Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Boulimie NNO
Hyperorexia nervosa
Neventerm

Vertaling van "vermeldt de gids " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
Omschrijving: Bulimia nervosa is een syndroom dat wordt gekenmerkt door herhaalde aanvallen van overeten en een buitensporige preoccupatie met de beheersing van het lichaamsgewicht, leidend tot een patroon van overeten gevolgd door braken of gebruik van laxantia. Deze stoornis heeft vele psychische kenmerken met anorexia nervosa gemeen, onder andere een overmatige bezorgdheid met betrekking tot verschijning en lichaamsgewicht. Herhaaldelijk braken kan gemakkelijk aanleiding geven tot verstoringen van lichaamselektrolyten en lichamelijke complicaties. Vaak, maar niet altijd, vermeldt de voorgeschiedenis een vroegere episode van anorexia n ...[+++]

Définition: Syndrome caractérisé par des accès répétés d'hyperphagie et une préoccupation excessive du contrôle du poids corporel, conduisant ` une alternance d'hyperphagie et de vomissements ou d'utilisation de laxatifs. Ce trouble comporte de nombreuses caractéristiques de l'anorexie mentale, par exemple une préoccupation excessive par les formes corporelles et le poids. Les vomissements répétés peuvent provoquer des perturbations électrolytiques et des complications somatiques. Dans les antécédents, on retrouve souvent, mais pas toujours, un épisode d'anorexie mentale, survenu de quelques mois à plusieurs années plus tôt. | Boulimie S ...[+++]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Wat de analyses op het eindproduct betreft, vermeldt de gids dat elke inrichting voor elke productfamilie (deze ‘families’ worden gespecificeerd in de gids) die ze geproduceerd heeft minstens één monster moet laten nemen per 6 maand en laten analyseren.

En ce qui concerne les analyses sur le produit fini, le guide précise que chaque établissement doit faire prélever et analyser tous les 6 mois au moins un échantillon de chaque famille de produit (ces ‘familles’ sont précisées dans le guide).


In punt 2.4.10 (Afdeling vleeswaren en salades die vers of niet verpakt te koop gesteld worden) vermeldt de gids in verband met salades : " elke bak leegmaken voordat de bak opnieuw wordt bijgevuld" .

Au point 2.4.10 (Rayon charcuteries et salades présentées à la vente fraîches ou nonemballées), le guide mentionne au sujet des salades que « chaque bac doit être totalement vidé avant d’être à nouveau rempli ».


In verband met niveau 3 (alle oppervlakken en materieel dat rechtstreeks met levensmiddelen in contact komt) vermeldt de gids dat tijdens de reiniging en ontsmetting nooit onbeschermde voedingsmiddelen aanwezig mogen zijn (punt 2.2.5.4.).

Pour le niveau 3 (toutes les surfaces et tout le matériel entrant directement en contact avec les aliments), le guide mentionne que le nettoyage et la désinfection doivent toujours se faire en l’absence de produits alimentaires non protégés (point 2.2.5.4.).


Betreffende de temperatuur vermeldt de gids overigens meermaals dat temperatuursbeheersing voor de margarinesector niet relevant is.

En ce qui concerne la température, le guide signale par ailleurs à plusieurs reprises, que la maîtrise de la température n'est pas pertinente pour le secteur de la margarine.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Als controlemaatregel vermeldt de gids het controleren van de tijd en de temperatuur tijdens de verzuring alsook het uitvoeren van een visuele beoordeling.

En guise de mesure de contrôle, le guide mentionne le contrôle du temps et de la température lors de l’acidification ainsi qu’une évaluation visuelle.


! Toepassingsgebied van de gids De gids vermeldt als toepassingsgebied ‘melkophaling en vervoer van melk’.

Le guide indique comme domaine d’application ‘la collecte et le transport du lait’.


Pg. 9. De gids vermeldt: “Vers vlees, gehakt vlees, bereid vlees, vleesbereidingen en bijproducten van dierlijke oorsprong kunnen chemische, fysische en biologische gevaren vertonen die voor de veiligheid en de gezondheid van de consument een risico inhouden” (Deze zin wordt herhaald in het gedeelte “Gevaren verbonden aan de methode” op pg. 34 in de gids).

P. 8. Le guide mentionne : “La viande fraîche, la viande hachée, les produits à base de viande, les préparations de viande et les sous-produits d’origine animale peuvent présenter des risques chimiques, physiques et biologiques et contenir un risque pour la sécurité et la santé du consommateur” (Cette phrase est reprise une fois de plus dans la partie “Dangers reliés à la méthode de travail” à la page 33 du guide).


De Belgische gids voor anti-infectieuze behandeling in de ambulante praktijk 2008 van BAPCOC vermeldt inderdaad deze dosis als alternatief " om praktische redenen" .

Le Guide belge des traitements anti-infectieux en pratique ambulatoire 2008 de BAPCOC mentionne en effet cette posologie comme alternative " pour des raisons pratiques " .




Anderen hebben gezocht naar : neventerm     boulimie nno     hyperorexia nervosa     vermeldt de gids     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vermeldt de gids' ->

Date index: 2021-08-20
w