Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bacillus cereus
Bacillus cereus 3 Een waarde 3 i.p.v. 2 toekennen.
Infectie door bacillus cereus
Voedselvergiftiging door Bacillus cereus

Vertaling van "bacillus cereus – richtwaarde " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
‣ Indien uit de typering blijkt dat het niet om een toxinogene stam gaat, moet het bewarend beslag van het lot opgeheven worden. o Bacillus cereus – richtwaarde: wanneer het analyseresultaat 10 5 kve/g

‣ Si d’après le typage il ne s’agit pas d’une souche toxinogène, la saisie conservatoire du lot doit être levée.


Een eerste studie betreft de problematiek van Bacillus cereus in de voedingsmiddelen (HGR 8316 “Risk profile of the Bacillus cereus group implicated in food poisoning”).

Un premier ouvrage relatif à la problématique de Bacillus cereus dans les denrées alimentaires (CSS 8316 « Risk profile of the Bacillus cereus group implicated in food poisoning »).


Risicoprofiel voor Bacillus cereus Groep in voedseltoxi- infecties: situatie in België en aanbevelingen (HGR 8316) De Hoge Gezondheidsraad heeft een rapport opgemaakt, waarin hij het risicoprofiel van Bacillus spp. bestudeert en een aantal aanbevelingen formuleert om het meest geschikte beschermingsniveau t.o.v. deze kiem te bepalen.

Profil de risque pour le Groupe Bacillus cereus dans les toxi-infections d’origine alimentaire: situation en Belgique et recommandations (CSS 8316) Le CSS a élaboré un rapport dans lequel il dresse le profil de risque de Bacillus spp et formule une série de recommandations visant à définir le niveau de protection des consommateurs le plus adéquat par rapport à ce germe.


Bij het generieke HACCP-plan voor biscuiterie wordt aangeraden in de processtap deegbereiding, toe te voegen welke tijd/temperatuur combinaties aanvaardbaar zijn in het kader van de beheersing van het potentieel gevaar ‘uitgroei van Bacillus cereus of Staphylococcus aureus met mogelijke vorming van hitteresistente toxines’.

Pour le plan HACCP générique pour la biscuiterie, il est conseillé d'ajouter dans l'étape du processus 'préparation de la pâte' quelles combinaisons durée/température sont acceptables dans le cadre de la maîtrise du danger potentiel 'développement de Bacillus cereus ou de Staphylococcus aureus avec formation possible de toxines thermorésistantes'.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Bovendien zijn carcinogeniteit en/of genotoxiciteit, of de aan- of afwezigheid van een kiem niet het enige criteria om een waarde toe te kennen (bv. Listeria monocytogenes > 100 per gram product bij de uiterste bewaardatum, en > 10 5 per gram product voor voedselintoxicanten zoals Bacillus cereus, Staphylococcus aureus).

De plus, le caractère carcinogène et/ou génotoxique, ou la présence ou l'absence d'un germe ne sont pas les seuls critères pour attribuer une valeur (par ex. Listeria monocytogenes > 100 par gramme de produit à la date limite de conservation, et > 10 5 par gramme de produit pour les agents toxinogènes des aliments tels que Bacillus cereus, Staphylococcus aureus).


Er wordt aangeraden ook Bacillus cereus op te nemen in de microbiële groep.

Il est conseillé d’inclure également Bacillus cereus dans le groupe microbiologique.


Risico-profiel voor Bacillus cereus Groep in voedsel toxi-infecties: situatie in België en aanbevelingen (HGR 8316)

Profil de risque pour le Groupe Bacillus cereus dans les toxi-infections d’origine alimentaire: situation en Belgique et recommandations (CSS 8316)


Bacillus cereus 3 Een waarde 3 i.p.v. 2 toekennen.

Bacillus cereus 3 Attribuer une valeur 3 au lieu de.


Voor Bacillus cereus en Staphylococcus geldt deze waarde op voorwaarde dat ze in een concentratie aanwezig zijn die toxisch is nl. > 10 5 /g.

Pour Bacillus cereus et Staphylococcus, cette valeur vaut à la condition qu’ils soient présents à une concentration toxique, c.-à-d. > à 10 5 /g.


Aan voedselintoxicanten (Bacillus cereus, Staphylococcus aureus en Clostridium

Aux agents toxinogènes des aliments (Bacillus cereus, Staphylococcus aureus et




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'bacillus cereus – richtwaarde' ->

Date index: 2023-05-13
w