Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
2006
Rood vlees
Samosa met vlees
V2
Verwerkt vlees
Vlees
Vlees van wild

Traduction de «vervoer van vlees » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous










geraakt door vallend voorwerp uit luchtvaartuig zonder ongeval met luchtvaartuig, bemanningslid van commercieel luchtvaartuig in surface-to-surface-vervoer gewond

heurté par un objet qui tombe d'un avion, sans accident d'avion, membre de l'équipage d'un avion commercial dans un transport de surface à surface blessé


val in luchtvaartuig, niet als gevolg van ongeval, bemanningslid van commercieel luchtvaartuig in surface-to-surface-vervoer gewond

chute dans l'avion, non due à un accident d'avion, membre d'un équipage d'un avion commercial dans un transport de surface à surface blessé


val uit luchtvaartuig, niet als gevolg van ongeval van luchtvaartuig, bemanningslid van commercieel luchtvaartuig in surface-to-surface-vervoer gewond

chute d'un avion, non due à un accident d'avion, membre de l'équipage d'un avion commercial dans un transport de surface à surface blessé


geraakt door luchtvaartuig zonder ongeval, bemanningslid van commercieel luchtvaartuig in surface-to-surface-vervoer gewond

percuté par un avion, sans accident d'avion, membre de l'équipage d'un avion commercial dans un transport de surface à surface blessé


luchtvaartuigcrash tijdens opstijgen, bemanningslid van commercieel luchtvaartuig in surface-to-surface-vervoer gewond

accident aérien au décollage, membre de l'équipage d'un avion commercial lors d'un transport de surface à surface blessé
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
TRA 2006 Verplichtingen voor het vervoer van vlees en afgeleide producten - vervoer [2006] v2

TRA 2002 Partie générale: Viandes et produits dérivés - Infrastructure, équipement et hygiène (avant agrément) [2002] v2


17. Is het gebruik van een koelwagen verplicht voor het vervoer van vlees of vis door een

17. L’utilisation d’un véhicule frigorifique est-elle obligatoire pour le transport de viandes ou de poisson


Deze criteria betreffen o.a. de bewaartemperatuur (+7°C voor vers vlees, +3°C voor slachtafvallen, - 18°C voor diepgevroren vlees en in het geval van warm vervoer van vers vlees van varkens: voor de kerntemperatuur van de karkassen niet meer dan +16°C en de oppervlaktetemperatuur niet meer dan +9°C), de maximale bewaartermijnen, de onmiddellijke verpakking en verpakking, de etikettering, het gebruik van gezondheids-en identificatiemerken.

Ces critères portent, entre autres, sur les températures de conservation requise (+3°C pour les abats, +7°C pour les viandes fraîches, -18°C pour les viandes surgelées et dans le cas de transport à chaud de viande fraîche de porc : pour la température à cœur pas plus de 16°C et pour la température de surface pas plus de 9°C), les durées maximales de conservation, le conditionnement et l’emballage, l’étiquetage, l’utilisation des certificats sanitaire et d’identification.


Koninklijk besluit van 30/12/1992 betreffende het vervoer van vers vlees, vleesproducten en vleesbereidingen (vervoer) : 30/12/1992 BH1P1P4 (2*)

Arrêté royal du 30/12/1992 relatif au transport des viandes fraîches, des produits à base de viande et des préparations de viandes (transport) : 30/12/1992 BH1P1P4 (2*)


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Koninklijk besluit van 30/12/1992 betreffende het vervoer van vers vlees, vleesproducten en vleesbereidingen (vervoer) : 30/12/1992 BH1P2 (2*)

Arrêté royal du 30/12/1992 relatif au transport des viandes fraîches, des produits à base de viande et des préparations de viandes (transport) : 30/12/1992 BH1P2 (2*)


Koninklijk besluit van 30/12/1992 betreffende het vervoer van vers vlees, vleesproducten en vleesbereidingen (vervoer) : 30/12/1992 BH1P3 (2*)

Arrêté royal du 30/12/1992 relatif au transport des viandes fraîches, des produits à base de viande et des préparations de viandes (transport) : 30/12/1992 BH1P3 (2*)


4. Het vlees moet vóór het vervoer een temperatuur van niet meer dan 4°C bereiken en moet tijdens het vervoer op die temperatuur worden gehouden.

4. La température des viandes avant le transport ne doit pas dépasser 4°C; en outre, cette température doit être maintenue durant le transport.




D'autres ont cherché : rood vlees     samosa met vlees     verwerkt vlees     vlees van wild     vervoer van vlees     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vervoer van vlees' ->

Date index: 2024-05-30
w