Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Traduction de «keukenzout » (Néerlandais → Français) :

Keukenzout (NaCL) bestaat uit natrium en chloride en vinden we terug in alle soorten voedingsmiddelen: in ‘bereide’ producten, zoals brood, kaas, vleeswaren, soep, chips, sauzen maar ook in gesuikerde producten zoals ontbijtgranen- en koeken.

Le sel de cuisine (NaCL) se compose essentiellement de chlorure de sodium. On le retrouve dans toutes sortes d’aliments : dans les produits ‘finis’ comme le pain, le fromage, la viande, la soupe, les chips, les sauces mais aussi dans des produits sucrés comme les viennoiseries et les céréales.


2. Halfvolle boter, waarvan het gehalte aan keukenzout, hoger is dan 0,7% vermeldt de verkoopsbenaming " gezouten halfvolle boter" .

2. Le beurre demi-écrémé, dont la teneur en sel de cuisine est supérieure à 0,7%, porte la dénomination " beurre demi-écrémé salé" .


3. Boter waarvan het gehalte aan keukenzout hoger is dan 0,1%, vermeld de verkoopsbenaming " gezouten boter" .

3. Le beurre, dont la teneur en sel de cuisine est supérieure à 0,1%, porte la dénomination " beurre salé" .


1. Boter, waarvan het gehalte aan keukenzout hoger is dan 0,1%, vermeldt de verkoopsbenaming " gezouten boter" .

1. Le beurre, dont la teneur en sel de cuisine est supérieure à 0,1%, porte la dénomination " beurre salé" .


3. Boter waaraan smaakgevende voedingsmiddelen zijn toegevoegd, met uitzondering van keukenzout, vermeldt één van de verkoopsbenamingen " kruidenboter" , " boter met kruiden" , " gearomatiseerde boter" of een gelijkaardige benaming waaruit de samenstelling voor de verbruiker blijkt.

3. Le beurre auquel ont été ajouté des denrées alimentaires condimentaires , à l'exclusion de sel de cuisine, porte une des dénominations " beurre aux épices" , " beurre aromatisé " ou une dénomination analogue qui fait clairement apparaître la composition pour le consommateur.


4. Halfvolle boter waarvan het gehalte aan keukenzout, hoger is dan 0,7% vermeld de verkoopsbenaming " gezouten halfvolle boter" .

4. Le beurre demi-écrémé, dont la teneur en sel de cuisine est supérieure à 0,7%, porte la dénomination " beurre demi-écrémé salé" .


5. Boter waaraan smaakgevende voedingsmiddelen zijn toegevoegd, met uitzondering van keukenzout, vermeld één van de verkoopsbenamingen " kruidenboter" , " boter met kruiden" , " gearomatiseerde boter" of een gelijkaardige benaming waaruit de samenstelling voor de verbruiker blijkt.

5. Le beurre auquel ont été ajouté des denrées alimentaires condimentaires , à l'exclusion de sel de cuisine, porte une des dénominations " beurre au épices" , " beurre aromatisé " ou une dénomination analogue qui fait clairement apparaître la composition pour le consommateur.


In zijn brief van 04.03.2009 gericht aan de Voorzitter van de Hoge Gezondheidsraad (HGR) vraagt de heer Marc De Win, Directeur generaal a.i. van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, het advies van de HGR betreffende het project voorgelegd door het Nationaal Voedings- en Gezondheidsplan (NVGP) rond de geleidelijke jodiumverrijking van keukenzout (NaCl) gebruikt voor de productie van brood.

Dans sa lettre du 04.03.2009 adressée au Président du Conseil Supérieur de la Santé (CSS), Monsieur Marc De Win, Directeur général a.i. du SPF Santé Publique, Sécurité de la chaîne alimentaire et Environnement, sollicite l’avis du CSS quant au projet soumis par le Plan National de Nutrition et Santé (PNNS) relatif à l’enrichissement progressif en iode du sel de cuisine (NaCl) utilisé pour la production du pain.


het water, nadat er soms keukenzout aan toegevoegd werd, heeft de ontbinding van het water tot gevolg, waarbij er in lage concentraties verschillende actieve bestanddelen ontstaan die een desinfecterend effect hebben.

pour conséquence la décomposition de l’eau qui s’accompagne de l’apparition, à faibles concentrations, de différentes substances actives, ayant un effet désinfectant.


1. Boter waarvan het gehalte aan keukenzout hoger is dan 0,1%, vermeld de verkoopsbenaming " gezouten boter" .

1. Le beurre, dont la teneur en sel de cuisine est supérieure à 0,1%, porte la dénomination " beurre salé" .




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'keukenzout' ->

Date index: 2023-09-16
w