Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Kant-en-klare saus
Kant-en-klare saus in pot
Kant-en-klare saus uit een pakje

Vertaling van "taart kant-en-klare " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Palmolie bevindt zich met name in talrijke: - gebak en taart - kant-en-klare gerechten - koffiekoeken - pizza's - quiches en gezouten gebakjes - sandwiches - zoete koekjes en reepjes - smeerpasta’s - margarines.

L’huile de palme est notamment présente dans de nombreux(ses): - pâtisseries et gâteaux - plats préparés - viennoiseries - pizzas - quiches et pâtisseries salées - sandwichs - biscuits sucrés et barres - pâtes à tartiner - margarines


Voor zuigelingen bestemde kant-en-klare levensmiddelen: voeding voor zuigelingen en peuters, zoals gedefinieerd in Richtlijn 91/321/EEG van de Commissie en Richtlijn 96/5/EG van de Commissie, indien gebruikt als kant-en-klare levensmiddelen;

Denrées alimentaires prêtes à consommer destinées aux nourrissons: les denrées alimentaires spécialement destinées aux nourrissons et enfants en bas âge, telles que définies dans les directives 91/321/CEE et 96/5/CE de la Commission, lorsqu'elles sont utilisées comme des denrées alimentaires prêtes à consommer;


Kant-en-klare voeding voor medisch gebruik: dieetvoeding voor medisch gebruik zoals gedefinieerd in Richtlijn 1999/21/EG van de Commissie, indien gebruikt als kant-en-klare levensmiddelen;

Denrées alimentaires prêtes à consommer destinées à des fins médicales spéciales: les aliments diététiques destinés à des fins médicales spéciales, tels que définis dans la directive 1999/21/CE de la Commission, lorsqu'ils sont utilisés comme des denrées alimentaires prêtes à consommer;


3.1.3. Categorie ‘bereide schotels’ Daar kant en klare maaltijden op microbiologisch vlak vaak risicovol zijn, wordt het opnemen van het matrix type ‘koude kant en klaar’ gerechten in het analyseplan 2005 zeer nuttig geacht.

3.1.3. Catégorie ‘plats préparés’ Étant donné que d’un point de vue microbiologique les repas cuisinés présentent souvent un risque, l’insertion du type de matrice ‘plats préparés froids prêts à manger’ dans le plan des analyses 2005 est estimé très utile.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Herziening van het advies 7819-1 van 9 mei 2003 betreffende het gebruik van een steriele zuigelingenvoeding (kant-en-klare voeding) (HGR 8551)

Révision de l’avis 7819-1 du 9 mai 2003 concernant l’utilisation d’une alimentation stérile (alimentation prête à l’emploi) chez les nourrissons (CSS 8551)


We gebruiken dus meer en meer kant-en-klare producten die vaak complexe ingrediënten en additieven bevatten

Donc, nous utilisons des plats préparés. Or, ceux-ci peuvent contenir beaucoup d’ingrédients complexes et d’additifs ;


Advies van de HGR betreffende het gebruik van steriele zuigelingenvoeding (kant en klare voeding) (HGR 7819-1)

Avis Conseil Supérieur d’Hygiène concernant l’utilisation d’une alimentation stérile (alimentation prête à l’emploi) chez les nourrissons (CSS 7819-1)


Mevr. Myriam Coel, projectmanager zorg GZA-ziekenhuizen, heeft de aandacht van de HGR gevestigd op een in 2003 uitgebracht advies betreffende het gebruik van een steriele zuigelingenvoeding (kant-en-klare voeding):

Mme Myriam Coel, projectmanager zorg GZA-ziekenhuizen, a attiré l’attention du CSS sur un avis qu’il avait rendu en 2003 concernant l’utilisation d’une alimentation stérile (alimentation prête à l’emploi) chez les nourrissons:


Herziening van het advies 7819-1 van 9 mei 2003 betreffende het gebruik van een steriele zuigelingenvoeding (kant-en-klare voeding)

Révision de l’avis 7819-1 du 9 mai 2003 concernant l’utilisation d’une alimentation stérile (alimentation prête à l’emploi) chez les nourrissons


Op de verpakking van kant-en-klare voedingsmiddelen om te frituren, vindt u als consument bereidingsinstructies die de vorming van acrylamide kunnen beperken. Ook de keuze van de ingrediënten speelt een rol bij de vorming van acrylamide: honing kan in gebakken koekjes de vorming van acrylamide bevorderen, en de kwaliteit en het suikergehalte van de gebruikte aardappelen is van belang voor het acrylamidegehalte in chips en frieten.

Le choix des ingrédients joue également un rôle dans la formation de l’acrylamide : le miel peut favoriser la formation d’acrylamide dans les biscuits ; la qualité et la teneur en sucre des pommes de terre déterminent la teneur en acrylamide des chips et des frites.




Anderen hebben gezocht naar : kant-en-klare saus     kant-en-klare saus in pot     kant-en-klare saus uit een pakje     taart kant-en-klare     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'taart kant-en-klare' ->

Date index: 2025-04-07
w