Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bhaji met groenten
Geroerbakte groenten
Gevulde aubergine met groenten en kaas
Gevulde aubergine met linzen en groenten
Gevulde paprika met groenten en kaas
Middel gebruikt bij geestesziekte
Neurolepticum
Risotte met groenten
Rissole met groenten
Samosa met groenten

Vertaling van "groenten gebruikt " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
Omschrijving: Een verzamelcategorie voor stoornissen waarin er een zekere mengeling bestaat van specifieke ontwikkelingsstoornissen van spraak en taal, van schoolvaardigheden en van de motorische functie, maar waarin geen daarvan voldoende overheerst om de belang-rijkste diagnose te vormen. Deze gemengde categorie dient alleen gebruikt te worden indien er een belangrijke overlap bestaat van elk van deze specifieke ontwikkelings stoornissen. Deze stoornissen gaan doorgaans, maar niet altijd, samen met enige mate van veralgemeende stoor ...[+++]

Définition: Catégorie résiduelle de troubles, dans lesquels il existe à la fois des signes d'un trouble spécifique du développement, de la parole et du langage, des acquisitions scolaires et des fonctions motrices, mais sans qu'aucun de ces éléments ne prédomine suffisamment pour constituer le diagnostic principal. Cette catégorie, mixte, doit être réservée à des cas où il existe un chevauchement important de chacun de ces troubles spécifiques du développement. Ces troubles s'accompagnent habituellement, mais pas toujours, d'un certain degré d'altération des fonctions cognitives. Cette catégorie doit ainsi être utilisée pour des perturba ...[+++]


neurolepticum | middel gebruikt bij geestesziekte

neuroleptique (a et sm) | tranquillisant (majeur)
















IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Het betreft onder meer bladgroenten, komkommers, tomaten, kruiden, paprika, wortelen, radijzen, groentescheuten en monsters van water dat bij de productie van deze groenten gebruikt wordt.

Il s'agit notamment de légumes-feuilles, de concombres, de tomates, de plantes aromatiques, de poivrons, de carottes, de radis, de jets de légumes et d'échantillons d'eau utilisée pour la production de ces légumes.


In zijn advies over nitraat en nitriet van 22.09.1995 vermeldt het CSAH/SCF de volgende dagelijkse innamen van nitraat via de voeding : België 154 mg/24uur waarvan 82% uit groenten (Dejonckheere 1994), Denemarken 54 mg/24 uur waarvan 75% uit groenten, Finland 54 mg/24 uur waarvan 84% uit groenten, Frankrijk 121 mg/24 uur waarvan 85% uit groenten, Duitsland 89-420 mg/24 uur n.g.v. het geslacht en de gebruikte concentratie Nederland 143 mg/24 uur waarvan 91% uit groenten, Verenigd Koninkrijk 54-195 mg/24 uur n.g.v. het type dieet.

Dans son Avis concernant les nitrates et les nitrites du 22.09.1995, le CSAH/SCF fait état des ingestions journalières suivantes de nitrates par l’alimentation : Belgique 154 mg/24h dont 82% provenant des légumes (réf. Dejonckheere 1994), Danemark 54 mg/24h dont 75% provenant des légumes, Finlande 54 mg/24h dont 84% provenant des légumes, France 121 mg/24h dont 85% provenant des légumes, Allemagne 89-420 mg/24h suivant sexe et bases de concentrations, Pays-Bas 143 mg/24h dont 91% provenant des légumes, Royaume Uni 54-195 mg/24h suivant le type de régime alimentaire.


- Wat diepvriesproducten (aardappelen, groenten, specerijen en fruit) en, meer in het bijzonder groenten die nog geblancheerd moeten worden, betreft, staat bij de processtap ‘wassen’ (p8-54) het volgende vermeld : KANS = 3 : indien er nietdrinkbaar water (bv. recyclagewater) wordt gebruikt, dient het verhittingsproces gevalideerd te worden naar de afdoding toe van fecale pathogenen zoals Salmonella en E. coli.

- Concernant les produits surgelés (pommes de terre, légumes, épices et fruits) et plus particulièrement les légumes qui doivent encore être blanchis, il est mentionné au niveau de l’étape du processus ‘wassen’ (p8-54) : KANS = 3 : indien er niet-drinkbaar water (bv. recyclagewater) wordt gebruikt, dient het verhittingsproces gevalideerd te worden naar de afdoding toe van fecale pathogenen zoals Salmonella en E. coli.


Tabel 2 : Bron van voor loodgehalten gebruikte gegevens Product Bron voor « Umicore » zones Bron voor de rest van België Fruit (norm 100) SCOOP tabel 4.28 SCOOP tabel 4.28 Aardbeien (norm 200) FAVV ( « Umicore » zones) FAVV - Monitoring (2002) Groenten (norm 100) FAVV (« Umicore » zones) SCOOP tabel 4.28 Groenten (norm 300) FAVV ( « Umicore » zones) SCOOP tabel 4.28 Aardappelen FAVV (zone 1 tot 5 – « Umicore ») SCOOP tabel 4.28 Graanmeel Geen gegevens Geen gegevens Rund, vlees FAVV (zone 1 tot 5 – « Umicore ») FAVV (zone 5) Rund, nier ...[+++]

Tableau 2 : Source des données utilisées pour les teneurs en plomb Denrée Source pour les zones « Umicore » Source pour le reste de la Belgique Fruits (norme 100) SCOOP tableau 4.28 SCOOP tableau 4.28 Fraises (norme 200) AFSCA (zones « Umicore ») AFSCA - Monitoring (2002) Légumes (norme 100) AFSCA (zones « Umicore ») SCOOP tableau 4.28 Légumes (norme 300) AFSCA (zones « Umicore ») SCOOP tableau 4.28 Pommes de terre AFSCA (zone 1 à 5 – « Umicore ») SCOOP tableau 4.28 Farine de céréales Pas de données Pas de données Bovin, viande AFSCA (zone 1 à 5 – « Umicore ») AFSCA (zone 5) Bovin, reins AFSCA (zone 1 à 5 – « Umicore ») AFSCA (zone 5) Bo ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Geen technische fiche voor de gebruikte pesticiden De bestrijding van ongedierte wordt gegarandeerd door een derde en geen enkel document hieromtrent is beschikbaar Er is geen plan voor de beschikbaarheid van lokaas Het personeel is niet op de hoogte van de hygiënevoorschriften, maar de hygiëne van het personeel is voldoende Het personeel drinkt en eet in lokalen waar dit niet is toegelaten (behalve consumptie van water) Het personeel draagt juwelen aan de handen of de armen (alle werknemers die voedingsmiddelen zonder onmiddellijke verpakking hanteren, behalve als het gaat om groenten ...[+++]

La lutte contre les nuisibles est assurée par un tiers et aucun document n’est disponible à ce sujet Il n’y a pas de plan de disposition des appâts Les instructions d’hygiène ne sont pas connues du personnel, mais l’hygiène du personnel est satisfaisante Le personnel boit, mange dans les locaux où ce n’est pas autorisé (sauf consommation d’eau) Le personnel porte des bijoux aux mains ou aux bras (tous les travailleurs qui manipulent des denrées alimentaires non conditionnées sauf lorsqu’il s’agit de fruits et légumes, ou transforment des denrées alimentaires) Le personnel ne porte pas de coiffe (tous les travailleurs qui manipulent des d ...[+++]


bevestigden van de richtlijn die de Wereldgezondheidsorganisatie voorstelde in 1989 5 , nl. : ≤ 1000 fecale coliforme bacteriën/100 ml gezuiverd afvalwater dat wordt gebruikt voor het beregenen van rauw gebruikte groenten.

proposée par l’Organisation Mondiale de la Santé en 1989 5 à savoir : ≤ 1000 bactéries coliformes fécales/100 ml d’eau résiduaire épurée utilisée pour l’irrigation des légumes consommés crus.


De operator gebruikt niet-drinkbaar water waar niet toegelaten De vereiste analyses van water worden niet verwezenlijkt Voor de laatste spoeling van fruit en groenten wordt geen drinkbaar water gebruikt

L’opérateur utilise de l’eau non potable pour des usages non autorisés Les analyses d’eau nécessaires ne sont pas réalisées On n’utilise pas de l’eau potable pour le dernier lavage des fruits et légumes


Gebruik van CLONAZONE met voedsel en drank Als u CLONAZONE gebruikt om water te zuiveren waarmee u groenten of fruit wil wassen, gebruik CLONAZONE dan niet samen met andere antiseptica die het verwachte effect zouden kunnen afzwakken of neutraliseren.

Aliments et boissons Si vous utilisez CLONAZONE pour purifier l’eau de lavage de vos légumes ou fruits, utilisez CLONAZONE sans l’associer à d’autres antiseptiques qui pourraient diminuer ou neutraliser l’effet attendu.


Om de groenten een eerste maal te wassen (de grond verwijderen) mag eventueel niet-drinkbaar maar wel schoon water worden gebruikt.

Pour laver les légumes une première fois (enlever la terre), on peut éventuellement utiliser de l'eau non potable mais propre.


7.5.3.1.3 191B(Medische) toepassingen Chloordioxide wordt gebruikt in de desinfectie van drinkbaar water, groenten en fruit (Knapp & Battisti, 2001).

7.5.3.1.3. Applications (médicales) Le dioxyde de chlore est utilisé dans la désinfection de l’eau potable, des légumes et des fruits (Knapp & Battisti, 2001).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'groenten gebruikt' ->

Date index: 2023-10-15
w