Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blisterverpakking
Verpakking met plastic

Traduction de «verpakking van levensmiddelen » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
vreemd voorwerp achtergebleven in lichaam tijdens verwijdering van katheter of verpakking

corps étranger laissé dans le corps pendant le retrait du cathéter ou de l'emballage


vermoedelijk defect in acetylcholinesynthese of -verpakking

défaut putatif dans la synthèse ou l'emballage de l'acétylcholine


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 7 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 7 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 8 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 8 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 9 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 9 3.1.6 Levensmiddelenafval ___________________________________________________ 10 3.1.7 Watervoorziening ______________________________________________________ 10 3.1.8 Persoonlijke hygiëne ___________________________________________________ 11 3.1.9 Bep ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 8 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 8 3.1.2.


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 8 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 8 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 8 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 9 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 9 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 9 3.1.6 Levensmiddelenafval ___________________________________________________ 10 3.1.7 Watervoorziening ______________________________________________________ 11 3.1.8 Persoonlijke hygiëne ___________________________________________________ 12 3.1.9 Bep ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 9 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 9 3.1.2.


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _______________________________________________ 8 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 8 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 8 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 9 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 9 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 9 3.1.6 Levensmiddelenafval ___________________________________________________ 10 3.1.7 Watervoorziening ______________________________________________________ 11 3.1.8 Persoonlijke hygiëne ___________________________________________________ 12 3.1.9 Bepal ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 9 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 9 3.1.2.


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 6 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 6 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 7 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 7 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 8 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 8 3.1.6 Levensmiddelenafval ____________________________________________________ 9 3.1.7 Watervoorziening ______________________________________________________ 10 3.1.8 Persoonlijke hygiëne ___________________________________________________ 10 3.1.9 Bep ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 8 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 8 3.1.2.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
materialen en voorwerpen, die nog niet met levensmiddelen in contact zijn gebracht, zijn bij het in de handel brengen voorzien van de aanduiding, op de begeleidende documenten of de etiketten of de materialen zelf, 'voor levensmiddelen' of van een specifieke aanwijzing voor het gebruik of van speciale instructies die voor een veilig en passend gebruik moeten worden opgevolgd en van de naam en het adres van de fabrikant of een in de Gemeenschap gevestigde verkoper (uit hoofdstuk " Hygiënevoorschriften inzake onmiddellijke verpakking en verpakking van levensmiddelen" ): 36% NC;

lors de la mise sur le marché, les matériaux et objets, non encore mis en contact avec des denrées alimentaires, sont accompagnés (sur les documents d’accompagnement, les étiquettes ou les matériaux eux-mêmes) d’une mention « convient pour aliments » ou d’une mention spécifique relative à leur emploi ou des instructions particulières qui doivent être respectées pour un emploi sûr et approprié et des nom et adresse du fabricant ou vendeur établi dans la CE (voir chapitre « dispositions d’hygiène applicables au conditionnement et à l’emballage des denrées alimentaires ») : 36% NC;


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 5 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 5 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 6 3.1.3 Officiële controles_______________________________________________________ 6 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 7 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 7 3.1.6 Levensmiddelenafval ____________________________________________________ 8 3.1.7 Watervoorziening _______________________________________________________ 8 3.1.8 Persoonlijke hygiëne ____________________________________________________ 9 3.1.9 Bepal ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 5 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 5 3.1.2.


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _______________________________________________ 5 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 5 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 5 3.1.3 Officiële controles_______________________________________________________ 6 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 6 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 6 3.1.6 Levensmiddelenafval ____________________________________________________ 7 3.1.7 Watervoorziening _______________________________________________________ 8 3.1.8 Persoonlijke hygiëne ____________________________________________________ 8 3.1.9 Bepalin ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 5 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 5 3.1.2.


het goed schoonhouden van ruimtes en voedselwaren om het verschijnen van insecten (kakkerlakken, mieren, mijten, vliegen) te voorkomen, niet te veel levensmiddelen inkopen, de verpakking goed dichthouden, vaststellen welke levensmiddelen op de eerste plaats insecten aantrekken, om deze beter te beschermen.

- bien gérer la propreté des locaux et les denrées alimentaires pour éviter l'apparition d'insectes (cafards, fourmis, mites, mouches), ne pas acheter trop d'aliments, bien refermer les emballages. Identifier quels sont les aliments qui attirent les insectes en priorité, pour les protéger d’autant mieux.


Een attest is aldus vereist voor bv. slagers, koks, verpakkers van fruit, personeel in supermarkten dat groenten en fruit uitstalt en er dus rechtstreeks mee in contact komt, slachthuispersoneel, … Een attest is niet vereist bv. voor personen die bakken fruit en groenten verplaatsen maar niet rechtstreeks met die producten in aanraking komen (zoals in veilingen of supermarkten), bij het hanteren van levensmiddelen voorzien van een volledig omhullende of hermetisch gesloten verpakking, voor zaalpersoneel, kassapersoneel, …

Une attestation médicale est ainsi exigée par exemple, des bouchers, des cuisiniers, des conditionneurs de fruits, du personnel de supermarché exposant des fruits et légumes et donc entrant directement en contact avec ces derniers, du personnel d’abattoir, … Aucune attestation n’est exigée pour des personnes déplaçant des bacs de fruits et légumes mais qui n’entrent pas directement en contact avec ces produits (comme dans les criées ou supermarchés), pour la manipulation de denrées alimentaires pourvues d’un emballage totalement enveloppant ou hermétiquement fermé, pour le personnel de salle, le personnel de caisse, …




D'autres ont cherché : blisterverpakking     verpakking met plastic     verpakking van levensmiddelen     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'verpakking van levensmiddelen' ->

Date index: 2024-07-17
w