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Vertaling van "door de inrichting ter beschikking " (Nederlands → Frans) :

1) Het door de inrichting ter beschikking stellen van de rechthebbende van alle voor de AOT nodige materiaal, dit is:

l’AVD, c’est à dire a) Pour les bénéficiaires visés à l’article 3, C1 : soit un respirateur volumétrique prêt à


1) Het door de inrichting ter beschikking stellen van de rechthebbende van alle voor de AOT nodige madit is: teriaal,

l’AVD, c’est à dire : a) Un respirateur volumétrique prêt à l’emploi ou un respirateur barométrique prêt à


1) het door de inrichting ter beschikking stellen van de rechthebbende van alle nodige materiaal, dit is een gebruiksklaar apparaat uitgerust met de nodige zuiveringsfilters, de nodige neusmaskers, leidingen en toebehoren voor het vasthechten.

1) la mise à la disposition du bénéficiaire par l’établissement de tout le matériel nécessaire, c’est-àdire un appareil prêt à l’emploi équipé des filtres d’épuration nécessaires, des masques nasaux nécessaires, des conduits et des accessoires de fixation.


De exploitant van een levensmiddelenbedrijf is ertoe gehouden de keurings- en de controlewerkzaamheden te vergemakkelijken, inzonderheid door alle door de officiële dierenarts nuttig geachte handelingen te verrichten, diens instructies inzake merken en onbruikbaarmaking op te volgen, hem de nodige ingerichte ruimte met het oog op efficiënte keuring ter beschikking te stellen evenals de nodige hulp te bieden en het gebruik van de communicatiemiddelen van de inrichting ter besch ...[+++]

L’exploitant du secteur alimentaire est tenu de faciliter les opérations d’expertise et de contrôle, notamment d’effectuer toute manipulation jugée utile par l’expert, de suivre toutes les instructions de celui-ci relatives au marquage ou à la dénaturation, de mettre à sa disposition l’espace équipé et suffisant permettant l’expertise efficace et de lui procurer l’aide nécessaire et de mettre à sa disposition l’utilisation des moyens de communication de l’établissement.


21. De exploitant vergemakkelijkt de keurings- en controlewerkzaamheden, verricht alle door de keurder gevraagde handelingen, volgt alle instructies inzake merken en onbruikbaar maken, stelt de keurder de nodige ingerichte ruimte met het oog op efficiënte keuring ter beschikking en biedt hem de nodige hulp en stelt hem het gebruik van de communicatiemiddelen van de inrichting ter beschikking.

21. L'exploitant facilite les opérations d'expertise et de contrôle, effectue toutes les manipulations exigées par l'expert, suit toutes les instructions relatives au marquage et à la dénaturation, met à la disposition de celui-ci l'espace équipé et suffisant permettant une expertise efficace et lui procure l'aide nécessaire et met à sa disposition l'utilisation des moyens de communication de l'établissement.


39. De exploitant vergemakkelijkt de keurings- en controlewerkzaamheden, verricht alle door de keurder vereiste handelingen, volgt alle instructies op inzake merken en onbruikbaar maken, stelt hem de nodige ingerichte en voldoende grote ruimte ter beschikking met het oog op een efficiënte keuring, biedt hem de nodige hulp en laat hem de communicatiemiddelen van de inrichting gebruiken

39. L'exploitant facilite les opérations d'expertise et de contrôle, effectue toutes les manipulations exigées par l'expert, suit toutes les instructions relatives au marquage et à la dénaturation, met à la disposition de celui-ci l'espace équipé et suffisant permettant une expertise efficace et lui procure l'aide nécessaire et met à sa disposition l'utilisation des moyens de communication de l'établissement.


Vergaderingen, commissies Overleg georganiseerd door de Mestbank met de sector van mestverwerkers over de vervanging van VO1774/2002: 1 e overleg op basis van het ter beschikking gestelde voorstel van medebeslissingstekst 2 e overleg op basis van de ter beschikking gestelde draft van de comitologietekst

Réunions, commissions Concertation organisée par Mestbank avec le secteur des transformateurs de lisier à propos du remplacement du Règl.1774/2002 : 1 ère concertation sur base de la proposition de texte codécisionnel mis à disposition. 2 e concertation sur base du projet de texte de comitologie mis à disposition


A) Memorandum van de sectoren aan de nieuwe regering; B) Bemerkingen FENAVIAN bij het voorstel tot wijziging van het KB 22 december 2005 bepaling frequenties inspecties ( zie punt 6); C) Ter beschikking stellen van het type formulier van toepassing in het kader van de verplichte affichering ( Ho.Re.Ca Wallonie); D) Update exportproblemen Rusland; E) Praktijktest bood-on-web; F) Vergelijkende studie van de kost audit uitgevoerd door een OCI of door het ...[+++]

A) Mémorandum des secteurs au nouveau gouvernement ; B) Remarques de FENAVIAN concernant la proposition de modification de l’AR du 22 décembre 2005 fixant la fréquence des inspections (voir point 6) ; C) La mise à disposition du modèle de formulaire applicable dans le cadre de l’affichage obligatoire (Ho.Re.Ca Wallonie) ; D) Actualisation problèmes à l’exportation vers la Russie ; E) Test en pratique de bood-on-web ; F) Etude comparative du coût de l’audit effectué par un OCI ou par l’AFSCA.


3. De leverancier van het bevroren levensmiddel kiest vrij de passende vorm waarin de informatie moet worden verstrekt, zolang de in lid 2 verlangde informatie duidelijk en ondubbelzinnig ter beschikking gesteld wordt van en kan worden opgezocht door de exploitant van het levensmiddelenbedrijf waaraan het levensmiddel wordt geleverd.]

3. La forme appropriée sous laquelle les informations doivent être fournies relève du choix du fournisseur de la denrée alimentaire congelée, du moment que les informations demandées au paragraphe 2 sont disponibles de manière claire et non équivoque et accessibles pour l’exploitant du secteur alimentaire auquel la denrée alimentaire est fournie.]


De nodige middelen daartoe worden eveneens door de exploitant ter beschikking gesteld.

Les moyens nécessaires à cet effet sont également mis à disposition par l’exploitant.




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Date index: 2023-08-23
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