Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Binnenste gedeelte van mond
Neventerm
Oraal gedeelte van nasofarynx
Parafrenie
Paranoia
Paranoïde psychose
Paranoïde toestand
Sensitieve betrekkingswaan
Thoracaal gedeelte van luchtpijp
Thoracaal gedeelte van oesofagus
Trochanter gedeelte van femur
Volledig oraal gedeelte van nasofarynx

Vertaling van "gedeelte ‘haccp " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE












Omschrijving: Een stoornis die wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van hetzij een enkele waan hetzij een stel verwante wanen die doorgaans lang en soms levenslang voortduren. De inhoud van de waan of wanen is zeer variabel. Duidelijke en aanhoudende akoestische hallucinaties (stemmen), schizofrene symptomen, zoals wanen omtrent controle en opvallende afvlakking van affect en zeker bewijs voor een hersenaandoening zijn alle onverenigbaar met deze diagnose. De aanwezigheid echter, vooral bij oudere patiënten, van nu en dan optredende of kortstondige akoestische hallucinaties sluit deze diagnose niet uit, op voorwaarde dat zij niet karakteristiek schizofreen zijn en slechts een klein gedeelte ...[+++]

Définition: Trouble caractérisé par la survenue d'une idée délirante unique ou d'un ensemble d'idées délirantes apparentées, habituellement persistantes, parfois durant toute la vie. Le contenu de l'idée ou des idées délirantes est très variable. La présence d'hallucinations auditives (voix) manifestes et persistantes, de symptômes schizophréniques tels que des idées délirantes d'influence ou un émoussement net des affects, ou la mise en évidence d'une affection cérébrale, sont incompatibles avec le diagnostic. Toutefois, la présence d'hallucinations auditives, en particulier chez les sujets âgés, survenant de façon irrégulière ou transi ...[+++]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In het gedeelte ‘HACCP specifiek’ worden enkele praktische voorbeelden uitgewerkt gebaseerd op richtlijnen die vastgesteld werden in het gedeelte ‘HACCP algemeen’.

Dans la partie ‘HACCP spécifique’ sont développés quelques exemples pratiques basés sur les règles établies dans la partie ‘HACCP général’.


Het gedeelte ‘HACCP algemeen’ beschrijft de 12 stappen en 7 basisprincipes van het HACCP systeem.

La partie ‘HACCP général’ décrit les 12 étapes et 7 principes de base du système HACCP.


Dit werd reeds eerder vermeld in het gedeelte over toegelaten bijkomstige ingrediënten (pg. 23) en wordt nogmaals herhaald in het gedeelte over HACCP en vers vlees (pg.

Cette mention a déjà été reprise dans la partie sur les ingrédients subsidiaires autorisés (p. 23) et elle figure également dans la partie sur l’HACCP et les viandes fraîches (p. 53).


De begrippen PSE (Pale Soft Exudative) en DFD (Dark Firm Dry) worden beter behandeld in het gedeelte over GHP (goede hygiënische praktijken) of eventueel het gedeelte over HACCP.

pertinent dans ce contexte. Les notions de PSE (Pale Soft Exudative) et DFD (Dark Firm Dry) devraient de préférence être traitées dans la partie sur les BPH (bonnes pratiques d’hygiène) ou éventuellement, dans la partie consacrée à l’HACCP.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Is dit gedeelte informatief en dient het als basis voor het hoofdstuk “HACCP in de slagerij”, of dient de slager dit te volgen voor het opstellen van een eigen HACCP-systeem?

Cette partie est-elle purement informative et sert-elle de base au chapitre “HACCP en boucherie” ou est-ce que le boucher doit en tenir compte quand il met en place son propre système HACCP ?


45 e.v. Het gedeelte van de gids betreffende de verschillende stappen bij het uitwerken van een HACCP-systeem (identificatie en evaluatie van de gevaren, bepaling van de kritische controlepunten, vastleggen van criteria en grenswaarden, monitoring, corrigerende maatregelen, verificatie) is vrij algemeen voorgesteld.

La partie du guide consacrée aux différentes étapes de la mise en place d’un système HACCP (identification et évaluation des dangers, détermination des points critiques de contrôle, détermination des normes pour les PCC, instructions pour la surveillance, actions correctives et vérification) est assez générale.


De theorie die hier uiteengezet wordt, wordt in verschillende handboeken over HACCP beschreven, en het is aangeraden om dit gedeelte letterlijk over te nemen uit een betrouwbaar handboek (met bronvermelding).

La théorie présentée ici, est également décrite dans plusieurs manuels sur l’HACCP. Il est indiqué de reprendre cette partie d’un manuel fiable (avec mention de la source).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'gedeelte ‘haccp' ->

Date index: 2024-11-25
w