit).

Le premier est d’origine animale (viandes, volailles, poissons) et le second d’origine végétale (légumes, légumineuses, céréales, fruits).




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Date index: 2022-03-23
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