Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "diepvriesproducten aardappelen groenten " (Nederlands → Frans) :

- In verband met diepvriesproducten (aardappelen, groenten, specerijen en fruit) staat bij de processtap ‘voorwassen, ontstenen en ontzanden’ (p8-47) vermeld : Voor sommige AGF-producten, zoals knolgewassen (vb. schorseneren, wortelen,…) en aardappelen kan ook niet-drinkbaar water gebruikt worden voor de eerste productiestappen indien een gevarenanalyse aangetoond heeft dat dit de voedselveiligheid van de producten niet in gevaar brengt.

- Concernant les produits surgelés (pommes de terre, légumes, épices et fruits), il est mentionné au niveau de l’étape du processus ‘voorwassen, ontstenen en ontzanden’ (p8-47) : Voor sommige AGF-producten, zoals knolgewassen (vb. schorseneren, wortelen,…) en aardappelen kan ook niet-drinkbaar water gebruikt worden voor de eerste productiestappen indien een gevaren-analyse aangetoond heeft dat dit de voedselveiligheid van de producten niet in gevaar brengt.


- Wat diepvriesproducten (aardappelen, groenten, specerijen en fruit) en, meer in het bijzonder groenten die nog geblancheerd moeten worden, betreft, staat bij de processtap ‘wassen’ (p8-54) het volgende vermeld : KANS = 3 : indien er nietdrinkbaar water (bv. recyclagewater) wordt gebruikt, dient het verhittingsproces gevalideerd te worden naar de afdoding toe van fecale pathogenen zoals Salmonella en E. coli.

- Concernant les produits surgelés (pommes de terre, légumes, épices et fruits) et plus particulièrement les légumes qui doivent encore être blanchis, il est mentionné au niveau de l’étape du processus ‘wassen’ (p8-54) : KANS = 3 : indien er niet-drinkbaar water (bv. recyclagewater) wordt gebruikt, dient het verhittingsproces gevalideerd te worden naar de afdoding toe van fecale pathogenen zoals Salmonella en E. coli.


1. de productie van diepvriesproducten aardappelen / groenten / kruiden / fruit;

1. la production de produits surgelés à base de pomme de terre / légumes / épices /


2.5. Deel VIII. HACCP – Module diepvriesproducten aardappelen / groenten / kruiden / fruit

2.5. Partie VIII. HACCP – Module produits surgelés à base de pomme de terre / légumes / épices / fruits


- In verband met diepvriesproducten (aardappelen, groenten, specerijen en fruit) staat bij de processtap ‘blancheren’ (p8-56) vermeld : Volgens deel 5.8 dient vanaf hier water van drinkwaterkwaliteit te worden gebruikt.

- Concernant les produits surgelés (pommes de terre, légumes, épices et fruits), il est mentionné au niveau de l’étape du processus ‘blancheren’ (p8-56) : Volgens deel 5.8 dient vanaf hier water van drinkwaterkwaliteit te worden gebruikt.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'diepvriesproducten aardappelen groenten' ->

Date index: 2025-04-09
w