Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
C) Onmiddellijk na de productie
Moeten gehakt vlees en vleesbereidingen

Vertaling van "Moeten gehakt vlees en vleesbereidingen " (Nederlands → Frans) :

c) Onmiddellijk na de productie [moeten gehakt vlees en vleesbereidingen] van een onmiddellijke verpakking en/of een verpakking worden voorzien,

immédiatement après la production, les viandes hachées et les préparations de viandes doivent être conditionnées et/ou emballées,


c) onmiddellijk na de productie moeten gehakt vlees en vleesbereidingen van een

c) immédiatement après la production, les viandes hachées et les préparations de


vleesbereidingen van een onmiddellijke verpakking en/of een verpakking worden voorzien en gekoeld worden tot een inwendige temperatuur van ten hoogste 2 °C voor gehakt vlees en 4 °C voor vleesbereidingen of ingevroren worden tot een inwendige temperatuur van ten hoogste - 18 °C. Deze temperaturen moeten tijdens de opslag en het vervoer worden aangehouden, d) gehakt vlees en vleesbereidingen mogen na ontdooien ...[+++]

préparations de viandes doivent être conditionnées et/ou emballées et doivent, ensuite, être refroidies à une température à cœur ne dépassant pas 2 °C pour les viandes hachées et 4 °C pour les préparations de viandes ou congelées à une température à cœur ne dépassant pas - 18 °C. Ces conditions de température doivent être maintenues durant le stockage et le transport, d) les viandes hachées et préparations de viandes ne peuvent être


Gehakt vlees en vleesbereidingen die bestemd zijn voor de productie van vleesproducten behoeven evenwel niet te voldoen aan de andere voorschriften die normaal van toepassing zijn op gehakt vlees en vleesbereidingen, b) de volgende elementen mogen niet gebruikt worden bij de

Toutefois, les viandes hachées et les préparations de viandes utilisées pour les produits à base de viande ne sont pas soumises aux autres exigences qui sont normalement appliquées aux viandes hachées et aux préparations de viandes, b) les éléments suivants ne peuvent pas être utilisés dans la


- Salmonella spp. in aanmerking zou moeten worden genomen als een potentieel gevaar voor gehakt vlees en vleesbereidingen (vooral voor vlees van varkens en vlees waarvoor een gevaar voor kruisbesmetting met gevogelte bestaat).

- Salmonella spp. devrait être retenu comme danger potentiel pour la viande hachée et les préparations de viande (surtout pour les viandes de porcs et les viandes où il y a un risque de contamination croisée avec de la volaille).


- Escherichia coli O 157:H7 in aanmerking zou moeten worden genomen als een potentieel gevaar voor gehakt vlees en vleesbereidingen afkomstig van runderen, zeker als het gaat om producten die bestemd zijn om rauw te worden gegeten.

- Escherichia coli O157:H7 devrait être retenu comme danger potentiel pour la viande hachée et les préparations de viande d’origine bovine, certainement s’il s’agit de produits destinés à être consommés crus.


Interpretatie : de exploitanten van de levensmiddelensector die gehakt vlees en vleesbereidingen vervaardigen moeten erop toezien dat voldaan wordt aan de volgende voorschriften:

Interprétation : les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des viandes hachées et des préparations de viandes doivent veiller au respect des exigences suivantes :


gehakt vlees en vleesbereidingen (vb. kotelet): + 4°C

les viandes hachées et les préparations de viandes (p.ex. côtelettes): + 4°C




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Moeten gehakt vlees en vleesbereidingen' ->

Date index: 2024-08-26
w