Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cracker
Cream cracker
Koekje als digestief
Koekje half omhuld met chocolade
Koekje met laag vetgehalte
Koekje natuur als digestief
Volkoren cracker
Zelfgemaakt koekje

Vertaling van "koekje en of cracker " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
















IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Het bevindt zich echter ook in het grootste deel van de “bereide” voeding die we dagelijks consumeren, soms in zeer grote hoeveelheden: brood, vleeswaren (ham, spekblokjes, gerookt spek,, …), gerookte vis, kaas, worsten, industriële soep, pizza’s, zoute snacks (chips, crackers, olijven, …), quiches, bereide schotels, … We vinden het ook terug in producten waar we het niet meteen verwachten, zoals ontbijtgranen en koekjes. In dat laatste geval spreken we van verborgen zout, zoals we ook verborgen suikers en vetten kennen.

Par contre, il se retrouve en quantité parfois très importante dans la majorité des denrées alimentaires " préparées" que nous consommons régulièrement comme le pain, les charcuteries (jambon, lardons, lard fumé,…), les poissons fumés, les fromages, les saucisses, les soupes industrielles, les pizzas, les snacks salés (chips, crackers, olives…), les quiches, les plats préparés, mais aussi, là où on ne s’y attend pas forcément, comme dans les céréales petit-déjeuner, les biscuits…on parle alors de sel caché comme les sucres ou les graisses cachées.


Koekjes met Koekjes met citroensmaak (met citroensmaak verminderde invloed (gewone tegenhanger op suikerspiegel) van huismerk)

Biscuits au citron Biscuits au citron (avec moins (simple marque de d’influence sur la distributeur) glycémie)


Het zit overal: in ontbijtgranen, ham, kaas, koekjes, pizza, bereide gerechten, sauzen, snacks, .

Il est partout : dans les céréales du petit-déjeuner, le jambon, le fromage, les biscuits, les pizzas, les repas préparés, les sauces, les snacks, etc.


Acrylamide wordt op een natuurlijke manier gevormd tijdens het bakken of frituren van bepaalde voedingsmiddelen, zoals chips, frietjes, koekjes, ontbijtgranen, toast en brood.

L’acrylamide se forme naturellement dans certains aliments lorsqu’ils sont rissolés ou frits, comme par exemple les chips, les frites, les biscuits, les céréales de petit-déjeuner, les toasts et le pain.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Ze worden vaak gebruikt in kauwgum, snoep, koekjes en gebak.

Ils sont souvent utilisés dans les chewing-gums, les bonbons, les biscuits et les pâtisseries.


Lupine in lupinebloem, gebak, koekjes (speculaas...), ontbijtgranen, aperitiefhapjes, brood...

Lupin farine de lupin, pâtisserie, biscuits (spéculoos...), céréales du petit-déjeuner, pain, bouchées apéritives...


Soja in sojaolie, brood, gebak, snoep, koekjes, gepaneerde producten, sojabloem, desserten, sauzen, vleesbereidingen (bv. hamburgers), vleesvervangers...

Soja huile de soja, pain et pâtisserie, biscuits, confiseries, produits panés, farine de soja, desserts, sauces, préparations de viande, (hamburgers, p. ex.), substituts de viande...


Toast, brood en koekjes mogen maar gebakken worden tot ze net goed zijn en zeker niet aanbranden.

Les toasts, le pain et les biscuits ne peuvent être cuits que jusqu’à ce qu’ils soient bons à manger ; ils ne peuvent pas brûler.


Op de verpakking van kant-en-klare voedingsmiddelen om te frituren, vindt u als consument bereidingsinstructies die de vorming van acrylamide kunnen beperken. Ook de keuze van de ingrediënten speelt een rol bij de vorming van acrylamide: honing kan in gebakken koekjes de vorming van acrylamide bevorderen, en de kwaliteit en het suikergehalte van de gebruikte aardappelen is van belang voor het acrylamidegehalte in chips en frieten.

Le choix des ingrédients joue également un rôle dans la formation de l’acrylamide : le miel peut favoriser la formation d’acrylamide dans les biscuits ; la qualité et la teneur en sucre des pommes de terre déterminent la teneur en acrylamide des chips et des frites.


In de Europese Unie bestaan er richtwaarden voor acrylamide voor verschillende voedingsmiddelen zoals gebakken frieten, chips, brood, ontbijtgranen, koekjes, koffie en bepaalde baby- en peutervoeding.

Dans l’Union européenne, il existe des valeurs indicatives pour l’acrylamide pour différents aliments tels que les frites, les chips, le pain, les céréales de petit-déjeuner, les biscuits, le café et certains aliments pour bébés et tout-petits.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'koekje en of cracker' ->

Date index: 2025-02-05
w