Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
AOS - Adams-Oliver-syndroom
Syndroom van Adams-Oliver

Vertaling van "olives and olive " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Vergelijking consumers only N mean Std P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Max cons dev Chewing gum 118 0,04 0; 05 0,01 0,02 0,06 0,11 0,13 0,18 0,33 0,34 Emulsified sauces fat content 60% or more 246 0,15 0,12 0,06 0,12 0,20 0,31 0,38 0,43 0,63 0,80 Emulsified sauces fat content less than 60% 86 0,20 0,19 0,09 0,15 0,26 0,43 0,56 0,70 1,33 1,33 Liquid eggs 266 0,14 0,13 0,04 0,10 0,21 0,34 0,41 0,49 0,59 0,76 Liquid soups and broths (except canned) 7 0,42 0,20 0,28 0,36 0,62 0,71 0,71 0,71 0,71 0,71 Low sugar jams, marmalade and similar low 1 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 calorie foods Mustard 57 0,03 0,04 0,01 0,02 0,04 0,08 0,11 0,17 0,21 0,21 Non emulstified sauces 211 0,20 0,20 0,06 0,12 0,25 0,55 0,70 0,81 0,89 0,91 Non heate ...[+++]

Comparaison consumers only N mean Std P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Max cons dev Chewing gum 118 0,04 0; 05 0,01 0,02 0,06 0,11 0,13 0,18 0,33 0,34 Emulsified sauces fat content 60% or more 246 0,15 0,12 0,06 0,12 0,20 0,31 0,38 0,43 0,63 0,80 Emulsified sauces fat content less than 60% 86 0,20 0,19 0,09 0,15 0,26 0,43 0,56 0,70 1,33 1,33 Liquid eggs 266 0,14 0,13 0,04 0,10 0,21 0,34 0,41 0,49 0,59 0,76 Liquid soups and broths (except canned) 7 0,42 0,20 0,28 0,36 0,62 0,71 0,71 0,71 0,71 0,71 Low sugar jams, marmalade and similar low 1 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 0,02 calorie foods Mustard 57 0,03 0,04 0,01 0,02 0,04 0,08 0,11 0,17 0,21 0,21 Non emulstified sauces 211 0,20 0,20 0,06 0,12 0,25 0,55 0,70 0,81 0,89 0,91 Non heated ...[+++]


Nuts Snoep 1.500 Winegums Snoep 1.500 Twix Snoep 1.500 Piccalilly vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) 2.000 Komkommerschijven, zoetzuur vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) 2.000 Augurken, tafelzuur vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) 2.000 Augurken, zoetzuur vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) 2.000 Zilveruien, zoetzuur glas vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) 2.000 Rode bieten, zoetzuur, glas Hak vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) ...[+++]

Toffee crisp snoep 1.500 Nuts snoep 1.500 Winegums snoep 1.500 Twix snoep 1.500 Piccalilly vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) 2.000 Komkommerschijven, zoetzuur vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) 2.000 Augurken, tafelzuur vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) 2.000 Augurken, zoetzuur vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) 2.000 Zilveruien, zoetzuur glas vegetables in vinegar, brine or oil (excluded olives) 2.000 Rode bieten, zoetzuur, glas Hak vegetables in vinegar, b ...[+++]


Chocoladebiscuit fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Chocoprince fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frangipane fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Doughnuts, ongevuld fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Zandtaart fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Taart, met creme au beurre fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frituurvet, 0-50 mg chol. frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Frituurvet, dierlijk en plantaardi frying oils, frying fats excl ...[+++]

Appelcarré fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Chocoladebiscuit fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Chocoprince fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frangipane fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Doughnuts, ongevuld fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Zandtaart fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Taart, met creme au beurre fats and oils for prof manufacture of heat-treated foods 200 Frituurvet, 0-50 mg chol. frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 200 Frituur ...[+++]


(5) Hess JR, HillHR, Oliver CK et al : The effect of two additive solutions on the postthawstorage of RBCs.

(5) Hess JR, Hill HR, Oliver CK et al : The effect of two additive solutions on the postthaw storage of RBCs.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Xavier De Cuyper Greet Musch Bernard Lange François Perl Marco Schetgen Annick Poncé Oliver de Stexhe Karel Vermeyen Ri De Ridder Lambert Stamatakis Jean-Noël Godin Frédéric Lernoux Daniel Devos Bart Ooghe Michiel Callens Frank De Smet

Bernard Lange Marco Schetgen Olivier de Stexhe Ri De Ridder Jean-Noël Godin Daniel Devos Michiel Callens Patrick Verertbruggen Xavier Brenez


De studie van Oliver et al. 1 laat een beperkte evidentie zien voor de effectiviteit van multifactoriële interventies voor vallen in ziekenhuizen (13 studies, relatief risico 0,82, 95% BI 0,68- 0,99) en voor het gebruik van heupprotectoren in rusthuizen (11 studies, relatief risico 0,67, 95% BI 0,46-0,98).

L’étude d’Oliver et al 1 . apporte des preuves limitées de l’effectivité d’interventions multifactorielles dans la prévention des chutes dans les hôpitaux (13 études, risque relatif de 0,82, IC à 95% de 0,68 à 0,99) et dans l’utilisation de protecteurs de hanche dans les institutions gériatriques (11 études, risque relatif de 0,67, IC à 95% de 0,46 à 0,98).


consumers-only (kleuters) N consumers Mean std dev P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Maximum cereal based snack foods 16 0,067 0,050 0,029 0,054 0,099 0,145 0,208 0,208 0,208 0,208 chewing-gum 7 0,034 0,033 0,008 0,028 0,063 0,094 0,094 0,094 0,094 0,094 dehydrated potatoes 5 0,009 0,004 0,005 0,008 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 dehydrated soups and broths 28 0,017 0,021 0,002 0,009 0,036 0,045 0,071 0,078 0,078 0,078 fats and oils for prof manufacture of heat-treated 680 0,070 0,048 0,035 0,059 0,094 0,132 0,162 0,179 0,227 0,296 foods frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 17 0,021 0,014 0,009 0,018 ...[+++]

consumers-only (jeunes enfants) N consumers Mean std dev P25 P50 P75 P90 P95 P97,5 P99 Maximum cereal based snack foods 16 0,067 0,050 0,029 0,054 0,099 0,145 0,208 0,208 0,208 0,208 chewing-gum 7 0,034 0,033 0,008 0,028 0,063 0,094 0,094 0,094 0,094 0,094 dehydrated potatoes 5 0,009 0,004 0,005 0,008 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 0,014 dehydrated soups and broths 28 0,017 0,021 0,002 0,009 0,036 0,045 0,071 0,078 0,078 0,078 Fats and oils for prof manufacture of heat-treated 680 0,070 0,048 0,035 0,059 0,094 0,132 0,162 0,179 0,227 0,296 foods frying oils, frying fats excl olive and pomace oils 17 0,021 0,014 0,009 ...[+++]


Sutherland WHF, de Jong SA, Walker RJ, Williams MJA, Skeaff CM, Duncan A, et al. Effects of meals rich in heated olive and safflower oils on oxidation of postprandial serum in healthy men Atherosclerosis 2002; 160(1):195-203.

− Sutherland WHF, de Jong SA, Walker RJ, Williams MJA, Skeaff CM, Duncan A, et al. Effects of meals rich in heated olive and safflower oils on oxidation of postprandial serum in healthy men Atherosclerosis 2002; 160(1):195-203.




Anderen hebben gezocht naar : syndroom van adams-oliver     olives and olive     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'olives and olive' ->

Date index: 2022-10-07
w