Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Gids G-032 Gids autocontrole vissector

Vertaling van "g-032 " (Nederlands → Frans) :

Gids G-032: Gids autocontrole vissector (G-032)

Guide G-032 : guide d’autocontrôle pour le secteur du poisson (G-032)


Identificatie van het document Wijzigingen Rechtvaardiging Van toepassing vanaf PB 07 – FAQ (G-032) – REV 0 – Eerste versie van het document 11-06-2012 2012 PB 07 – FAQ (G-032) – REV 1 – Correctie van vragen 18-12-2012 2012

Identification du document Modifications Justificatif En vigueur à partir du PB 07 – FAQ (G-32) – REV 0 – Première version du document 11-06-2012 2012 PB 07 – FAQ (G-32) – REV 1 – 2012 Correction de questions 18-12-2012


* G-014: gids Autocontrole: aardappelen, groenten, fruitverwerkende industrie en handel G-019: gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren: Vleesproducten – Kant-en-klaargerechten - Salades – Natuurdarmen G-032: Gids autocontrole vissector

* G-014 : guide d'autocontrôle : industrie de transformation et négoce des pommes de terre, fruits et légumes G-019 : guide pour l’implémentation des systèmes d’autocontrôle dans les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de viande - Plats préparés - Salades - Boyaux naturels G-032 : guide d’autocontrôle pour le secteur du poisson


De bedoeling van dit document is de vaak gestelde vragen, afkomstig van operatoren, auditoren, ... aangaande gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de transformatiesector van vis (G-032) en de toepassing van de autocontrole in de geviseerde sector op te lijsten alsook de bijhorende antwoorden.

Le présent document a pour but de diffuser les questions posées par des opérateurs, des auditeurs,… concernant le guide pour l’implémentation des systèmes d’autocontrôle dans le secteur de la transformation du poisson (G-032) et l’application de l’autocontrôle dans le secteur visé et les réponses qui ont été apportées à ces questions.


operator van een land van de Europese Unie of van de Europese Vrijhandelsassociatie (EVA) bewerkte of verwerkte visserijproducten koopt om bepaalde gerechten klaar te maken, zich baseren op de gids G- 032?

opérateur belge ou à un opérateur d’un pays de l’Union européenne ou de l’Association européenne de libre-échange (AELE) des produits de la pêche préparés ou transformés pour confectionner certains de ses plats doit-il utiliser le guide G-032 ?


TOTAAL 11. 607 100,0% 0,5% 3.032 100,0% 3,032 100,0%

TOTAL 11. 607 100,0% 0,5% 3.032 100,0% 3,032 100,0%


A MAAGDARMKANAAL EN STOFWISSELING 8.556 8,1% 2,6% 831 13,8% 2,816 18,0% B BLOED EN BLOEDVORMENDE ORGANEN 1.971 1,9% 1,0% 283 4,7% 0,966 6,2% C HARTVAATSTELSEL 11.880 11,3% 1,5% 2.300 38,1% 6,914 44,1% D DERMATOLOGISCHE PREPARATEN 114 0,1% 0,3% 23 0,4% 0,022 0,1% G UROGENITAAL STELSEL EN GESLACHTSHORMONEN 335 0,3% 0,5% 115 1,9% 0,250 1,6% H SYSTEMISCHE HORMOONPREP., GESLACHTSHORMONEN UITGEZ. 3. 192 3,0% 3,9% 164 2,7% 0,881 5,6% J ANTIMICROBIELE MIDDELEN VOOR SYSTEMISCH GEBRUIK 41.625 39,6% 12,8% 422 7,0% 0,979 6,3% L CYTOSTATICA EN IMMUNOMODULERENDE MIDDELEN 26.311 25,0% 7,6% 16 0,3% 0,627 4,0% M SKELETSPIERSTELSEL 704 0,7% 0,5% 159 2,6% 0,367 2,3% N ZENUWSTELSEL 2.518 2,4% 0,5% 494 8,2% 0,535 3,4% P ANTIPARASITAIRE MIDDELEN 26 0,0% 2,4% 6 0 ...[+++]

A TRACTUS GASTRO‐INTESTINAL ET METABOLISME 8.556 8,1% 2,6% 831 13,8% 2,816 18,0% B SANG ET SYSTEME HEMATOPOIETIQUE 1.971 1,9% 1,0% 283 4,7% 0,966 6,2% C SYSTEME CARDIO‐VASCULAIRE 11.880 11,3% 1,5% 2.300 38,1% 6,914 44,1% D PREPARATIONS DERMATOLOGIQUES 114 0,1% 0,3% 23 0,4% 0,022 0,1% G SYSTEME URO‐GENITAL ET HORMONES SEXUELLES 335 0,3% 0,5% 115 1,9% 0,250 1,6% H HORMONES SYSTEMIQUES, SAUF LES HORMONES SEXUELLES 3.192 3,0% 3,9% 164 2,7% 0,881 5,6% J ANTI‐INFECTIEUX A USAGE SYSTEMIQUE 41.625 39,6% 12,8% 422 7,0% 0,979 6,3% L CYTOSTATIQUES, AGENTS IMMUNOMODULATEURS 26.311 25,0% 7,6% 16 0,3% 0,627 4,0% M SYSTEME SQUELETTIQUE ET MUSCULAIRE 704 0,7% 0,5% 159 2,6% 0,367 2,3% N SYSTEME NERVEUX CENTRAL 2.518 2,4% 0,5% 494 8,2% 0,535 3,4% P ANTIPARAS ...[+++]


456.314S -> 456.329S / 456.510S -> 456.512S) + (04.032.070S -> 04.032.130S)

456.314S -> 456.329S / 456.510S -> 456.512S) + (04.032.070S -> 04.032.130S) 456.330S -> 456.507S) + (04.032.070S -> 04.032.130S)


* G-014 : gids Autocontrole: aardappelen, groenten, fruitverwerkende industrie en handel G-019 : gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren: Vleesproducten – Kant-en-klaargerechten - Salades – Natuurdarmen G-032: Gids autocontrole vissector

* G-014 : guide d'autocontrôle : industrie de transformation et négoce des pommes de terre, fruits et légumes G-019 : guide pour l’implémentation des systèmes d’autocontrôle dans les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de viande - Plats préparés - Salades - Boyaux naturels G-032 : guide d’autocontrôle pour le secteur du poisson


Totaal 2 fruit norm 200 µg/kg vers gewicht 0.02 0.02 Wortelen 0.1 7 1 0.045 0.048 0.02 0.11 Bonen 0.1 3 0 0.02 0.032 0.02 0.055 Prei 0.1 1 0 0.056 0.056 0.056 0.056

Total 2 fruit norme 200 µg/kg à l’état frais 0.02 0.02 Carottes 0.1 7 1 0.045 0.048 0.02 0.11 Haricots 0.1 3 0 0.02 0.032 0.02 0.055 Poireaux 0.1 1 0 0.056 0.056 0.056 0.056




Anderen hebben gezocht naar : gids g-032     g-032     natuurdarmen g-032     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'g-032' ->

Date index: 2021-07-17
w