Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "hygiënemaatregelen " (Nederlands → Frans) :

Exploitanten van levensmiddelenbedrijven moeten, voorzover van toepassing, de volgende specifieke hygiënemaatregelen treffen:

Les exploitants du secteur alimentaire prennent, le cas échéant, les mesures d'hygiène spécifiques suivantes:


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 8 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 8 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 8 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 9 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 9 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 9 3.1.6 Levensmiddelenafval ___________________________________________________ 10 3.1.7 Watervoorziening ____________________________________________ ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 9 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 9 3.1.2.


Exploitanten van levensmiddelenbedrijven moeten, voor zover van toepassing, de volgende specifieke hygiënemaatregelen treffen:

Les exploitants du secteur alimentaire prennent, le cas échéant, les mesures d'hygiène spécifiques suivantes:


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 7 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 7 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 8 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 8 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 9 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 9 3.1.6 Levensmiddelenafval ___________________________________________________ 10 3.1.7 Watervoorziening ____________________________________________ ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 8 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 8 3.1.2.


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _______________________________________________ 8 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 8 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 8 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 9 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 9 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 9 3.1.6 Levensmiddelenafval ___________________________________________________ 10 3.1.7 Watervoorziening ______________________________________________ ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 9 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 9 3.1.2.


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 6 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 6 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 7 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 7 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 8 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 8 3.1.6 Levensmiddelenafval ____________________________________________________ 9 3.1.7 Watervoorziening ____________________________________________ ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 8 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 8 3.1.2.


Ze bevatten alle nuttige informatie betreffende hygiënemaatregelen, de toepassing van de HACCP-principes en de traceersystemen in een bepaalde voedingssector.

Ils contiennent toutes les informations utiles concernant les mesures d’hygiène, l’application des principes HACCP et les systèmes de traçabilité dans un secteur alimentaire donné.


Om de verspreiding van micro-organismen bij dieren zoveel mogelijk te beperken, passen landbouwers zeer strikte hygiënemaatregelen toe op de boerderij, tijdens het transport en bij de slacht.

Pour limiter autant que possible la propagation des micro-organismes chez les animaux, les agriculteurs observent des pratiques d'hygiène très strictes à la ferme, durant le transport et à l'abattage.


De preventie van buiktyfus berust dus ook in belangrijke mate op hygiënemaatregelen.

La prévention de la fièvre thyphoïde repose donc aussi en grande partie sur des mesures d’hygiène.


Onderdeel 4 Goede Hygiëne Praktijken (GHP) Het onderdeel goede hygiëne praktijken geeft een grondige beschrijving van de hygiënemaatregelen die een voorwaarde zijn voor de productie van voedselveilige producten.

Partie 4 Bonnes pratiques d'hygiène (BPH) La partie sur les bonnes pratiques d'hygiène donne une description détaillée des mesures d'hygiène requises pour la production de produits alimentaires sûrs.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'hygiënemaatregelen' ->

Date index: 2025-01-01
w