Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Evalueren van risico op apneu
Evalueren van risico op nosocomiale aandoeningen
Loopt risico op vallen
Risico op infectie
Rood vlees
Samosa met vlees
Verhoogd risico op blootstelling aan COVID-19
Verwerkt vlees
Vlees
Vlees van wild

Traduction de «vlees een risico » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
















evalueren van risico op nosocomiale aandoeningen

évaluation des risques de complications acquises à l'hôpital


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
er wordt in het jachtgebied een milieuverontreiniging vermoed met negatief gevolg voor de consument abnormaal gedrag werd vastgesteld vooraleer het wild werd gedood er zijn bij visueel onderzoek van het gehele dier één of meer abnormale kenmerken vastgesteld die toelaten te vermoeden dat het vlees een risico inhoudt voor de gezondheid van de mens er zijn bij visueel onderzoek van de ingewanden één of meer abnormale kenmerken vastgesteld die toelaten te vermoeden dat het vlees een risico inhoudt voor de gezondheid van de mens (Bij klei ...[+++]

un effet de contamination environnementale est soupçonné dans la zone de chasse un comportement anormal a été constaté avant la mise à mort du gibier un examen visuel de l’animal entier a révélé une (des) caractéristique(s) anormale(s) permettant de suspecter que la viande constitue un risque pour la santé un examen visuel des viscères a révélé une (des) caractéristique(s) anormale(s) permettant de suspecter que la viande constitue un risque pour la santé (Toujours à biffer dans le cas de petit gibier sauf s‘il est éviscéré sur place)


voor de gezondheid inhoudt d er bij visueel onderzoek van de ingewanden geen abnormale kenmerken zijn vastgesteld die erop kunnen wijzen dat het vlees een risico

pour la santé d un examen visuel des viscères n’a pas révélé de caractéristiques anormales permettant de suspecter que la viande constitue un risque pour


1. De gekwalificeerde persoon moet onderzoeken of er kenmerken zijn die erop kunnen wijzen dat het vlees een risico voor de gezondheid vormt.

1. La personne formée doit procéder à un examen permettant d’identifier toute caractéristique indiquant que la viande présente un risque sanitaire.


2. De gekwalificeerde persoon moet het gedode dier en de weggehaalde ingewanden onderzoeken om na te gaan of er kenmerken zijn die erop kunnen wijzen dat het vlees een risico voor de gezondheid vormt.

2. La personne formée doit procéder à un examen du corps et des viscères éventuellement retirés, afin d’identifier toute caractéristique indiquant que la viande présente un risque sanitaire.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(6) Bovendien wordt in hoofdstuk II van sectie IV van bijlage III bij Verordening (EG) nr. 853/2004 bepaald dat de gekwalificeerde persoon zo spoedig mogelijk na het doden van grof vrij wild het gedode dier en de weggehaalde ingewanden moet onderzoeken om na te gaan of er kenmerken zijn die erop kunnen wijzen dat het vlees een risico voor de gezondheid vormt.

(6) En outre, le règlement (CE) n° 853/2004, dans son annexe III, section IV, chapitre II, prévoit que, dès que possible après la mise à mort du gros gibier sauvage, la personne formée doit procéder à un examen du corps et des viscères éventuellement retirés, de manière à détecter toute caractéristique susceptible d’indiquer que la viande présente un risque sanitaire.


Pg. 9. De gids vermeldt: “Vers vlees, gehakt vlees, bereid vlees, vleesbereidingen en bijproducten van dierlijke oorsprong kunnen chemische, fysische en biologische gevaren vertonen die voor de veiligheid en de gezondheid van de consument een risico inhouden” (Deze zin wordt herhaald in het gedeelte “Gevaren verbonden aan de methode” op pg. 34 in de gids).

P. 8. Le guide mentionne : “La viande fraîche, la viande hachée, les produits à base de viande, les préparations de viande et les sous-produits d’origine animale peuvent présenter des risques chimiques, physiques et biologiques et contenir un risque pour la sécurité et la santé du consommateur” (Cette phrase est reprise une fois de plus dans la partie “Dangers reliés à la méthode de travail” à la page 33 du guide).


Home » Alles over kanker » Risicofactoren » Aantoonbaar risico » Voeding en kanker » Kanker en rood vlees en vleeswaren

Accueil » Les cancers » Facteurs de risque » Démontrés » Alimentation » Viande rouge et charcuterie : prudence


Vooral in de braadpan gebakken rood vlees blijkt een boosdoener: 1,5 portie (+- 225g) hiervan per week toonde een verhoogd risico op vergevorderde prostaatkanker met 30%.

Pour les cocottes, la viande rouge cuite pourrait être le principal coupable : 1,5 portion (± 225 g) par semaine impliquerait une augmentation de 30 % du risque de cancer de la prostate avancé.


853/2004 Het risico is hetzelfde als bij de hantering van rauwe producten van dierlijke oorsprong zoals vers vlees enz. Het bedrijf moet overeenkomstig de EUvoorschriften worden erkend en op de levensmiddelen moet een identificatiemerk worden aangebracht.

853/2004 Le risque est identique à celui que constitue la manipulation de produits bruts d’origine animale, comme des viandes fraîches, par exemple.


Een overmatige consumptie van r ood vlees - en bereide vleeswaren - verhoogt het risico op dikkedarm-, slokdarm-, long-, pancreas-, baarmoederslijmvlies- en maagkanker.

Les viandes rouges et les charcuteries sont notamment liées à un risque accru de cancer du côlon, de l'oesophage, de l'estomac, du poumon, du pancréas et de l'endomètre.




D'autres ont cherché : evalueren van risico op apneu     loopt risico op vallen     risico op infectie     rood vlees     samosa met vlees     verwerkt vlees     vlees van wild     vlees een risico     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vlees een risico' ->

Date index: 2024-04-07
w