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Vertaling van "fysische houdbaarheid bij gebruik " (Nederlands → Frans) :

Houdbaarheid: Na verdunning van het concentraat voor oplossing voor infusie in een 5%-glucoseoplossing of in een 0,9%-natriumchlorideoplossing is de chemische en fysische houdbaarheid tijdens gebruik vastgesteld op 96 uur bij 25°C.

Durée de conservation: Après dilution de la solution à diluer pour perfusion dans une solution de glucose à 5% ou de chlorure de sodium à 0,9%, la stabilité chimique et physique en usage a été démontrée pendant 96 heures, à une température de 25°C.


Chemische en fysische houdbaarheid bij gebruik werd vastgelegd op 5 uur bij 2°C – 8°C.

La stabilité chimique et physique est garantie pendant 5 heures à une température comprise entre 2ºC et 8ºC après la reconstitution.


Chemische en fysische houdbaarheid bij gebruik werd vastgelegd op 24 uur bij 2-8°C. Vanuit microbiologisch standpunt moet het product onmiddellijk worden gebruikt, tenzij de manier van openen/reconstitueren/verdunnen het risico van microbiële verontreiniging uitsluit.

A une température comprise entre 2 et 8°C, la stabilité chimique et physique a été démontrée pendant 24 heures. Du point de vue microbiologique, il faut utiliser immédiatement le produit, sauf si la méthode d’ouverture/de reconstitution/de dilution exclut le risque de contamination microbiologique.


Houdbaarheid na verdunning: De chemische en fysische stabiliteit tijdens gebruik is aangetoond gedurende 28 dagen bij 2 tot 8°C en bij kamertemperatuur (20°C tot 25°C) in glucose 5 % of natriumchloride 0,9 % (0.1 mg/ml en 7,5mg/ml).

Durée de conservation après la dilution : Une stabilité chimique et physique en cours d’utilisation a été démontrée pendant 28 jours à une température de 2 à 8°C et à température ambiante (20°C à 25°C), dans une solution de glucose 5 % ou de chlorure de sodium 0,9 % (0,1 mg/ml et 7,5 mg/ml).


Houdbaarheid na reconstitutie Er werd chemische en fysische stabiliteit tijdens het gebruik aangetoond gedurende 12 uur bij 30°C. Vanuit microbiologisch standpunt moet het geneesmiddel onmiddellijk worden gebruikt.

Stabilité après reconstitution En cours d’utilisation, la stabilité chimique et physique est de 12 heures à 30°C. D’un point de vue microbiologique, il faut utiliser le produit immédiatement.


Houdbaarheid na verdunning: De chemische en fysische stabiliteit tijdens gebruik is aangetoond gedurende 28 dagen bij 2 tot 8°C en bij kamertemperatuur (20°C tot 25°C) in glucose 5 % of natriumchloride 0,9 % (0,1 mg/ml en 7,5mg/ml).

Durée de conservation après la dilution : Une stabilité chimique et physique en cours d’utilisation a été démontrée pendant 28 jours à une température de 2 à 8°C et à température ambiante (20°C à 25°C), dans une solution de glucose 5 % ou de chlorure de sodium 0,9 % (0,1 mg/ml et 7,5 mg/ml).


Houdbaarheid tijdens gebruik (verdund product) Gedurende 60 dagen en bij 37 ºC is de chemische en fysische stabiliteit bij gebruik aangetoond.

Durée de conservation après ouverture du flacon (produit dilué) La stabilité physico-chimique du produit après première ouverture a été démontrée pendant 60 jours à 37 C.


Houdbaarheid na reconstitutie. Na reconstitutie: Bewaren in de koelkast (2°C – 8°C) Chemische en fysische stabiliteit tijdens gebruik is aangetoond voor 48 uur bij 5 °C wanneer het beschermd wordt tegen licht.

Durée de conservation après reconstitution Après reconstitution : A conserver au réfrigérateur (entre 2° et 8°C).


Houdbaarheid van de gereconstitueerde oplossing De chemische en fysische stabiliteit bij gebruik van de gereconstituteerde oplossing is aangetoond voor maximaal 24 uur bij 2°C tot 8°C. Vanuit microbiologisch oogpunt dient het product onmiddellijk te worden gebruikt.

Durée de conservation de la solution reconstituée La stabilité physico-chimique de la solution reconstituée a été démontrée jusqu’à 24 heures entre 2°C et 8°C. Toutefois, d’un point de vue microbiologique, le produit doit être utilisé immédiatement.


Na opening: De chemische en fysische stabiliteit in gebruik is aangetoond gedurende 30 dagen bij 2 °C tot 8 °C. Vanuit microbiologisch oogpunt kan het product na opening maximaal 30 dagen tussen 2 °C en 8 °C worden bewaard. Voor andere bewaartermijnen en -condities in gebruik ligt de verantwoordelijkheid bij de gebruiker.

La stabilité chimique et physique en cours d’utilisation a été démontrée pendant 30 jours entre 2 et 8 °C. D’un point de vue microbiologique, une fois ouvert, le produit peut être conservé au maximum pendant 30 jours entre 2 et 8 °C. Toutes autres durées et conditions de conservation en cours d’utilisation sont de la responsabilité de l’utilisateur.




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Date index: 2021-10-11
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