Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardappelcurry met erwten
Bhaji met erwten
Bhaji met kool en erwten
Eet regelmatig linzen en erwten.
Erwten uit blik
Vers gekookte erwten

Traduction de «erwten » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
















bhaji met aubergine, erwten, aardappel en bloemkool

bhajji à la pomme de terre, petit pois et aubergine
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Brassicaceae 50 100,9 Erwten (met en zonder peul) 50 75

Catégorie Denrée Norme Cd (µg/kg frais) par denrée


Heliothis zea (Boddie) (synoniem = Maïs, tomaat, aubergine, paprika, erwten, Helicoverpa zea) bonen,… 11.1.

Heliothis zea (Boddie) (synonyme = Maïs, tomate, aubergine, poivron, pois, Helicoverpa zea) haricots,… 11.1.




Zeef de bloem erdoorheen (gebruik een houten spatel om klontering te voorkomen), voeg de erwten eraan toe, vervolgens de in blokjes gesneden wortelen, de gehakte uien en de versneden sla.

Ajouter la farine en neige (en mélangeant avec une spatule en bois afin d'éviter les grumaux), les pois, les carottes coupées en dés, les oignons hachés, les feuilles et le coeur de laitue coupé en morceaux.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Fruit, groenten, brood en andere graanproducten, aardappelen, droge erwten en andere peulvruchten, zaden en oliehoudende vruchten (noten, amandelen) nemen een belangrijke plaats in.

Les fruits, les légumes, le pain et autres produits céréaliers, la pomme de terre, les pois secs et autres fèves, les graines et les fruits oléagineux (noix, amandes. ) occupent une place importante.


Om ziekten als obesitas, diabetes type 2, bepaalde kankers, hoge bloeddruk, hoge cholesterol en hart- en vaataandoeningen te voorkomen, wil het NVGP het zout in onze voeding beperken. Daarnaast moeten we gezonde voedingsgewoonten aankweken: voldoende fruit en groenten eten (minstens 400 gram per dag), weinig rood vlees eten, kiezen voor vette vis zoals zalm en sardienen, veel zetmelen (volkorenbrood, aardappelen, rijst, …) en peulvruchten (linzen, bonen, erwten, …) eten, afwisseling brengen in plantaardige oliën (koolzaad, soja, olijf, …) en het gebruik van suikers en gesuikerde producten (gesuikerde dranken, snoep) beperken. Ten slotte ...[+++]

Dans le cadre de la prévention des maladies comme l’obésité, le diabète de type 2, certains cancers, l’hypertension, l’hypercholestérolémie et les maladies cardio-vasculaires, le PNNS recommande outre la réduction du sel dans notre alimentation, de veiller à avoir de bonnes habitudes alimentaires, à savoir de consommer suffisamment de fruits et de légumes (au moins 400 grammes par jour), de manger peu de viande rouge, de privilégier les poissons gras comme le saumon, les sardines, de manger beaucoup de féculents (pain complet, pomme de terre, riz…) et de légumineuses (lentilles, haricots, pois…), de varier les huiles végétales (colza, so ...[+++]


Niveau 1 grondstoffen Dit monsternameplan bevat analyseaantallen voor de groepen ‘schimmels’, ‘mycotoxines’ en ‘pesticiden’ voor een aantal grondstoffen zoals gerst, tarwe, maïs, haver, rogge, triticale, spelt en erwten.

Matières premières ‘niveau 1’ Ce plan d’échantillonnage donne des nombres d’analyses pour les groupes ‘moisissures’, ‘mycotoxines’ et ‘pesticides’ pour certaines matières premières comme l’orge, le froment, le maïs, l’avoine, le seigle, le triticale, l’épeautre et les pois.


Paprika, selderij, komkommer, bonen, aardappel, erwten Amaranthus, Aster, Dahlia

Poivron, céleri, concombre, haricots, pommes de terre, pois Amaranthus, Aster, Dahlia


- granen, eiwitrijke en oliehoudende gewassen worden opgeslagen bij een temperatuur van < 10°C en hebben een vochtgehalte van < 15,5 % voor tarwe, rogge, gerst, spelt en maïs, van < 15 % voor erwten en tuinbonen of van < 9 % voor koolzaad en lijnzaad om de vorming van mycotoxinen te vermijden.

température < à 10°C et ont un taux d’humidité < à 15,5 % pour le froment, le seigle, l’orge, l’épeautre, le maïs, < à 15 % pour les pois et les féveroles ou < 9 % pour les graines de colza et de lin afin de prévenir la formation de mycotoxines.


(*) De planten van groenten, bestemd voor opplant, van kruidachtige soorten (met name planten van Cichorium sp (witloof, cichorei), Daucus sp (wortelen), Petroselinum sp (peterselie), Phaseolus sp (bonen), Pisum (erwten), Raphanus sp (mierikswortel, radijs) alsmede van Spinacia L (spinazie),..) moeten verplicht worden vergezeld van een plantenpaspoort bij alle transacties tussen professionele producenten.

(*)Les plants de légumes d’espèces herbacées (notamment, les plants de Cichorium sp (chicons, chicorée), Daucus sp (carottes), Petroselinum sp (persil), Phaseolus sp (haricots), Pisum (pois), Raphanus sp (raifort, radis) ainsi que de Spinacia L (épinards), …) doivent obligatoirement être accompagnés d’un passeport phytosanitaire lors de toutes les transactions entre producteurs professionnels.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'erwten' ->

Date index: 2022-01-27
w