Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Door officiële autoriteiten

Vertaling van "officiële nummer " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
I. het officiële nummer van het rund (SANITELnummer, indien Belgisch) of de referentiecode toegekend aan het lot door de operator, II. de vermelding van de plaats van slachting uitgedrukt als volgt: “geslacht in: (land) ( erkenningsnummer van het slachthuis)” of indien het gaat over een partij voorverpakt uitgesneden vlees, is dit gegeven zo vermeld : " Groep dieren geslacht in: (het land) (erkenningsnummer van het betrokken slachthuis of erkenningsnummers van de twee of drie betrokken slachthuizen)”, III. de vermelding van de plaats van uitsnijden, uitgedrukt als volgt: “uitgesneden in: (land) (erkenningsnummer van de uitsnijderij)” of indien het vlees v ...[+++]

I. le n° officiel du bovin (n° SANITEL si belge) ou le code de référence attribué au lot par l'opérateur, II. la mention du lieu d'abattage libellée comme suit : « lieu d'abattage: (pays) (n° d'agrément de l'abattoir) » ou s’il s’agit d’un lot de viande découpée préemballée, la mention apparaît ainsi : « Lieu(x) d’abattage des animaux du groupe : (le pays)( n° d'agrément de l'abattoir ou des 2 ou 3 abattoirs concernés) », III. la mention du lieu de découpe libellé comme suit : « lieu de découpage: (pays) (n° d'agrément de l'atelier de découpe) » ou si ...[+++]


- het officiële nummer van het dier of het lotnummer 15# ,

- numéro officiel du bovin ou le numéro de lot 15# ,


officiële nummer van het dier, e) een lot kan samengesteld zijn uit vlees van verschillende

numéro ou code de référence mentionné sur l'étiquette est obligatoirement le numéro officiel du bovin, e) un lot peut être constitué de viandes provenant d’animaux


2. Het officiële nummer van het rund (SANITELnummer, indien belgisch) of de referentiecode toegekend aan het lot is aanwezig op het etiket

2. Le numéro officiel du bovin (numéro SANITEL si belge) ou numéro de référence du lot est présent sur l'étiquette.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
2. Het officiële nummer van het rund (SANITELnummer, indien Belgisch) of de referentiecode toegekend aan het lot is aanwezig op het etiket

2. Le numéro officiel du bovin (numéro SANITEL si belge) ou numéro de référence du lot est présent sur l'étiquette.


werden in hetzelfde slachthuis – in dat geval dient een lotnummer te worden gegeven aan dit lot en het mogelijk zijn een verband te leggen tussen dit nummer en de officiële nummers van de runderen waarvan de longhaasjes en omlopen afkomstig zijn), de vermelding van de plaats van slachting gedrukt als volgt: “geslacht in : (land) + (erkenningsnummer

I. le numéro officiel du bovin (pour les seuls onglets et hampes, la constitution de lots est autorisée à condition que les animaux soient nés dans le même pays, aient été détenus dans le ou les même(s) pays et aient été abattus le même jour dans le même abattoir – dans ce cas, un numéro de lot doit être attribué et il doit être possible d’assurer une liaison entre ce numéro et les numéros officiels des bovins dont les onglets et hampes constituent le lot), II. la mention du lieu d’abattage : « lieu d’abattage : (pays) + (numéro d’a ...[+++]


a) de datum van binnenkomen, b) ofwel het officiële nummer van het rund ofwel de referentiecode

a) la date d'entrée, b) soit le numéro officiel du bovin, soit le numéro ou le code de


vul de officiële afkorting in; vul het ondernemingsnummer en eventueel ook het nummer van de vestigingseenheid in. Deze nummers kunt u terugvinden in de Kruispuntbank voor Ondernemingen: [http ...]

disponibles dans la Banque-Carrefour des Entreprises : [http ...]


Deel B is de lijst van alle toegelaten additieven, met hun nummer en officiële naam (dit is relevant voor de etikettering van de additieven)

La partie B est la liste de tous les additifs autorisés, avec leur numéro et leur nom officiel (ces éléments sont pertinents pour l'étiquetage des additifs).


Dit nummer moet je op alle officiële stukken vermelden (getuigschriften, briefwisseling , evaluatieschalen, enz.).

Ce numéro doit être mentionné sur chaque document officiel (attestations, courrier, échelles d’évaluation, etc.).




Anderen hebben gezocht naar : door officiële autoriteiten     officiële nummer     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'officiële nummer' ->

Date index: 2024-11-11
w