Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "afdoding " (Nederlands → Frans) :

SciCom : Onvoldoende warmtebehandeling wordt enkel aangehaald bij het probleem onvoldoende afdoding pathogenen.

SciCom : Le traitement thermique insuffisant n'est cité que pour le problème de la destruction insuffisante des pathogènes.


- In de processtap ‘aanmaak van de melkoplossing’ (bijlage XXIV) moet de afdoding van pathogenen als een CCP ingeschat worden, in het bijzonder indien de melkoplossing zal gebruikt worden voor margarines met een verlaagd vetgehalte.

- Dans l'étape du processus 'production de la solution laitière (annexe XXIV), la destruction des agents pathogènes doit être évaluée comme un PCC, surtout si la solution laitière est destinée à être utilisée pour des margarines à teneur réduite en graisse.


Bovendien, moet, zoals vermeld in punt 5.8.3-a, 9 de punt, 3), dit verhitten gevalideerd zijn op de afdoding van in niet-drinkbaar water aanwezige fecale pathogenen.

En outre, comme mentionné au point 5.8.3-a, 9 ème tiret, 3), cette cuisson doit être validée quant à la suppression des pathogènes fécaux éventuellement présents dans l’eau non potable.


- Wat diepvriesproducten (aardappelen, groenten, specerijen en fruit) en, meer in het bijzonder groenten die nog geblancheerd moeten worden, betreft, staat bij de processtap ‘wassen’ (p8-54) het volgende vermeld : KANS = 3 : indien er nietdrinkbaar water (bv. recyclagewater) wordt gebruikt, dient het verhittingsproces gevalideerd te worden naar de afdoding toe van fecale pathogenen zoals Salmonella en E. coli.

- Concernant les produits surgelés (pommes de terre, légumes, épices et fruits) et plus particulièrement les légumes qui doivent encore être blanchis, il est mentionné au niveau de l’étape du processus ‘wassen’ (p8-54) : KANS = 3 : indien er niet-drinkbaar water (bv. recyclagewater) wordt gebruikt, dient het verhittingsproces gevalideerd te worden naar de afdoding toe van fecale pathogenen zoals Salmonella en E. coli.


In de levensmiddelenindustrie steunt de veiligheid met betrekking tot Clostridium botulinum op de afdoding van sporen door hittebehandeling (sterilisatie), en op het afremmen van kieming en groei van de sporen van Clostridium botulinum, door toepassen van subminimale interne en/of externe groeiomstandigheden.

Dans l’industrie alimentaire, la sécurité concernant Clostridium botulinum s’appuie sur la destruction des spores par la chaleur (stérilisation), et sur l’inhibition de la germination et de la croissance des spores de Clostridium botulinum par le maintien de conditions de croissance internes et/ou externes sub-minimales.


Op die manier kan men, met behulp van wiskundige modellen, de microbiële afdoding die verkregen wordt op de verschillende plaatsen in de oven kwantitatief inschatten.

De cette manière, il est possible d’évaluer quantitativement, à l’aide de modèles mathématiques, la destruction microbienne obtenue aux différents endroits dans le four.




Anderen hebben gezocht naar : probleem onvoldoende afdoding     afdoding     microbiële afdoding     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'afdoding' ->

Date index: 2023-05-21
w