Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
CIP - critical illness polyneuropathie
HACCP Hazard Analysis and Critical Control Point

Traduction de «al critical » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Onderdeel 5 : Voedselveiligheid : Hazard Analysis and Critical Control Points-plan (HACCP-plan) De gids bevat goed uitgewerkte voorbeelden van HACCP-plannen gebaseerd op een afgeleide van het 12-stappen-plan volgens de Codex Alimentarius.

Partie 5 : Sécurité alimentaire : plan 'Hazard Analysis and Critical Control Points' (plan HACCP) Le guide contient des exemples bien élaborés de plans HACCP basés sur une dérivée du plan en 12 étapes selon le Codex Alimentarius.


§ 2. Voor de veiligheid van levensmiddelen moet het autocontrolesysteem gebaseerd zijn op de volgende principes van het “Hazard analysis and critical control points-systeem” (HACCP-systeem): 1° het identificeren van elk gevaar dat voorkomen, geëlimineerd of tot een aanvaardbaar niveau gereduceerd moet worden; 2° het identificeren van de kritische controlepunten in het stadium of de stadia waarin controle essentieel is om een gevaar te voorkomen of te elimineren dan wel tot een aanvaardbaar niveau te reduceren; 3° het vaststellen van kritische grenswaarden voor de kritische controlepunten teneinde te kunnen bepalen wat al dan niet aanv ...[+++]

§ 2. Pour la sécurité des denrées alimentaires le système d'autocontrôle doit être basé sur les principes suivants du système de " Hazard analysis and critical control points" (système HACCP) : 1° l'identification de tout danger qu'il y a lieu d'éviter, d'éliminer ou de ramener à un


(VO 183/2005 Artikel 6) De exploitanten van de diervoedersector moeten beschikken over een systeem van gevarenanalyse en beheersing van de kritische punten (Hazard analysis and critical control points) (HACCP)

(RE 183/2005 Article 6) Les exploitants du secteur de l’alimentation animale doivent mettre en place un système d'analyse des risques et de maîtrise des points critiques (HACCP)


HACCP : Hazard Analysis and Critical Control Point

HACCP : Hazard analysis and critical control point system


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
a) Hazard Analysis Critical Control Point-plan (HACCP-plan) m.b.t. de productie van consumptie-ijs De gids bevat een degelijk voorbeeld van een HACCP-plan voor de productie van consumptie-ijs op basis van de 12 basisprincipes volgens de Codex Alimentarius.

a) Plan Hazard Analysis Critical Control Point (plan HACCP) relatif à la production de glace de consommation Le guide contient un bon exemple de plan HACCP pour la production de glace de consommation sur base des 12 principes fondamentaux suivant le Codex Alimentarius.


2.4. Deel VII. Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)

2.4. Partie VII. Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)


Tsai CC, Emau P, Follis KE, Beck TW, Benveniste RE, Bischofberger N, et al. Effectiveness of postinoculation (R)-9-(2-phosphonylmethoxypropyl) adenine treatment for prevention of persistent simian immunodeficiency virus SIVmne infection depends critically on timing of initiation and duration of treatment. J Virol 1998; 72(5):4265-73.

Tsai CC, Emau P, Follis KE, Beck TW, Benveniste RE, Bischofberger N, et al. Effectiveness of postinoculation (R)-9-(2-phosphonylmethoxypropyl) adenine treatment for prevention of persistent


HACCP = “Hazard Analysis - Critical Control Point” ofwel Gevarenanalyse – Kritische controlepunten.

HACCP = « Hazard Analysis - Critical Control Point » ou Analyse des dangers - Points critiques de contrôle pour leur maîtrise.


In the context of the National Cancer Plan and the FAMHP spearhead policy a scientific subgroup for oncology should be established within the CTTF in order to discuss critical aspects of clinical oncology research in adults and children at an advanced scientific level.

In the context of the National Cancer Plan and the FAMHP spearhead policy a scientific subgroup for oncology should be established within the CTTF in order to discuss critical aspects of clinical oncology research in adults and children at an advanced scientific level.


- noties van de hygiëneprincipes met betrekking tot de bedrijven (GHP (Good Hygienic Practices) en HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)): aspecten die samenhangen met de taken van de bedrijfsassistent;

- notions des principes d’hygiène au niveau de l’entreprise (GHP (Good Hygienic Practices) et HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)) : aspects qui ont une relation avec les tâches d’assistant




D'autres ont cherché : cip critical illness polyneuropathie     al critical     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'al critical' ->

Date index: 2021-09-19
w