Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Verhitten tot in de kern voor consumptie” verkopen?

Vertaling van "dit verhitten " (Nederlands → Frans) :

Onverwerkte producten kunnen als “rauwe producten” worden ingedeeld, d.w.z. dat ze geen verwerking (d.w.z. een handeling die het oorspronkelijke product ingrijpend wijzigt, onder meer door middel van verhitten, roken, zouten, rijpen, drogen, marineren, extraheren of extruderen, of een combinatie van dergelijke behandelingen) hebben ondergaan.

Les produits non transformés peuvent être classés comme «produits bruts», ce qui signifient qu’ils n’ont subi aucun processus de transformation (on entend par là toutes les actions, dont la cuisson, le fumage, le séchage, l’affinage, l’utilisation de marinade, l’extraction, l’extrusion ou toute combinaison de ces processus, qui modifient substantiellement le produit initial).


7.9. Behandelde magen, blazen en darmen: magen, blazen en darmen die, nadat zij zijn gereinigd, een behandeling hebben ondergaan (b.v. zouten, verhitten, drogen).

7.9. «estomacs, vessies et boyaux traités»: les estomacs, vessies et boyaux ayant été soumis, après avoir été obtenus et nettoyés, à un traitement tel que le salage, le chauffage ou le séchage;


verhitten tot in de kern voor consumptie” verkopen?

d’étiquetage « Bien cuire avant consommation »?


Verwerkte producten worden verkregen door rauwe producten te verhitten, te roken, te zouten, te laten rijpen, te drogen, te marineren enz. Het oorspronkelijke product moet door dit proces wezenlijk worden gewijzigd.

Les produits transformés sont obtenus lorsque le produit brut est par exemple cuit, fumé, séché, affiné, mariné, etc. Ce processus doit conduire à une altération substantielle du produit initial.


Het voorbeeld van 10 minuten verhitten bij 70 tot 72°C in de kern komt overeen met een pasteurisatiewaarde (P 0 ) groter of gelijk aan 10 hetgeen ruim voldoende is voor het afdoden van alle niet sporevormende pathogenen (= voedselveiligheid).

L’exemple de 10 minutes de chauffe à une température à cœur de 70 à 72°C correspond à une valeur de pasteurisation (P 0 ) supérieure ou égale à 10, ce qui est largement suffisant pour entraîner la destruction des pathogènes non sporulants (= sécurité alimentaire).


Het is echter bekend dat een P 0 van ongeveer 40 (i.e. equivalent van 40 minuten verhitten op 70°C in de kern) in de praktijk aanbevolen wordt om voldoende houdbaarheid te bekomen.

Il est cependant admis qu’une P 0 d’environ 40 (i.e. équivalent à 40 minutes de chauffe à une température à cœur de 70°C) est recommandée dans la pratique pour obtenir une durée de conservation suffisante.


Mogelijke problemen zijn: het onvoldoende geïsoleerd zijn van de leidingen (seizoenseffecten) en het te dicht bij elkaar liggen van het warmwater- en het koudwatercircuit, een grote afstand tussen de plaats van het verhitten en het tappunt, een onvoldoende capaciteit van de boiler of opslagtank, of een onvoldoende rondpompdebiet bij circulerende circuits.

Les problèmes potentiels sont les suivants : une isolation insuffisante des conduites (effets de saison) et une proximité trop importante entre les circuits d'eau chaude et d'eau froide, une grande distance entre le lieu de chauffage et la prise d’eau, une capacité insuffisante du chauffe-eau ou du réservoir, ou un débit de circulation insuffisant dans le cas de circuits à circulation.




Wanneer voedingsmiddelen bij het drogen of verhitten rechtstreeks in contact komen met verbrandingsproducten zoals rook, kunnen Polycyclische Aromatische Koolwaterstoffen of PAK’s worden gevormd.

Des hydrocarbures aromatiques polycycliques ou HAP peuvent se former lorsque les denrées alimentaires, au moment où elles sèchent ou cuisent, entrent directement en contact avec des produits de combustion tels que les fumées.


Interpretatie: gehakt vlees, vleesbereidingen en vleesproducten van alle diersoorten (behalve pluimvee) verpakt voor de eindverbruiker en bestemd om na verhitting te worden gegeten mogen slechts voor verkoop worden aangeboden mits door middel van een adequate etikettering worden verstrekt: “Goed verhitten tot in de kern voor consumptie” is duidelijk op de verpakking van deze producten aangebracht ter informatie van de consument.

Interprétation : la viande hachée, les préparations de viande et les produits de viande de toute espèce animale (excepté volaille) conditionnés pour le consommateur final et destinés à être consommés cuites ne peuvent être proposés à la vente que si un étiquetage approprié indiquant « Bien cuire à coeur avant consommation » apparaît clairement sur l’emballage à titre d’information pour le consommateur.




Anderen hebben gezocht naar : middel van verhitten     verhitten     producten te verhitten     alle     minuten verhitten     te dicht     schakelt allergenen     drogen of verhitten     worden aangeboden mits     goed verhitten     dit verhitten     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'dit verhitten' ->

Date index: 2022-08-21
w