Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "hoofdstuk ‘goede hygiënische " (Nederlands → Frans) :

De gids ‘Autocontrole Fenavian-Brema-Vefasal-BVBD’ bestaat uit 10 hoofdstukken: een hoofdstuk ‘Inleiding’, een hoofdstuk ‘Wettelijke vereisten’, een hoofdstuk ‘Basisvereisten van het algemeen kwaliteitssysteem’, een hoofdstuk ‘Goede hygiënische praktijken (GHP) – Goede productiepraktijken (GMP)’, een hoofdstuk ‘HACCP’, een hoofdstuk ‘Traceerbaarheid’, een hoofdstuk ‘Analysen’, een hoofdstuk ‘Nevenstromen – afvalstromen’, een hoofdstuk ‘Toepassingsmodaliteiten – samenwerking met de overheid en controleorganismen’ en een hoofdstuk ‘Definities – afkortingen’.

Le guide ‘Autocontrôle Fenavian-Brema-Vefasal-UPBB’ se compose de 10 parties: une partie ‘Introduction’, une partie ‘Exigences légales’, une partie ‘Exigences de base pour un système de gestion de la qualité’, une partie ‘Bonnes pratiques d’hygiène (GHP) – Bonnes pratiques de fabrication (GMP)’, une partie ‘HACCP’, une partie ‘Traçabilité’, une partie ‘Analyses’, une partie ‘Circuits secondaires – circuits des déchets’, une partie ‘Modalités d’application – collaboration avec l’autorité publique et les organismes de contrôle’ et une partie ‘Définitions – abréviations’.


b) Watervoorziening en analyse waterkwaliteit In het onderdeel watervoorziening (hoofdstuk goede hygiënische praktijken, punt 1.2.9) wordt vermeld dat bij wijze van uitzondering ondrinkbaar water kan worden gebruikt voor het koelen, het produceren van stoom of voor brandbestrijding en dat dit water niet direct of via kruiscontaminatie in contact mag komen met het levensmiddel.

b) Alimentation en eau et analyse de la qualité de l’eau Dans la partie adduction de l’eau (chapitre bonnes pratiques d’hygiène, point 1.2.9) on mentionne qu’à titre exceptionnel, l’eau non potable peut être utilisée pour le refroidissement, la production de vapeur ou pour la lutte contre l’incendie et que cette eau ne peut pas entrer en contact, directement ou par contamination croisée, avec des denrées alimentaires.


Betreft : Hoofdstuk 3.1., Goede hygiënische praktijken (GHP), onderdeel analyse waterkwaliteit Vraag: Welke analyses zijn absoluut nodig ?

Objet : Chapitre 3.1., Bonnes pratiques d’hygiène (GHP), partie analyse de la qualité de l’eau Question: Quelles sont les analyses absolument nécessaires ?




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'hoofdstuk ‘goede hygiënische' ->

Date index: 2021-03-15
w