Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "temperaturen zo beheersen " (Nederlands → Frans) :

c) de karkassen moeten onmiddellijk nadat het slachtproces beëindigd is, worden gekoeld op de vereiste temperatuur (+4°C voor vers vlees en slachtafval, -18°C voor diepgevroren vlees) en dit zo snel mogelijk (behalve bij warm uitsnijden), d) het bedrijf moet de temperaturen zo beheersen dat het koelcircuit

température requise (+4°C pour les viandes fraîches et pour les abats, -18°C pour les viandes surgelées) une fois le processus d’abattage terminé et ce le plus rapidement possible, sauf en cas de découpe à chaud, d) l’entreprise doit maîtriser les températures de telle sorte que la


Het opslagbeheer moet zo zijn dat het bedrijf kan vermijden dat de opslagtermijn van bevroren producten de vastgestelde maximumtermijnen overschrijdt, g) het bedrijf moet de temperaturen zo beheersen dat de

La gestion de l’entreposage doit permettre à l’entreprise d’éviter que la durée de stockage des produits congelés ne dépasse pas les durées maximales fixées, g) l’entreprise doit maîtriser les températures de telle sorte que la


Indien er moet gewacht worden, moeten de producten in een koelkamer worden geplaatst, d) het bedrijf moet de temperaturen zo beheersen dat de

En cas d’attente, ils doivent être placés en chambre froide, d) l’entreprise doit maîtriser les températures de telle sorte que la


in alle productiestadia worden nageleefd, vervoer inbegrepen (vb: 7°C, vers vlees van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren; 4°C, vers vlees van pluimvee; 3°C, slachtafvallen; - 18°C, diepgevroren producten,…), behalve wanneer om technologische redenen specifieke temperatuursomstandigheden noodzakelijk zijn, c) het bedrijf moet de temperaturen zo beheersen dat de

respectées à toutes les étapes de la production, transport inclus (par exemple, 7°C pour la viande fraîche d’ongulé domestique, 4°C pour la viande fraîche de volaille, 3°c pour les abats, -18°C pour les produits surgelés,…), sauf quand, pour des raisons technologiques, des températures spécifiques sont nécessaires,




Anderen hebben gezocht naar : temperaturen zo beheersen     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'temperaturen zo beheersen' ->

Date index: 2023-04-27
w