Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aanval door persoon
Aanval door steken
Aanval door vergiftiging door drugs of medicijnen
Aanval door vergiftiging door gas of damp
Aanval door vriend
Aanval door wurging
Geraakt door door motor aangedreven sneeuwvoertuig
Meegesleurd door door motor aangedreven sneeuwvoertuig
Of vrijwel uitsluitend
Ongeval veroorzaakt door kleren in brand door aansteker

Vertaling van "aroma’s die door " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
ongeval veroorzaakt door kleren in brand door aansteker

accident causé par des vêtements en feu d'un briquet


aanval door vergiftiging door gas of damp

agression par empoisonnement par du gaz ou de la vapeur


aanval door vergiftiging door niet-farmaceutische stoffen

agression par empoisonnement par des substances non pharmaceutiques


meegesleurd door door motor aangedreven sneeuwvoertuig

traîné par un véhicule à neige motorisé


aanval door vergiftiging door drugs of medicijnen

agression par empoisonnement par des drogues ou des médicaments










IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Indien de verkoopbenaming van het aroma een verwijzing naar een voedingsmiddel of een uitgangsmateriaal voor de bereiding van aroma's bevat, mag de term " natuurlijk" of elke andere uitdrukking die in wezen dezelfde betekenis heeft alleen worden gebruikt wanneer de aromatiserende component is geïsoleerd door geschikte fysische dan wel enzymatische of microbiologische procédés of door traditionele voedingsmiddelenbereidingswijzen, uitsluitend [of vrijwel uitsluitend] uitgaande van het betrokke ...[+++]

Si la dénomination de vente de l'arôme contient une référence à une denrée alimentaire ou à une source d'arômes, le terme " naturel " ou toute autre expression ayant une signification sensiblement équivalente ne peut être utilisé que si la partie aromatisante a été isolée par des procédés physiques appropriés ou des procédés enzymatiques ou microbiologiques ou des procédés traditionnels de préparations de denrées alimentaires uniquement [ou presque uniquement] à partir de la denrée alimentaire ou de la source d'arômes concernée.


via een thermisch procedé verkregen aroma’s die door verhitting van geheel of gedeeltelijke andere uitgangsmaterialen dan levensmiddelen* zijn ontstaan en/of die niet voldoen aan de productievoorwaarden voor via een thermisch procedé verkregen aroma’s en/of aan de in de verordening vermelde maximumgehalten aan bepaalde ongewenste stoffen;

Arômes obtenus par traitement thermique qui sont produits en chauffant partiellement ou entièrement des matériaux de base autres que des denrées alimentaires*, et/ou qui ne respectent pas les conditions de production pour les arômes obtenus par traitement thermique et/ou les teneurs maximales en certaines substances indésirables fixées dans le règlement;


Vervang de rietsuikersiroop en het vanille-aroma door vanillesiroop

Remplacez le sirop de sucre de canne et l'arôme de vanille par du sirop de vanille.


Vervang de suikersiroop en het vanille-aroma door vanillesiro

Remplacez le sirop de sucre et l'arôme de vanille par du sirop de vanille


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De tabletten zijn voorzien van een aroma en studies (in gezonde Beagles) hebben aangetoond dat het aannemelijk is dat ze vrijwillig worden opgenomen door de meeste honden.

Les comprimés sont aromatisés et les études (chez des chiens Beagle en bonne santé) montrent que la plupart des chiens les prennent facilement de leur plein gré.


Bovendien ondergaan tal van voedingsmiddelen technologische verwerkingen om verschillende redenen: verbetering van kwaliteit, smaak en aroma en verlenging van de bewaarduur door micro-organismen en toxines te inactiveren.

En outre, beaucoup d’aliments subissent des transformations technologiques pour diverses raisons : améliorer la qualité, le goût et la flaveur et prolonger la durée de conservation en inactivant des microorganismes et des toxines.


Ook de reservoirs met aromatische oplossingen kunnen belangrijke kweekbodems zijn voor bacteriën en schimmels bij onvoldoende frequente of inadequate reiniging en ontsmetting Bij gebruik van olieachtige aroma’s waar de zuurstof doorheen geleid wordt, kunnen oliepartikels door de klant ingeademd worden; dit kan leiden tot een ernstige vorm van longaantasting (lipoidpneumonie).

De même, les réservoirs contenant les solutions aromatiques peuvent constituer d’importants milieux de culture pour les bactéries et les moisissures et/ou champignons en cas de nettoyage et de désinfection trop peu fréquents ou inadéquats. Si l’oxygène traverse des arômes huileux, le client peut inhaler des particules huileuses, ce qui peut entraîner une forme sévère d’atteinte pulmonaire (pneumonie lipoïde).


De Verordeningen inzake levensmiddelenadditieven en aroma’s die eind 2008 verschenen in het Publicatieblad, voorzien een GGO-beoordeling gevolgd door een additief- of aromabeoordeling (zie respectievelijk artikel 13 van Verordening 1333/2008 8a en artikel 12 van Verordening 1334/2008 8b ).

Les Règlements sur les additifs et les arômes, publiés fin 2008 dans le Journal officiel, prévoient une évaluation des OGM suivie par une évaluation des additifs ou des arômes (cf. article 13 du Règlement 1333/2008 8a et article 12 du Règlement 1334/2008 8b ).


4 Verordening (EG) nr. 50/2000 van de Commissie van 10 januari 2000 inzake de etikettering van voedingsmiddelen en voedselingrediënten die genetisch gemodificeerde of met genetisch gemodificeerde organismen geproduceerde additieven en aroma's bevatten (Publicatieblad Nr. L 006 van 11/01/2000 blz. 0015 – 0017) [Ingetrokken door Verordening 1829/2003]

4 Règlement (CE) nº 50/2000 de la Commission, du 10 janvier 2000, concernant l'étiquetage des denrées et ingrédients alimentaires contenant des additifs et arômes génétiquement modifiés ou produits à partir d'organismes génétiquement modifiés (Journal officiel n° L 006 du 11/01/2000 p. 0015 – 0017).


- Koninklijk Besluit van 24 januari 1990 betreffende aroma’s voor gebruik in voedingsmiddelen (.PDF), gewijzigd door het KB van 9 mei 2012 (.PDF) - Geconsolideerde versie van het Koninklijk Besluit van 24 januari 1990 (.PDF, 21/06/2012)

- Arrêté royal du 24 janvier 1990 relatif aux arômes destinés à être utilisés dans les denrées alimentaires (.PDF), modifié par l’arrêté royal de 9 mai 2012 (/PDF) - Version consolidée de l’arrêté royal du 24 janvier 1990 (.PDF, 21/06/2012)




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'aroma’s die door' ->

Date index: 2023-07-15
w