Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Chow mein met rundvlees
Gekookt rundvlees
Gestoofd rundvlees
Köfte van rundvlees
Rundvlees

Vertaling van "rundvlees dat wordt ingevoerd " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE








IN-CONTEXT TRANSLATIONS
V. rundvlees dat wordt ingevoerd in de Gemeenschap en waarvoor de hierboven beschreven informatie niet beschikbaar is, moet voorzien worden van een etiket met de volgende vermeldingen: “Oorsprong: Niet-EG” en “Geslacht in: (naam van het Derde Land)”,

V. la viande bovine importée dans la Communauté pour laquelle toutes les informations ci-dessus ne sont pas disponibles, doit être pourvue d'une étiquette sur laquelle figure les mentions: « Origine: non CE » et « Lieu d'abattage: (nom du pays tiers) »,


* Indien het land van geboorte, vetmesting en slachting hetzelfde is, mag men deze drie gegevens door “Oorsprong: (naam van het land)” vervangen, ° rundvlees dat wordt ingevoerd in de EG en waarvoor de informatie niet beschikbaar is, wordt voorzien van een etiket met de vermelding “Oorsprong: Niet-EG” en ”Geslacht in: (naam van het Derde Land)”, # voor vlees afkomstig van dieren levend ingevoerd in de EG waarvoor geen

* Lorsque le pays de naissance, d’engraissement et d’abattage est le même, ces trois informations peuvent être remplacées par « Origine : (nom du pays) », ° la viande bovine importée dans la CE pour laquelle toutes les informations ne sont pas disponibles est étiquetée avec la mention « Origine : non CE » et « Lieu d’abattage : (nom pays tiers) », # pour la viande provenant d’animaux importés vivants dans la CE pour laquelle


- ”Geproduceerd in (naam van het land waar dit vlees werd gehakt)”* # , * Indien het land of de landen van oorsprong verschillen van het land van productie van het gehakt vlees, dient dit als volgt te worden vermeld: “Oorsprong: naam van het land (de landen) (geboorte $ , vetmesting $ en slachting)” # , # rundvlees dat wordt ingevoerd in de EG en waarvoor de informatie niet beschikbaar

- « Elaboré : (nom du (des) pays où la viande a été hachée) »* # , * Lorsque le pays (les pays) d’origine diffère(nt) du pays de production de la viande hachée # , cela doit être mentionné comme suit : « Origine : (nom du (des) pays de naissance $ , d’engraissement $ et d’abattage) », # la viande bovine importée dans la CE pour laquelle toutes les informations ne sont


7*. verordening (eg) nr. 1760/2000 van het europees parlement en de raad van 17 juli 2000 tot vaststelling van een identificatie- en registratieregeling voor runderen en inzake de etikettering van rundvlees en rundvleesproducten en tot intrekking van verordening (eg) nr. 820/97 van de raad 8*. verordening (eg) nr. 1760/2000 van het europees parlement en de raad met betrekking tot de etikettering van rundvlees en rundvleesproducten, en tot intrekking van verordening (eg) nr.820/97 van de raad

7*. règlement (ce) nº 1760/2000 du parlement européen et du conseil du 17 juillet 2000 établissant un système d'identification et d'enregistrement des bovins et concernant l'étiquetage de la viande bovine et des produits à base de viande bovine, et abrogeant le règlement (ce) nº 820/97 du conseil 8*. verordening (eg) nr. 1760/2000 van het europees parlement en de raad met betrekking tot de etikettering van rundvlees en rundvleesproducten, en tot intrekking van verordening (eg) nr.820/97 van de raad


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Home » Recepten » Recepten per seizoen » Salade van rundvlees met tuinkruiden en komijn

Accueil » Recettes » Recettes de saison » Salade de boeuf aux fines herbes et au cumin




Salade van rundvlees met tuinkruiden en komijn | Stichting tegen Kanker

Salade de boeuf aux fines herbes et au cumin | Fondation contre le Cancer


Voor gehakt rundvlees (alleen van toepassing als de hoeveelheid rundvlees > 50%):

Pour les viandes hachées de bovins (applicable uniquement si la quantité de viande bovine est > à 50%) :


o voor rundvlees dat werd vacuüm getrokken, verpakt onder gewijzigde atmosfeer of ingevroren, moet het referentienummer van het rund (Sanitelnummer) of het lotnummer 5 (bv. bij vlees dat versneden werd aangekocht) op de verpakking worden vermeld of moet men over een gelijkwaardig systeem beschikken waardoor de herkomst van het rundvlees zonder twijfel kan achterhaald worden (weeknummer, referentie naar ingaand register, …),

o Pour les viandes bovines conditionnées sous vide ou sous atmosphère contrôlée ou congelées, le numéro de référence du bovin (numéro Sanitel) ou le numéro du lot 5 (ex. lors de l'achat de viandes découpées) doit être mentionné sur l’emballage, ou alors on doit disposer d’un système équivalent permettant de déterminer sans le moindre doute l’origine des viandes bovines concernées (numéro de semaine, référence au registre d’entrée, …),


Vraag 5: D: deel 5 punt 5.2.5 van de gids I: Bij de verkoop van rundvlees moeten volgende gegevens zichtbaar geafficheerd worden in de vleeswinkel of vermeld worden op de verpakking van voorverpakt rundvlees en dit ter informatie van de klanten.

Question 5 : D : partie 5 point 5.2.5 du guide I : En cas de vente de viandes bovines, les données suivantes doivent être visiblement affichées dans le débit de viandes ou être mentionnées sur l’emballage de viandes bovines préemballées et ce, pour information aux clients.




Anderen hebben gezocht naar : chow mein met rundvlees     gekookt rundvlees     gestoofd rundvlees     köfte van rundvlees     rundvlees     rundvlees dat wordt ingevoerd     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'rundvlees dat wordt ingevoerd' ->

Date index: 2021-06-18
w