Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "identificatiemerk " (Nederlands → Frans) :

Identificatiemerken In afwijking van artikel 5, 1, b, van bovenvermelde verordening (EG) nr. 853/2004. van 29 april 2004 dient het identificatiemerk op het voor menselijke consumptie geschikt bevonden vlees bekomen van pluimvee, lagomorfen en klein vrij wild, die afkomstig zijn van een grondgebied of een deel van een grondgebied dat niet voldoet aan alle veterinairrechtelijke voorschriften, zoals vermeld in het koninklijk besluit van 13 mei 2005 houdende vaststelling van veterinairrechtelijke voorschriften voor de productie, de verwerking, de distributie en het binnenbrengen van voor menselijke consumptie bestemde producten van dierlijke oorsprong, overeen te stemmen met het vol ...[+++]

Marques d’identification Par dérogation à l’article 5, 1, b, du règlement (CE) n° 853/2004 du 29 avril 2004 précité, la marque d’identification apposée sur les viandes reconnues propres à la consommation humaine obtenues à partir de volailles, de lagomorphes et de petit gibier sauvage, et qui proviennent d’un territoire ou d’une partie de territoire ne remplissant pas toutes les conditions de police sanitaire prévues dans l’arrêté royal du 13 mai 2005 fixant les règles de police sanitaire régissant la production, la transformation, la distribution et l’introduction des


3.2 Verordening (EG) nr. 853/2004 ________________________________________________ 15 3.2.1 Aanbrengen van een identificatiemerk _____________________________________ 15 3.2.2 Etikettering en het aanbrengen van een identificatiemerk ______________________ 17 3.2.3 Grondstoffen voor de bereiding van eiproducten _____________________________ 17 3.2.4 Bijzondere hygiënevoorschriften voor de bereiding van eiproducten _____________ 17 3.2.5 Analytische eisen ______________________________________________________ 19

3.2. Règlement (CE) n° 853/2004 _________________________________________________ 16 3.2.1. Application d’une marque d’identification __________________________________ 16 3.2.2.


In afwijking van artikel 5, 1, b, van bovenvermelde verordening (EG) nr. 853/2004. van 29 april 2004 dient het identificatiemerk op het voor menselijke consumptie geschikt bevonden vlees bekomen van pluimvee, lagomorfen en klein vrij wild, die afkomstig zijn van een grondgebied of een deel van een grondgebied dat niet voldoet aan alle veterinairrechtelijke voorschriften, zoals vermeld in het koninklijk besluit van 13 mei 2005 houdende vaststelling van veterinairrechtelijke voorschriften voor de productie, de verwerking, de distributie en het binnenbrengen van voor menselijke consumptie bestemde producten van dierlijke oorsprong, overeen ...[+++]

conditions de police sanitaire prévues dans l’arrêté royal du 13 mai 2005 fixant les règles de police sanitaire régissant la production, la transformation, la distribution et l’introduction des produits d’origine animale destinés à la consommation humaine, doit être conforme au modèle suivant : 1° forme : ovale, recouverte d’une croix constituée de deux traits perpendiculaires apposée en oblique de sorte que l’intersection se situe au centre de la marque de salubrité et que les indications figurant sur celle-ci restent lisibles; 2° indications :


Het FAVV heeft geen bezwaar tegen het realiseren van deze verplichting via het gebruik van sluitbanden voor verpakkingen met versneden vlees of slachtafval waarop het identificatiemerk is (vooraf)gedrukt, voor zover het systeem dezelfde garanties biedt als deze voorzien door de verordeningen en voor zover het identificatiemerk leesbaar is.

L’AFSCA n’a pas d’objection à ce que cette obligation soit réalisée par l’utilisation des rubans de scellage des emballages de découpe de viandes ou d’abats, sur lesquels la marque d’identification est (pré)imprimée pour autant que le système offre les mêmes garanties que celles prévues par le règlement et que la marque d’identification soit lisible .


3.2 Verordening (EG) nr. 853/2004 ________________________________________________ 14 3.2.1 Aanbrengen van een identificatiemerk _____________________________________ 14 3.2.2 Etikettering en het aanbrengen van een identificatiemerk ______________________ 16 3.2.3 Grondstoffen voor de bereiding van eiproducten _____________________________ 16 3.2.4 Bijzondere hygiënevoorschriften voor de bereiding van eiproducten _____________ 17 3.2.5 Analytische eisen ______________________________________________________ 18

3.2. Règlement (CE) n° 853/2004 _________________________________________________ 16 3.2.1. Application d’une marque d’identification __________________________________ 16 3.2.2.


De slachtafval van deze dieren en het vlees van andere diersoorten bekomt een identificatiemerk.

Les abats de ces animaux et les viandes obtenues des autres espèces reçoivent une marque d'identification.


In afwachting van hun hernieuwde erkenning zullen de bestaande inrichtingen met geringe capaciteit hun producten verder exclusief op de nationale markt mogen blijven verhandelen onder dekking van het oude nationale merk (rechthoekig keurmerk of identificatiemerk).

En attendant l'obtention de leur agrément renouvelé, les établissements de faible capacité existants pourront continuer à commercialiser leurs produits exclusivement sur le marché national sous couverture de l'ancienne marque nationale (marque de salubrité carrée ou marque d'identification).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'identificatiemerk' ->

Date index: 2023-11-10
w