Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Biscuit gemaakt met cakemix
Blootstelling aan door de mens gemaakt zichtbaar licht
Constrast-stof
Contrastmiddel
Instant dessertpoeder gemaakt met volle melk
Ongeval als gevolg van door de mens gemaakte koude
Op maat gemaakt kussen
Op maat gemaakte oogbolprothese
Stof waarmee organen zichtbaar kunnen worden gemaakt

Vertaling van "indeling gemaakt " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
contrastmiddel | constrast-stof | stof waarmee organen zichtbaar kunnen worden gemaakt

contrast medium (n) | produit de contraste


ongeval als gevolg van door de mens gemaakte koude

accident dû au froid d'origine artificielle


ongeval als gevolg van koude van door de mens gemaakt ijs

accident dû au froid de la glace artificielle






blootstelling aan door de mens gemaakt zichtbaar licht

exposition à la lumière visible artificielle


blootstelling aan door de mens gemaakte stralende warmte

exposition à la chaleur rayonnante artificielle


blootstelling aan door de mens gemaakt ultraviolet licht

exposition à la lumière ultraviolette artificielle




instant dessertpoeder gemaakt met volle melk

poudre à dessert instantané à base de lait entier
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De individuele UV-gevoeligheid van de huid is een maat van de reactie van de huid op UVstraling. Men heeft een indeling gemaakt van de menselijke huidtypen, naar de subjectieve beoordeling van iemands vermogen om erytheem (zonnebrand) te vormen en om te pigmenteren.

La sensibilité individuelle de la peau aux ultra-violets est un degré de réaction de la peau aux rayonnements UV. Les divers types de peau chez l’homme ont été divisés en catégories en fonction d’un jugement subjectif sur la capacité d’une personne de contracter un érythème (coup de soleil) et d’activer la pigmentation.


D: deel 3 punt 3.5 van de gids I: De indeling, het ontwerp, de constructie en de afmetingen van lokalen en de uitrusting van lokalen moeten zodanig zijn dat goede hygiënische praktijken mogelijk worden gemaakt en dat elke contaminatie van voedingsmiddelen tussen en tijdens processtappen wordt voorkomen.

D : partie 3 point 3.5 du guide I : L’aménagement, la conception, la construction et les dimensions des locaux et l’équipement des locaux doivent permettre le respect des bonnes pratiques d’hygiène et éviter toute contamination des denrées alimentaires entre et pendant les différentes étapes du processus.


zijn hieronder weergegeven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de volgende indeling (voorvallen versus placebo worden weergegeven tussen haakjes): zeer vaak (≥1/10); vaak (≥1/100, < 1/10); soms (≥1/1000, < 1/100); zelden (≥1/10000, < 1/1000); zeer zelden (< 1/10000).

risédronate sodique sont énumérés ci-dessous à l’aide de la convention suivante (incidence des événements indésirables versus placebo notée entre parenthèses) : Très fréquent (≥ 1/10); fréquent (≥ 1/100 ; < 1/10); peu fréquent (≥ 1/1000 ; < 1/100) ; rare (≥ 1/10000 ; < 1/1000) ; très rare (< 1/10000).


De volgende bijwerkingen zijn waargenomen tijdens behandeling met Avelox. Bij de evaluatie van de bijwerkingen is gebruik gemaakt van de volgende frequentie indeling:

Les effets indésirables ci-dessous ont été observés pendant le traitement avec Avelox.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
“1.1.c De indeling, het ontwerp, de constructie en de afmetingen van lokalen en de uitrusting van lokalen moeten zodanig zijn dat goede hygiënische praktijken mogelijk worden gemaakt en onder andere elke contaminatie van voedingsmiddelen tussen en tijdens processtappen door:

1.1.c Par leur agencement, leur conception, leur construction et leurs dimensions, les locaux et les équipements des locaux doivent permettre la mise en œuvre de bonnes pratiques d'hygiène, et notamment prévenir toute contamination des denrées alimentaires par :


Wetgeving: KB 7-02-97, Bijlage I punt 1.1. c “De indeling, het ontwerp, de constructie en de afmetingen van lokalen en de uitrusting van lokalen moeten zodanig zijn dat goede hygiënische praktijken mogelijk worden gemaakt en onder andere elke contaminatie van voedingsmiddelen tussen en tijdens processtappen door:

Législation: AR 7-02-97, Annexe I point 1.1. c “Par leur agencement, leur conception, leur construction et leurs dimensions, les locaux et les équipements des locaux doivent permettre la mise en œuvre de bonnes pratiques d'hygiène, et notamment prévenir toute contamination des denrées alimentaires entre et pendant les stades du processus de fabrication par:


Opmerking: de nieuwe indeling kan enkel een invloed hebben op de registratiedeadline van REACH vanaf het moment dat deze herindeling geëvalueerd is geweest door de bevoegde autoriteiten en op die manier officieel is gemaakt.

Remarque : la nouvelle classification ne peut influencer l'échéance d'enregistrement de REACH qu'à partir du moment où cette reclassification a été évaluée par les autorités compétentes et qu'elle a ainsi été rendue officielle.


I: De indeling, het ontwerp, de constructie en de afmetingen van lokalen en de uitrusting van lokalen moeten zodanig zijn dat goede hygiënische praktijken mogelijk worden gemaakt en dat elke contaminatie van voedingsmiddelen tussen en tijdens processtappen wordt voorkomen (nooit flow van vuile zones naar schone zones).

I: L’aménagement, la conception, la construction et les dimensions des locaux ainsi que leur équipement doivent permettre le respect des bonnes pratiques d’hygiène et éviter toute contamination des denrées alimentaires entre et pendant les différentes étapes du processus (jamais de flux de produits des zones sales vers les zones propres)




Anderen hebben gezocht naar : biscuit gemaakt met cakemix     constrast-stof     contrastmiddel     op maat gemaakt kussen     op maat gemaakte oogbolprothese     indeling gemaakt     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'indeling gemaakt' ->

Date index: 2024-09-04
w