Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Traduction de «kamertemperatuur » (Néerlandais → Français) :

kamertemperatuur onder een normale atmosfeer gedurende drie dagen.

trois jours à température ambiante dans une atmosphère normale.


Bij kamertemperatuur houdbaar gedurende 4 weken.

Se conserve 4 semaines à température ambiante.


8. Producten die niet zijn gestabiliseerd om bij kamertemperatuur te worden bewaard, moeten worden afgekoeld tot een temperatuur van ten hoogste 4 °C. Wanneer producten moeten worden bevroren, dient zulks onmiddellijk na verwerking te gebeuren.

8. Les produits non stabilisés pour se conserver à température ambiante doivent être ramenés à une température ne dépassant pas 4 °C. Les produits à congeler doivent l'être immédiatement après leur transformation.


8. Producten die niet zijn gestabiliseerd om bij kamertemperatuur te worden bewaard, moeten worden afgekoeld tot een temperatuur van ten hoogste 4°C. Wanneer producten moeten worden bevroren, dient zulks onmiddellijk na verwerking te gebeuren.

8. les produits non stabilisés pour se conserver à température ambiante doivent être ramenés à une température ne dépassant pas 4°C. Les produits à congeler doivent l’être immédiatement après leur transformation.


De correcte manier van bewaren vind je terug op de verpakking of in de bijsluiter ( in de koelkast, bij kamertemperatuur, op een donkere plaats,...) .

Le mode de conservation est indiqué sur l’emballage ou sur la notice d’emploi (dans le réfrigérateur, à température ambiante, dans un endroit sombre,...).


Als de insuline de kamertemperatuur heeft bereikt, gaat het mengen makkelijker.

Si l'insuline est à température ambiante, le mélange sera plus facile.


^ als de producent op het etiket een lagere temperatuur vermeldt, moet die in acht worden genomen * op temperatuur welke die smeltend ijs benadert met een maximum van 4°C ** behalve als het gaat over gedroogde producten die bij kamertemperatuur microbiologisch stabiel zijn of behalve als het gaat over conserven *** temperatuur die geen negatief effect heeft op de voedselveiligheid en de overleving **** Viennoiserie op basis van gebakken banketbakkersroom (Zwitserse koeken, knoopkoeken, achtkoeken, chocotwists, …) kunnen maximaal 12 u bewaard worden op omgevingstemperatuur $ tenzij de exploitant van een inrichting erkend overeenkomstig de ...[+++]

^ si le producteur indique une température inférieure sur l’étiquette, celle-ci doit être respectée * température approchant celle de la glace fondante avec un maximum de 4°C ** sauf s’il s’agit de produits séchés qui sont microbiologiquement stables à température ambiante ou de conserves *** température qui ne doit pas avoir d’effet nocif sur la sécurité alimentaire et leur viabilité **** température qui n’affecte pas leurs caractéristiques en matière de sécurité alimentaire et de viabilité ***** La viennoiserie à base de crème pâtissière cuite (couques suisses, nœuds, huits à la crème, chocotwists…) peut être conservée au maximum 12 he ...[+++]


Een Duits artikel maakt in dit verband de aanbeveling om bereide zuigelingenvoeding niet langer dan 4 uren bij kamertemperatuur te bewaren (Koletzko, 2004).

Dans ce contexte, un article allemand recommande de ne pas conserver un aliment préparé pour nourrissons plus de 4 heures à température ambiante (Koletzko, 2004).


1. Melk en melkproducten worden gekoeld of ingevroren vervoerd en opgeslagen tenzij ze stabiel zijn op kamertemperatuur door de behandeling en/of de kenmerken van het materiaal.

1. Le lait et les produits laitiers sont transportés et entrposés de manière réfrigérée ou congelée à moins qu'ils ne soient stables à température ambiante en raison de leur traitement et/ou de caractéristiques du produit.


De gids G-022 is voldoende als de andere producten die de operator verkoopt producten zijn die gebruikt worden bij de vervaardiging van chocolade, pralines, koekjes of producten met een houdbaarheidsduur langer dan drie maand bij kamertemperatuur (bijvoorbeeld : confituur, koffie, gekonfijt fruit,...).

Le guide G-022 suffit si les autres produits que vend l’opérateur sont des produits utilisés dans la fabrication du chocolat, des pralines, des biscuits




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'kamertemperatuur' ->

Date index: 2023-01-27
w