Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
2065
2072
2073
2092
Rood vlees
Samosa met vlees
V2
Verwerkt vlees
Vlees
Vlees van wild

Traduction de «uitsnijderij vlees » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous








TRADUCTIONS EN CONTEXTE
TRA 2073 Uitsnijderij vlees van vrij wild: dierlijke bijproducten niet bestemd voor menselijke consumptie - Beheer van afval [2073] v2

TRA 2073 Découpe de viande de gibier sauvage: sous produits animaux non destinés à la consommation humaine - Gestion de déchets [2073] v2


TRA 2065 Uitsnijderij vlees van pluimvee en lagomorfen: dierlijke bijproducten niet bestemd voor menselijke consumptie - Beheer van afval [2065] v2

TRA 2065 Découpe de viande de volailles et de lagomorphes: sous produits animaux non destinés à la consommation humaine - Gestion de déchets [2065] v2


TRA 2092 Uitsnijderij vlees van hoefdieren: dierlijke bijproducten niet bestemd voor menselijke consumptie - Beheer van afval [2092] v2

TRA 2092 Découpe de viande d'ongulés domestiques: sous produits animaux non destinés à la consommation humaine - Gestion de déchets [2092] v2


TRA 2072 Uitsnijderij vlees van gekweekt wild: dierlijke bijproducten niet bestemd voor menselijke consumptie - Beheer van afval [2072] v2

TRA 2072 Découpe de viande de gibier d'élevages: sous produits animaux non destinés à la consommation humaine - Gestion de déchets [2072] v2


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
I. het officiële nummer van het rund (SANITELnummer, indien Belgisch) of de referentiecode toegekend aan het lot door de operator, II. de vermelding van de plaats van slachting uitgedrukt als volgt: “geslacht in: (land) ( erkenningsnummer van het slachthuis)” of indien het gaat over een partij voorverpakt uitgesneden vlees, is dit gegeven zo vermeld : " Groep dieren geslacht in: (het land) (erkenningsnummer van het betrokken slachthuis of erkenningsnummers van de twee of drie betrokken slachthuizen)”, III. de vermelding van de plaats van uitsnijden, uitgedrukt als volgt: “uitgesneden in: (land) (erkenningsnummer van de ...[+++]

I. le n° officiel du bovin (n° SANITEL si belge) ou le code de référence attribué au lot par l'opérateur, II. la mention du lieu d'abattage libellée comme suit : « lieu d'abattage: (pays) (n° d'agrément de l'abattoir) » ou s’il s’agit d’un lot de viande découpée préemballée, la mention apparaît ainsi : « Lieu(x) d’abattage des animaux du groupe : (le pays)( n° d'agrément de l'abattoir ou des 2 ou 3 abattoirs concernés) », III. la mention du lieu de découpe libellé comme suit : « lieu de découpage: (pays) (n° d'agrément de l'atelier de découpe) » ou si la viande d’un lot a été découpée dans 3 ateliers de découpe au maximum, le pays et ...[+++]


- ”Uitgesneden in: (land) ((erkenningsnummer van de uitsnijderij) (indien van toepassing))” of indien het gaat over een lot 13 van voorverpakt uitgesneden vlees “Partij vlees uitgesneden in: (land) ((erkenningsnummer(s) van de betrokken uitsnijderij(en) (indien van toepassing))“°,

- « lieu de découpage : (pays) (numéro d’agrément de l’atelier de découpe (si d’application)) » ou s’il s’agit d’un lot 13 « lieu(x) de découpe de la viande du lot : (nom du pays) (numéro d’agrément de l’atelier (des ateliers) de découpe concerné(s) (si d’application) »°,


Daartoe moeten exploitanten van levensmiddelenbedrijven er in het bijzonder voor zorgen dat: a) voor uitsnijding bestemd vlees slechts naar gelang van de behoefte in de uitsnijlokalen wordt binnengebracht; b) tijdens het uitsnijden, het uitbenen, het trimmen, het in plakken snijden, het in dobbelstenen snijden, het aanbrengen van een onmiddellijke verpakking en het verpakken, het vlees op ten hoogste 4 °C wordt gehouden door middel van een omgevingstemperatuur van 12 °C of een alternatief systeem met een gelijkwaardig effect, en c) als een uitsnijderij is erkend ...[+++]

À cette fin, les exploitants du secteur alimentaire doivent veiller en particulier à ce que: a) les viandes destinées à la découpe soient introduites dans les locaux de travail au fur et à mesure des besoins; b) pendant le travail de découpe, de désossage, de parage, de tranchage, de débitage en dés, de conditionnement et d'emballage, la température de la viande soit maintenue à 4 °C maximum grâce à une température ambiante de 12 °C ou à un autre système d'effet équivalent; et c) lorsque les locaux sont agréés pour la découpe de viandes issues de différentes espèces animales, des précautions soient prises pour éviter toute contaminatio ...[+++]




D'autres ont cherché : rood vlees     samosa met vlees     verwerkt vlees     vlees van wild     uitsnijderij vlees     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'uitsnijderij vlees' ->

Date index: 2021-05-25
w