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Custard met halfvolle melk
Custard met magere melk
Custard met volle melk
Gelatinepudding met volle melk
Gezoete gecondenseerde volle melk
Instant dessertpoeder gemaakt met volle melk
Instant-aardappelpuree met volle melk
Pap met volle melk
Volle melk
Volle melk verrijkt met calcium

Vertaling van "Custard met volle melk " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


















instant dessertpoeder gemaakt met volle melk

poudre à dessert instantané à base de lait entier
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Het Wetenschappelijk Comité stelt voor de gids enkel te beperken tot de productie van rauwe volle melk.

Le Comité scientifique propose de limiter le guide à la production de lait cru entier.


Doe de kersensiroop, de suikersiroop, het vanille-aroma, de volle melk, de slagroom en het vanilleroomijs in een mengkom en mix met een staafmixer tot een gladde shake.

Mettez le sirop de cerise, le sirop de sucre, l'arôme de vanille, le lait entier, la crème fraîche et la glace vanille dans un bol et mixez jusqu'à obtention d'un milk-shake onctueux.


2 rijpe bananen 600 ml volle melk 80 ml ongeklopte slagroom (40 % vet) 4 bolletjes karamelijs 2 eetlepels kristalsuiker 2 eetlepels citroensap

2 bananes mûres 600 ml de lait entier 80 ml de crème à fouetter (40% de matière grasse) 4 petites boules de glace au caramel 2 cuillers à soupe de sucre cristallisé 2 cuillers à soupe de jus de citron


Doe de banaan samen met de volle melk, de slagroom, het karamelijs, de suiker en het citroensap in een mengkom en mix met een staafmixer tot de milkshake glad is.

Mettez la banane, le lait entier, la crème à fouetter, la glace au caramel, le sucre et le jus de citron dans un bol et mixez le tout jusqu'à obtention d'un milk-shake onctueux.


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120 ml kersensiroop 60 ml suikersiroop enkele druppels vanille-aroma 400 ml volle melk 100 ml ongeklopte slagroom (40 % vet) 8 bolletjes vanilleroomijs

120 ml de sirop de cerise 60 ml de sirop de sucre quelques gouttes d'arôme de vanille 400 ml de lait entier 100 ml de crème à fouetter (40% de matière grasse) 8 petites boules de glace vanille


Vitamine A is in de vorm van retinol aanwezig in producten van dierlijke oorsprong (zoals in lever van jonge dieren, visleveroliën zoals levertraan, eigeel, volle melk, zuivelproducten en boter) en als provitamine A (bv.

La vitamine A sous forme de rétinol se trouve dans les produits d’origine animale (comme le foie de jeunes animaux, le jaune d’œuf, le lait entier, les produits laitiers et le beurre, les huiles de foie de poissons comme l’huile de foie de morue).


Vitamine A komt hoofdzakelijk voor in producten van dierlijke oorsprong: lever van jonge dieren (per 100 g: kalf of vaars: 10.000 µg RE, lam 23.500 µg RE, pluimvee 12.000 µg RE), visleveroliën zoals levertraan (20.000 µg RE per 100 g), eigeel (570 µg RE /100 g), volle melk (39 µg/100 ml), zuivelproducten en boter (708 µg/100 g).

La vitamine A se trouve essentiellement dans les produits d’origine animale: le foie de jeunes animaux (par 100 g: veau ou génisse: 10.000 µg ER, agneau 23.500 µg ER, volaille 12.000 µg ER), les huiles de foie de poissons tels que l’huile de foie de morue (20.000 µg ER par 100 g), le jaune d’œuf (570 µg ER/100 g), le lait entier (39 µg/100 ml), les produits laitiers et le beurre (708 µg/100 g).


De D-waarde (de decimale reductietijd (reductie van 1 log) van de microorganismen bij een bepaalde temperatuur) bedraagt voor sporen van proteolytische Clostridium botulinum van type B in volle melk (pH6,15) 0,3 minuten bij 115°C (International Commission on Microbiological Specifications for Foods 5, 1996).

La valeur D (temps nécessaire pour obtenir une réduction décimale (réduction de 1 log) des micro-organismes à une température déterminée) pour les spores de Clostridium botulinum protéolytique de type B dans le lait entier (pH 6,15) est 0.3 min à 115°C (International Commission on Microbiological Specifications for Foods 5, 1996).


Er kan beter vermeld worden dat de gids van toepassing is op de ophaling, het transport en de ontvangst van rauwe volle en rauwe afgeroomde melk.

Il vaut mieux indiquer que le guide s’applique à la collecte, au transport et à la réception de lait cru entier et de lait cru écrémé.


Pantotheenzuur, aanwezig in vele voedingsmiddelen (orgaanvlees, gist, eieren, melk, volle granen en sommige groenten zoals broccoli), is zeer warmtestabiel in een neutraal milieu.

L’acide pantothénique, présent dans de nombreux aliments (abats, levure, œufs, lait, céréales complètes et certains légumes comme le brocoli), est très stable à la chaleur en solution neutre.




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Date index: 2022-07-09
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